|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
AutoGK - odjednom ne radi?!
e, ovako: idem ja prebacit film u Avi, i on jednostavno neće da radi. Otvori se dvd2avi i samo stoji, DVD rom svijetli kao da nešto čita, ali se ništa ne dešava. Pokušao sam ga ponovno instalirati, i codece, i ništa. Ovo mi je drugi put da idem prebacit film. kao sam radio prvi film prije nekoliko tjedana, sve prošlo bez problema. i danas više neće!! ideas?! why oh why? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Da li ti se to dogadja sa svim materijalima ili samo s tim zadnjim?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
|
napravio
Riješio. Iz nekog čudnog razloga, kad autoGK pokrenem nije htio da počne DVD2AVi proces.. samo bi stajao. ne radio ništa. i tako i nakon svih reinstalacija i pokušaja. i na kraju pokrenem dvd decrypter, prebacim na disk pomoću njega i pokrenem autogk, stavim input iz foldera od mjesta gdje je film stavio decripter, i on normalno počne i napravi posao. zbunj?! a prije mi je sve sam napravio. mislim, nije ni ovako problem, imam jedan korak više, samo ne kužim zašto nije sve htio sam napravit... i stvarno je ok program, full jednostavan, a kvaliteta slike i zvuka je fenomenalna, ne kužim razliku između dvd i kopije. i sam napravi titlove (naravno - zasebno, ne zalijepljene).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Smrc... teku suze radosnice ![]()
![]() |
#7 |
Lika u mom srcu
|
ispravak
danas neće da učite te iste titlove (bsplayer) ?? i ne kužim zašto postoje dvije različite veličine titlova? jedni zauzimaju 50-ak kilobajta a jedni megabajt i sitno... i neće nijedne da prikaziva... a pokazivao kad sam probao kad je bilo gotovo.. You can do a Fornication Under the Consent of the King , ali ja ne kužim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Postoji jos vise titlova nego sto ti mislis ![]() Glavna podjela bi bila na tekstualne i na graficke. Netko se sjetio extractati slicice i njih sloziti kao titl pa ti to zauzima par megabajta. A zasto ti BS ne prikazuje titl to ti ne mogu pomoci jer ga ne koristim ![]()
![]() |
#9 |
Lika u mom srcu
|
fora je što ih je prikazivao... te iste koje sad neće... upravo skidam zadnju verziju BS-a |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|