|
![]() |
#963 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
inače, ovdje su svi detalji, te nadoknada za zainteresirane. ![]() sami zvučnici ne idu sami nikuda, a i rendula me već nekoliko puta za njih pitao. neka netko uzme receiver netko zvučnike, a stalke dam svakom po jedan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 | |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
....drugi tjedan kad nadjem vremena idem po robu....hvala svima na pomoći @Gabre, hvala na ponudi, ali ipak preferiram novo, volim onaj miris nove robe.... ![]() @jajec, dal si ćuo te zvučnike ? Zadnje izmijenjeno od: karlito. 28.06.2008. u 21:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
A sta bi trebali? Pa nemozemo svi ko karlito stalno pisat gluposti ![]() ![]() A ja radim doma nesto zgodno, sebi za gust. Cyburgs Needles. Cim ih slozim poslusam i prodajem. Bas ih radim ono tek tolko da vidim kak ce svirat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#970 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
sam svoj aka
|
eto, nabavio sam Receiver (Yamaha RXV-363) i zvučnike (Yamaha NS-P110).....čuo sam ih prije kupnje, dopali su mi se, za moje potrebe i više nego dovoljno.... ....e sad imam problem.... ....ne rade mi 2 zvučnika (Front L i Front R)....već sam ih probao spojiti na 1000 načina, makar je samo jedan logičan....i mogu preko receivera regulirat jačinu bilokojeg zvučnika, stavim iu to na full ali ne pomaže.... ![]() ajde pomognite plizz, možda di na receiveru treba stavit da pušta mjuzu kroz sve kanale ili tak nešto ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() kladim se da si spojio umjesto zadnjih prednje...front - prednji, rear ili back - zadnji bolje da si si uzeo od gabreta njegovo. od ovih krzljavaca i z5500 bolje radi...erm, nevermind.
![]() |
![]() |
#975 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
sam svoj aka
|
sad jesam, nikad prije to nisam radio, pa sam se zeznuo.....sve sam stavio na one štipaljke, umjesto da sam Front zvučnike spojio na banane.... ![]() ....sad je sve ok....super ruže, i sve me strah kaj bude kad se usviraju.... ![]() ....di da sad piknem činče, da spojim na zvučnu ??? slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#978 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() NHF |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
sam svoj aka
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Znas Karlito sta cu ti ja rec..Ostavi se ti audia, pozovi nekog da ti to spoji i to ti je to..Ne da si n00b, nego si, znas vec sta.. Tamo si pricao o nekom hifiju a sad se ispostavlja da ne znas spojit reciver s kompom..jos banalnije ne znas to iscitat iz manuala..Kazem se ostavi se ti audia, hifija i ostalog.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |
JDM
|
Citiraj:
Okani se ti i audia i PCa. Nije to za tebe. Lijepo smo ti rekli sto da uzmes - nisi poslusao. Sad se grči. Uostalom na receiveru ti pise. Multi ch input. Tu spajas. Dalje ak neznas. Onda stvarno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: srale7. 01.07.2008. u 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
JDM
|
Daj dosta o karlitu. Necemo ga vise ovdje viđat i bok. Nego naletio sam na nesto meni prekrasno. Ovo mi se vise sviđa od nekih sonusa. Jantzen. mmmm ![]() http://www.troelsgravesen.dk/JA8008.htm uf uf ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 | |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
sweeeet...kak da curi kazem da nebu dobila zarucnicki jer si ja narucujem ovo? :-E meh, nemam ja zivaca za to a nit para...mozda za desetak godina kad postanem milijunas i odem u ranu penziju. :-D bojim se da ce mi audio zanimanje ostati samo na interesu, a kad bolje razmislim to nit nije tak lose, cuva novcanik! nego, fleks, di su ti oni mali zvucnici kaj si ih radio? daj link...
![]() |
![]() |
#990 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |