|
![]() |
#31 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 19.06.2008. u 01:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Neda mi se ovo citat. nafte ce biti za nase praprapra unuke. Ovo pumpanje cijena je umjetno i nema veze sa nestasicom. To su gluposti. LOCK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Nije mi bas previse jasna ta opsesija ljudi vodikom. Ljudima ostane u sjecanju pokusa sa praskavcem, od nekuda doznaju da zvijezde kao gorivo trose vodik, dodaj tome da vodika ima u obicnoj vodi i sve to dobro zvuci, samo sto nama bas i ne pomaze. Prvo, energetski ucinkovit proces za masovnu proizvodnju vodika (jos) nemamo. Drugo, a slijedi iz prvog, s tim proizvedenim vodikom nemamo sto napraviti, a da bi to bilo korisno. Mozemo ga spaliti (u svrhu kurcenja kao u novom BMW-u ili space shuttleu gdje je vodik prakticno gorivo, ali ne i isplativo), mozemo ga upotrijebiti u bombi i raznijeti nesto. I to je to. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nego malo odjeb od tog cudnovatog auta na vodu, jer ima savrseno dobrih auta na struju i na komprimirani zrak. isto su punjenja onak bagatela a voze cist pristojno ko oce neka gugla imao sam neke linkove al mi ih se nekopa.. i fkors uvjek je tu sve prisutan http://www.teslamotors.com/
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|