|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
AC3 muke po.. necemu
Eto obradivo ja video materijal i rekao da mi audio treba biti u AC3 formatu. i kaj se dogodilo ljepo ja sve slozim na kraju spojim Avi i AC3 kad ono nema nikakvog zvuka. obicno radim sa mp3 cama ali je bila iznimna prilika pa sam AC3 koristio. naime vec sam slican problem imao prije i nisam ga uspio rijesiti a kako mi je ovo vazno ..... uglavno AC3 kad se pusti samostalno, znaci bez vide tj. samo AC3 file normalno se cuje zvuk i sve. ali kad ga recimo na nundubom ili virtualdub-om hocu spojiti vise ga nema. u cem je problem. jel je mozda header malo u banani pa ga avi nezeli poslje pusiti ili mozda trebam korisiti neki drugi program? ljudi pomagajete.
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Imas ovo instalirano: http://ac3filter.sourceforge.net
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
eh sad znao sa da ces to reci ali vec sm te preduhitrio i to ispraobao samo sam zaboravio napisati: hitthewa eto isprobao iac3 radi ali ubrzano negdje 4x i program se srusi za par sekundi rada. jest da je to jos uvijek beta. no stvar je u tome da mi je to radilo i prije bez toga! dakle imao sam par materijala koji su zes ffdshow filtera uredno radili.
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Reinstaliraj ffdshow i ac3. FFDSHOW u ovim novim verzijama ima neki svoj ac3 dekoder za koji ne znam kako radi pa ako si u mogucnosti probaj staviti stariju verziju koja nema podrsku za njega. Znaci zadnji ffdshow bez ac3 + ac3filter.
![]() |
#5 |
Premium
|
e vis zaboravil sam ac3 filter. koji konj
![]() |
#6 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Blade, pa j... rekao si da si stavio ac3 filter:confused: Ili si valjda mislio na ac3 filt. od FF? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ma mislil sam na FFdshow krivo procitah pa onda gluposti napisah. no uglavno sad kad sam stalin ac3filter radi bez greske. ali svejedno mi nije jasno kako sam prije i bez ac3 filtera i ffd-a mogao gledati normalno. no dobro vise me to ne brine bitnoje da sad radi ![]()
![]() |
#8 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|