|
![]() |
#331 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Citiraj:
Guraj ga po nogostupu. Ima isti efekt na zene. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#332 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
eh da me briga za žene, ne bi vozil husqvarnu nego neku cool sportivu. jer 8 godina star hard enduro nije baš eye candy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
a tko kaze da uopce moras stat? hola to je enduro....kad se sjetim sta je frend murjacima radio po zapresicu... oni rotirku, za njim a frajer hop sa ceste ravno u polje kukuruza il neku zabacenu cestu... nikad ga uhvatili nisu....jedino kaj se nikad nije rostiljo nego je ko ghostrider uvijek obucen.. ak mogu tatini sineki mos i ti! nismo svi pred zakonom jednaki sta ces... znam ja jednog iz mog kraja..sa 17 se vozio zx-6r a sada 3 god kasnije yamaha R1,i u naselju gdje je naravno 50 ogranicenje on ga frajer na ravnici stisne valjda 2 glave...murjaci ga vide i nis sam se nasmiju...al nece njega bog...prvo mora sa sobom odnjet par ljudi.... dok ga jedan dan sa letvom ne docekam.... pa kad se ustane na sjedalo pras u piiip... eod
#334 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
#335 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Može li samo netko pojasniti novi zakon vezan za svjetla? :S |
![]() |
![]() |
#336 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Više ne trebaš imati upaljena svjetla danju, ali samo u ljetnom periodu (mislim da sam negdje čuo da se spominje datum pomicanja sata kao granica tog perioda).
#338 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Ali mogu ih imat upaljena ako želim? ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
možeš. i po meni, puno bolje da se imaju svjetla... |
![]() |
![]() |
#340 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Cimera jutros zaustavila policija. Ograničenje 70 km/h, vozio 92 km/h. 1000 kn. Neprocjenjivo. |
![]() |
![]() |
#341 |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
ma najbolje mi je ovo 0.5 promila ![]() policajac ti smije naplatiti 700kn kazne ako imaš više od 0.1 promila ako si napravio neki drugi prekršaj npr. nisi se vezao ![]() baš su ljepo prilagodili zakon da ti mogu uzeti više novaca ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Premium
|
pa jebiga oni prave zakone, po meni treba oderat svakog ko pije i vozi, a ovo si iskljucivanjem svjetala je glupost - mislim da bi trebala bit upaljena skroz. |
![]() |
![]() |
#343 |
Strichek Moderator
|
#344 |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#345 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#346 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
#347 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#348 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
#349 |
EMP moderator
|
Uf, a ja danas vozio 120 km/h po ulici gdje se vozi 70, mogao sam na*ebati samo tako... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#350 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
A slušaj i ja sam vozio di je 50km/h 160km/h i to se znalo zalomit malo malo. Dobro nikad ne vozim po propisima, znači pojas i brzina uvijek malo brže, ali sad ću dobro razmisliti kako ću voziti... Kad se samo sjetim da pravim 120-200km svaki dan po gradu.
#351 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
#353 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni sad priča frenda da nesmijem vozit iznad 74kw do 24 god, kaj je to istina ?? to me najviše smeta, imam vozačku 4 godine, radim godišnje min 50-60 tisuća a još od mene rade mladog vozača. Na motoru stajem jedino ako sam ziher da ne radim prekršaj ![]()
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
#354 |
EMP moderator
|
Istina, ali do 75 kW... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#355 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Svidjaju mi se novi zakoni , doslijedni su sa poskupljenjem goriva , ionak se zadnjih par mjeseci vozim sve sporije da mi autek manje cucla ... ( Ironija ) ... |
![]() |
![]() |
#357 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
#358 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Istina je....mamicu ih prokletu. Sad cemo prvo vidjet kaj ce SDP napravit sa ustavnom tuzbom...ak nis od toga pisat cemo dopis ustavnom sudu |
![]() |
![]() |
#359 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Zna se tko je ovu glupost uveo, zna se također i o kome sada ovisimo. Zašto da se pravimo slijepi? I čisto da se zna, ja niti pijem kad vozim, niti uglavnom vozim prebrzo (ok, tome je i stari dizelaš kriv), niti trenutno imam auto jači od 74kW. Ali imam vozačku 4 i pol godine, hrpu, stvarno hrpu kilometara na kotačima, jedno duže vrijeme je bio prosjek 100km dnevno, na svu sreću, nikad izazvao nekakvo sranje na cesti i sada sam ja pao u nekakav zakon pod "mladog vozača" apsolutno bez obzira na iskustvo i slične stvari... Ovaj zakon je toliko besmislen, recimo za autobus polažeš sa 21 godinom, ali ga sada do 24. ne smiješ vozit, osim ako ne nađeš neki ispod 100 konja ![]() Kada vidiš kakvu glupost su donjeli, nemaš ništa drugo nego pogledati tko je to donio. A svi znamo tko je. |
|
![]() |
![]() |
#360 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
nakon sto sam ovo procito prije god dana ne vjerujem im bas nista.... http://www.hraweb.com/vbulletin/showthread.php?t=29885 @mod,nadam se da nie bed kaj sam linko nes ovakvo...xD
|
|