|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Sony DCR-HC53 ili Sony DCR-HC62
Sony DCR-HC53 (1600 kn) - Kakva su vam iskustva s ovom kamerom? Kupujem kameru i za oko mi je zapeo ovaj model, no muči me jedino minimalno osvjetljenje od 11 luxa, kakvim se to očituje u praksi??? Ili pak se možda isplati uzeti Sony DCR-HC62 (2200 kn), ima Station, daljinski, fotoaparat i minimalno osvjetljenje od 8 luxa?? Molim vas da mi odgovorite i pomognete, uskoro putujem, a treba mi nekakva solidna miniDV kamerica!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma sve kamere u tom cjenovnom rangu su manje više tu (sve imaju 1 CCD čip pa loše snimaju u mraku), sad vidi jel ti treba fotić koji je bezvezan, dock station fore ili ti treba samo kamera. Mislim da je Sony HC51 za 1499kn najbolja kupnja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ma, znam, vidio sam, zanima me samo tih 11 luxa, prema drugim Sony modelima čini mi se jako puno, da li to ima velike veze...?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Naravno da je puno, stare vhs-c i 8mm kamere su snimale sa 1 lux, dok ove nove nema sanse ako je lose svjetlo da snime ista osim dva crnca u tunelu koji igraju domine. Ovo ti govorm iz iskustva jer ja imam JVC a dkolega Sony kamere sa Hard Diskom i kada je lose svetlo uzas.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|