|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Gle hvala Dr. Faustus na infromaciji ali meni treba bez prozirne stranice jer mi trebaju dva 120mm da izbacuju topli zrak od proca i grafe. Ček malo na Feniksu na slici nema izrezana druga rupa za drugi vent a na orginalnoj stranici ja vidim dvije rupe? Ko koga tu laže?? http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=290 http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...430&kateg=0608 |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Thx ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pozdrav evo već me ovo jako živcira..naime ladice od HDD-a(one plastike u koje se hdd stavlja)...užasno vibriraju i u dodiru sa bočnom stranicom su pa stvaraju užasne vibracije...kako da to rješim...može neki prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() nije ti možda palo na pamet, da podložiš te ladice sa nekim mekanim stvarima, tipa (vate, spužve,....) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
tnx...sada sam si zgrunto malo, procitao thread i bum za vikend probao sa elastikom...jer kada sam sa gumom pokušao nisam mogao onaj mesh naprijed zasarafiti a ni vent staviti...a diskovi su doslovce gorili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovo kućište zbilja više nema nigdje za kupiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Sad to gledam i izgleda da nema... Posto vise ni nemaju u adm-u izgleda da cu ici na 590, a tako sam se ponadao...
![]() |
#201 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Meni je Zalman uzeo samo jedan utor fizički + IMHO u susjedni (dakle 2) moraš staviti low profile karticu ako stavljašš inače bi jako smetalo protoku zraka makar naravno može se bilo kaj stavit teoretski... U 3 utor stane kaj god oćeš... Inače vent se može za accelero stavit i ispred ili iznad grafe, on ima nakošena krila na hladnjaku sa velikim razmalkom jer je origigi zamišnjen da iza casea kroz utore za kartice usisava zrak kad je u pasivnom modu i ako se ne pretjeruje neki CM690 ili sl case sa ventom iznad grafe bi lako mogao biti dosta za njega, naravno bilo bi dobro provjeriti stanje regulatora napona ako se ide na pasivu da nebi bilo problema... ![]()
![]() |
#205 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Evo službeno je potvrđeno da se serija CM690 više neče proizvoditi. ![]() Ne mogu smisliti ni jedan razlog zašto su ga povukli iz prodaje ![]() Evo našao sam razlog: pustili su u prodaju CM 690 NVIDIA Edition jedina je razlika u zelenoj boji i Nvidia naljepnici na prvoj strani pa če zbog toga sigurno koštati 2x više kada dođe kod nas ![]() http://www.coolermaster.com/products...ate=17&id=5259 |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Bože sašuvaj. Koje budale.... Strasno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam slučaj da mi front usb neće prepoznati externi 2,5" hard. Stick ide bez problema, ali za hdd neće ni čuti. Stari Codegen je radio bez beda s tim hardom (80Gb Samsung 2,5" IDE). I nemojte mi govoriti "Ubodi i drugi kabel od externog kućišta" jer to znam i sam.
![]() |
#210 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nevjerojatno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|