|
![]() |
#931 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
tebi nema spasa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ispravite me ako grješim, ali zašto bi ti netko u temi "HiFi" preporučio dvd player? mislim da se ta tema ipak dotiče HT-a, a za dvd player nisi ni naveo do koje pare ideš ni ništa..i da ako misliš slagati "HiFi" kani se tih zvučnika. nema smisla kupovati te male satelite(mali su jel?) ako već ideš na tu soluciju onda uzmi Z-5500...ili si za 1000-1500kn nađi poštene bookshelfe i stereo amp.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |
JDM
|
Citiraj:
A ti Karlito si naporrraaaannn, jos ti ljudi napisu nesto i onda kazes da seruckaju. Ti si taj koj serucka. Prvo smo mjesecim slusali o tvojoj kupnji kompa, sta sad cemo mjesecima o tvojoj kupnji ''HiFia'' ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#936 | ||
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() ....a kaj se tiće dvd-a, istina da nisam naveo cijenu niti nista, ali mislim si, baš da vidim u kojem rangu ćete preporučiti dvd koji bi bio adekvatan za ovo kućno kino, pa onda tek idem gledat dal će to biti financijski moguće izvedivo....(računam si da nebi smjelo biti preko 600-700kn) ....Z5500, jednostavno su mi preogromni, prerobusni i tolika snaga mi netreba Citiraj:
....nisam reko da ljudi seruckaju, nego seruckaš isključivo ti i još par likova (takvih nažalost uvijek ima)...to je sve od mene Zadnje izmijenjeno od: karlito. 26.06.2008. u 22:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#937 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
100W RMS malo, OMFG, je ali na 6 ohma je 100W. Zvučnike neću komentirati. Bolje odi malo pogledaj plave oglasnike...
![]() |
![]() |
#940 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#943 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |
sam svoj aka
|
Citiraj:
....ajde dajte neku preporuku do soma kuna.... ....makar je ovo po meni best buy pošto su 5.1 i 100W RMS-a, Yamahini su (znači kvaliteta zajamčena, to su i vlasnici potvrdili samo su nekim zahtjevnijim malo preslabi), znači kad se uzme u obzir da su na akciji 780kn -10% na gotovinu, izašlo bi me 700kn..... Edit: sub je aktivan.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |
JDM
|
Citiraj:
Tak dodjes ko padobranac na svaku temu bez da PROCITAS o cemu su ljudi pisali, naspamas gluposti, nekupis nista i odes. ajde procitaj malo pa mozda shvatis. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 | ||
sam svoj aka
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
JDM
|
Ja te bunim? Ma ti si cijeli zbunjen... Nekupuj te 5.1 risivere za kikiriki para. Kupi za tu lovu stereo pojacalo i komad stereo zvucnika. Hebao te 5.1 sistem za kikiriki. Nema tu kruha. Il kupi sonya za 800kn u pevecu. Isti ti je drek ko i ovo na sta ces bacit 2000kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |
sam svoj aka
|
zbunjan sam od tebe.... ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
sam svoj aka
|
nije mi u interesu da se zaribam, stoga ću vas poslušati i skupiti još malo para, pa doložiti za zvučnike i uzeti ovo ili tome slićno, receiver bude ostao isti (Yamaha RXV-363).... ....i izbjeći ću Ve-mil, jer su valjda najskuplji, nove boje zvuka ćesto imaju neke akcije, i imaju slušaonu, pa uskoro skoknem do njih da vidim situaciju....kad nešto kupim, dodjem pa javim....do onda LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
JDM
|
Cuj uvjek je bolje imat dva postnea u stereu, nego 6 komada dreka u suroundu... Samo sto nas Karlito to nikad nece kupiti, ko ni nista drugo. Vec je on imao dane i dane spama da kupuje ovo, da kupuje ono i samo nestane bestraga i ode spamat negdje drugdje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
karlito, evo prodam ti ja svoj receiver, isto yamaha, još i dva booksehlfa dobiješ za cijenu samo tog novog receivera.. ![]() čisto da uštediš novaca, a svira sigurno bolje nego taj kompletić satelitića... |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Inace to od Gabreta sam cuo u zivo. Ok svira i super je ocuvano. U svakom slucaju bolje od tog kopleta zvucnika koje ti oces kupit... Zvucnici su energy ako se nevaram. Pojacalo je entry lvl yamaha. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|