|
![]() |
#391 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#392 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Najozbiljnije ću o tome razmislit... Ali stvarno. Imam doma neki antiradar star nekih 10ak godina. Jel ima netko iskustva s njima, ovim novima ofc? EDIT: Igy znam da su zabranjeni, jednom prilikom su starom koji je konj jer me nije slušao i skinuo onu plastiku za staklo kad smo došli do slovensko austrijske granice pitali što je to i on se izmotavao i na kraju ipak pokazao kaj ima i zapljenili mu to i morao je kao ponovo kupit od njih, ugl 200 maraka ode u vjetar...
#393 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Da ti antiradari di se tog ima za kupit? Kolke su sanse da te skuze? Brijem da je kazna masna za to? Jos bi bilo super da ima nesto tipa on mene nacilja radarom, a auto njega automatski stingerom i pras ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Cijene su oko 500 eura za protiv lasera i oko 500kuna protiv kamera. Moram se raspitat di ima za kupit |
![]() |
![]() |
#396 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
#397 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
a da se svi vi okanite tih antiradara, i prebrze voznje, i vozite normalno bas danas gledam, susjed ujutro ide na posao, a ja na faks na istom semaforu krecemo on dolazi 2-3minute prije (parkao je auto), a ja tek dolazim, sa time da on vozi kao manijak nepusta nikoga ispred sebe, a ja lezerno (pustam ekipu da se ukrca ispred mene, po propisu itd) drugim rijecima ja imam neku kulturu a on nema, i nestigne nista prije nego ja ako vam se zuri krenite pola sata ranije i voila, da nepricam da radim, gdje je brzina jako bitna (odrzavanje sustava gradom) i nikada ali bas nikada nisam zakasnio ili nesto, ugodno polako i lezerno, ako idete na neki sastanak, valjda je odredenoj osobi bitno da dodete na vrijeme, a ako je vama bitno krenut cete ranije i gotova stvar |
![]() |
![]() |
#398 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, nikako se ne isplati kupovati tako nešto u usporedbi s normalnom vožnjom.
![]() |
#399 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
edit: nasao http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=823713 |
|
![]() |
![]() |
#400 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ljudi moji, crni Pajero, zatamnjena stakla, krunica na retrovizoru, zlatni lanac oko vrata debljine prsta koji se spušta na dlakava prsa koja se vide ispod navučene potkošulje ili raskopčane košulje (ovisi o dobi kao i dodatno zlatni zub ako ima kamo s njim) na zadnjem sicu crni kožnjak, bunt deviza (ili može samo tako i izgledati ionako niko neće provjeravati) i glock cal 40 S&W i radiš što te volja, niko te ne zaustavlja, niko te ne pita ništa za brzine i parkiranje, a auto možeš ostavit s ključevima u bravi i garantirano niko neće ni probat dignuti ga...
#402 | ||
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#403 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#404 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#405 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#406 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#407 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
pričao neki policajac o tome sinoć... jedino doktor(!) može procijeniti da si preumoran za vožnju. dakle mogu te jedino oni otpeljat doktoru... a ako te oni pelju doktoru, onda stvarno bolje da ne voziš ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
#409 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Ali pazi ti to sad...mi ćemo svi morat u ciganoviće zbog policajaca ![]() ![]()
![]() |
#410 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#411 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#412 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
To mora tako, da mu se brže i lakše svidiš. Onda mito dođe mnogo manje nego inače, daš mu samo jedan guz umjesto oba i super ti bude (kolegi daš samo pusu i jedan pileći pogled preko napola spuštenih Gayben sunčanica). Pusa flex. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 19.06.2008. u 03:02. |
|
![]() |
![]() |
#413 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne govorimo o prebrzoj vožnji, nego o vožnji 10ak km/h iznad ograničenja, jer je suludo na nekim mjestima vozit po ograničenju, a antiradar me može koštat ko jedna veča kazna. Izgleda da ćemo počet gledat bolje polovice kak se šminka. :/ Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#414 | |
Premium
|
Citiraj:
Kad god odem u civiliziranije drzave nije mi jasno kako tamo ljudi uredno mogu voziti po ogranicenjima (koja su cesto gora nego kod nas), a mi ne mozemo bez obzira kolike su kazne.
![]() |
#416 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pa sad baš... dalo bi se i o tome raspravljat... osobno sam se uvjerio da i Česi i Austrijanci također stišću papučice... |
![]() |
![]() |
#417 |
Premium
|
#419 |
Premium
|
#420 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Mene zanima dali kod nas još uvijek ima zakon o remečenju javnog reda i mira, ili neki slični, koji zabranjuje... hm... evo konkretno slučaj od sinoć: Trešte narodnjaci iz kuće susjeda, od kojih 20 sati pa do 2 ujutro, trešte toliko da jedva čujem Uvod u anatomiju, a kuće nam udaljene 50ak metara Naravno, mala seljančica (blago retartirano IMO - al stvarno) slavila djevojačku večer, ima 20 godina i udaje se, i narodnjaci cijelu noć Dali sam ja mogao zvati policiju da to malo smiri? Čisto me zanima, čisto sunmnjam da bi zvao, ali onako, tek tolko da znam
|
|