Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.06.2008., 00:29   #31
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor Ph03n1x Pregled postova
Čitaš ti uopče kaj on tebi pokušava reći?
da , skužil sam kaj oče i kaj mi je rekel u vezi elektrolize , energije uložene u elektrolizu i energije dobivene nakon nje koja bi služila za pokretanje auta

edit:

ali sve 5 , nebum več nič pisal , I give up

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com

Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 19.06.2008. u 01:04.
IceFisherman je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2008., 02:39   #32
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Neda mi se ovo citat.

nafte ce biti za nase praprapra unuke. Ovo pumpanje cijena je umjetno i nema veze sa nestasicom. To su gluposti.

LOCK.
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2008., 14:41   #33
nex
Premium

nex's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Uf, uf, sad kad vam dolezi Vizaž sa turbo provjerenim linkovima koje mu je poslala jetrva od Misaka, naravno, s galaksijedotorg.
Je off topic, ali Misak mi je pri vrhu liste najkretenskijih medijskih osoba u RH. Lik je cisto ok, i vjerojatno to radi iz zabave te jako sumnjam da to sve ozbiljno shvaca, ali kolicina gluposti koju siri svojom emisijom je kriminalna.

Citiraj:
Autor IceFisherman Pregled postova
ja čitam .. ali ti očito ne .. navel sam gore alternativne metode dobivanja vodika ...
Aha, aluminij i galij. sto reci nego: OMG!? Galij je jako rijedak i tesko ga je dobiti. Aluminij je jako skup za proizvesti i tu ne mislim samo novcano skup nego energetski skup: za dobiti cisti aluminij trebas utrositi hrpe struje i raznih drugih resursa. Pomijesas aluminij, galij i vodu i dobit ces nesto malo vodika, polovicu vodika ces odmah u startu popusiti jer ce ga aluminij vezati i dobio si beskorisni aluminijev hidroksid. S energetskog stajalista tu si debelo u minusu, kao da imas kovceg pun novcanica od 1000 eura i pokusavas se ugrijati tako da ih palis jednu po jednu. Energiju bi ustedio da odmah samo aluminij recikliras pa ga ne trebas prozivoditi od nule, a ne da ga trosis na dobivanje vodika.

Nije mi bas previse jasna ta opsesija ljudi vodikom. Ljudima ostane u sjecanju pokusa sa praskavcem, od nekuda doznaju da zvijezde kao gorivo trose vodik, dodaj tome da vodika ima u obicnoj vodi i sve to dobro zvuci, samo sto nama bas i ne pomaze. Prvo, energetski ucinkovit proces za masovnu proizvodnju vodika (jos) nemamo. Drugo, a slijedi iz prvog, s tim proizvedenim vodikom nemamo sto napraviti, a da bi to bilo korisno. Mozemo ga spaliti (u svrhu kurcenja kao u novom BMW-u ili space shuttleu gdje je vodik prakticno gorivo, ali ne i isplativo), mozemo ga upotrijebiti u bombi i raznijeti nesto. I to je to.
nex je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2008., 22:54   #34
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
nego malo odjeb od tog cudnovatog auta na vodu, jer ima savrseno dobrih auta na struju i na komprimirani zrak.
isto su punjenja onak bagatela a voze cist pristojno ko oce neka gugla imao sam neke linkove al mi ih se nekopa..

i fkors uvjek je tu sve prisutan http://www.teslamotors.com/

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2008., 20:42   #35
northeus
Premium
Moj komp

northeus's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
nego malo odjeb od tog cudnovatog auta na vodu, jer ima savrseno dobrih auta na struju i na komprimirani zrak.
isto su punjenja onak bagatela a voze cist pristojno ko oce neka gugla imao sam neke linkove al mi ih se nekopa..

i fkors uvjek je tu sve prisutan http://www.teslamotors.com/
hvala bogu zašto se zamarati nečime što je eksperimentalno kada imamo baterija sunca, utičnica na pretek a elektromotor se ugrađuje u automobile igrače koliko jednostavan
northeus je offline   Reply With Quote
Staro 28.06.2008., 16:41   #36
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
ja cu kupit ladu i otic u venezuelu...
litra corbe mizernih 0.05 americkih, i to na pumpi..
znaci sa ladom kakvu je vozio moj stari do nedavno
predjes 100km za dve - tri kune
rodney je online   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno