|
![]() |
#902 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
huh, pogledajte kaj sam našao.....link ...baš komplet zvučnika i receivera kojega sam namjeravao posebno kupit i koji bi me u lijepoj našoj koštao cca. 2200kn, a po ovoj cijeni su cca. 1500kn..... .....kako se to uopće šalje do hrvatske i dal bi me to skupo došlo, ima ko kakvih iskustva s tim ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#903 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Pa jao kud Rotela i High End Focale,ti Roteli su daleko ispod onog nivoa prateće elektronike koji je potreban tim Focalima+ i Rotel i Focali zvuće svijetlo tako da bi visoki u toj kombinaciji parali uši. Inače ako te zanima kako zvuči taj player možeš ga doći kod mene poslušati(ako si blizu Kaštela). Pozdrav.
![]() |
![]() |
#904 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#905 | |
sam svoj aka
|
Citiraj:
![]() ....jbg. kad je ta funta isto sfrkana ko i dolar, a cifra me je oduševila, tak da sam ostao paf, valutu niti nisam gledao..... ...ok, znači ništa s toga.... ![]() Edit: evoga, ovdje su na akciji oba dva proizvoda, pa ako još nekoga interesira...... ![]() .....ukupno 2060kn + 10% popusta na gotovinu.... ![]() Zadnje izmijenjeno od: karlito. 13.06.2008. u 19:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Huh, osobno ne znam...Za lampaška i tranzistorska pojača znam, ali za to - ne baš ![]() Probaj pitati na Audiofilu, ili još bolje pingaj člana Apparatus. Koliko mi se čini, primaran cilj ti je ušteda (zar ne?) ali Apparatusov DAC je navodno fenomenalan. ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#908 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
za komp ili dac kao dac ? ![]() regaj se tu i pitaj http://www.head-fi.org/forums/ audiofil zaboravi, ljudi su totalno bzvz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
I svi ste bezveze. Niko mi jos nista nije pametnog napisao, a i mene i sraleta zanima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#910 | |||
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Čuo sam ga i da nisam sucker za CD-ove i listanje omota već bi si ubo jedan. Ne leži mi puštanje muzike preko kompa....hiljade pjesama i ni jednu ne preslušam do kraja. Za one koji misle samo praviti, DAC nije GC koji svatko s 50 kn za lemilicu može polemiti.
![]() |
![]() |
#911 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
heh fleks ja uskoro ( kad počnem radit ![]() ![]() http://www.slugsite.com/archives/535 vele da je dobar, hoćem ici polako, ovo je jeftinjara. samo me jebe lemljenje smd-ova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#915 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#917 | |
JDM
|
Citiraj:
dac mi se jako svidja kao varijanta, al nedam 1500kn za to... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
JDM
|
Al kuzis ja bi nju frknul van da si mogu slozit crossfire, a iso bi samo na bolje, nikako na losije rjesenje... Gledao sam ovo: http://www.emu.com/products/product....&product=15186 |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
To je za te pare izuzetno dobra USB zvučna kaj se DAC-a tiče. Definitivno korak naprijed u odnosu na tvoj auzentech. 0404 USB je još nešto bolja al i duplo košta, doduše ima još neke dodatne feature. I da, ispod 2 k kuna se daju kupiti USB rješenja znatno bolja od tvog auzentecha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#921 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Probat cu posudit taj 0202 na test ovih dana, pa cemo da vidimo jel to necemu. 0404 nebi kupio jer za te pare mislim da je neki dac bolje rijesenje... EDIT: Dobit cu od jednog forumasa na psodubu m-audio firewire solo, pa cemo vidjet kako to je... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Odnosno dobit češ od mene. ![]() Imao sam E-MU 0404 USB i prodao sam je jer je katastrofa sa driverima, pošto su se korisnici njihovih kartica žalili(!!!!!!!) na prenapredne mogućnosti routanja raznih signala. Ispalo je tako da ja nisam mogao u isto vrijeme kad bi zauzeo ASIO sa Guitar Rigom i gitarom, upaliti Winamp ili Guitar Pro za tablature koristeći ili ASIO ili obični DirectSound. Katastrofa. Interesantno, na Leopardu postoji samo Coreaudio i radilo je sve kako mi je palo na pamet. Matične također vole zagaditi signal preko USB-a tako da je FW jedino logično rješenje. Nažalost ispalo je da ni on nije imun stoga tražim PCI firewire karticu koja ima 4pin konektor jer samo u tom slučaju smijem spojiti vanjsko napajanje od zvučne kartice. Kad je spojena na 6pin konektor, vuće struju preko sabirnice. EDIT: http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1140015 Da li je ovo 4pin konektor? Slabo se vidi. A traženje savjeta na audiofil.net forumu ne bi preporučio nikome jer 99% populacije tamo bi trebalo imati dijagnozu i karton. Ista stvar je i sa hr.fido.hifi newsgroupom. Parada imbecila i latentnih homoseksualaca i trollova koji ih za*ebavaju.
Udomljujem 386/486/P1 hardver. Više na PM. Zadnje izmijenjeno od: Bluzer. 15.06.2008. u 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
Nemores pogrijesit, vidi se iz avijona... ![]() 4 pin connector.......6 pin connector Firewire 400.............Firewire 400 IEEE 1394.................IEEE 1394 (non-powered)..........(powered) ti na toj pci karti imas obadva
![]() |
![]() |
#926 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Dosjetio sam se i praktičnijeg rješenja. Na konektoru na zvučnoj sam izolirkom prekrio 2 pina za napajanje koji su taman točno na vrhu pa se da lijepo oblijepiti i riješio problem. Sada vuće struju preko adaptera, smetnji nema. Case closed.
![]() |
#927 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#928 |
sam svoj aka
|
u subotu najvjerojatnije (čitaj 95%) idem po svoj prvi hi-fi..... ![]() ...odlučio sam se za Yamahin receiver RX V-363, zvučnike ću takodjer uzet Yamahine, NS-P110.....sad bi još moli preporuku nekog DVD playera, da ima HDMI (to obavezno) i po mogućnosti USB (nije nužno)..... ....molio bih još ako netko ima iskustva sa ovim zvučnicima, neka veli doživljaje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#929 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
sam svoj aka
|
kak je to kućno kino...valjda misliš na zvučnike, jer receiver je na razini hi-fi....ako se to tak može reći... ....ćuo sam da je zvuk kvalitetan i sve 5, al jedino su se neki žalili na premalu snagu od 100W RMS-a.....no to bude meni dosta....bitna mi je kvaliteta.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|