|
![]() |
#871 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Bilo je predivno. Ali koliko promašaja i s jedne i druge strane! Svejedno, 9 bodova u džepu. Kao što mi je jedan stari konobar rekao, kad sam pitao jel TV radi u birtiji! Kaže on NE, ali kaj imaš gledat kad su to tri boda u džepu (utakmica protiv Elfa). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo super svi zadovoljni s 9 bodova xD Jednostavno smo prejaki,ćak i s drugim sastavom,to nije B ekipa,jer ju mi nemamo hehe. Turcima 3 komada.Svaka čast repki. Spremamo se pomalo za petak,ide se u centar,bit će ludilo!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nije bilo loše, još da su Pranjić i Rakitić dodali koju loptu drugima-mogao je past još koji gol ![]() Nego-kog je ono panjina Sušec u jednom trenutku zamjenio i mrtav hladan veli-Balaban ![]()
![]() |
#877 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
fina je utakmica bila. malo se tu i tamo vidjelo da im fali uigranosti, ali stvarno, odlična ekipa. poljaci me iznenadili da nisu stiskali nasu zadnju liniju, čak ni na početku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#881 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
općenito poljska i austrija su fekalije talijana i francuza ![]()
![]() |
![]() |
#882 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Guest
|
Nije da mi je ikad bio nes posebno Klasnic. Ali, svaka mu cast. Prvi covjek u povijesti koji je nastupio na Europskom prvenstvu sa transplantiranim bubregom i jos k tome zabio gol. |
![]() |
![]() |
#884 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Iskreno,samo se njih bojim...i to prilično. Nego,Klasnić...fino je opalio lijevim bubregom po golu ![]()
![]() |
![]() |
#885 |
Neradnik
|
Nekazem ja nista protiv Nigdjezemaca , svaka im cas pokazali su koliko su dobri , ak dodjemo u finale nebih mogao staviti ruku u vatru i reci da ce nasi dobiti Nigdjezemce iako za svaku tekmu kad nasi igraju kazem nasa pobjeda, jednostavno sam optimista. Samo sam rekao potvrdio tutixov post da trenutno stojimo najbolje na euru sto se tice bodova. Daleko od toga da i Nigdjezemci mozda nece imati 9 ali zasad HRVATSKA FTW. |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja mislim da trebamo jos malo pricekat da Petrić počne igrat kako igra u Njemačkoj, i još kad Modrić shvati koliko je dobar, i pocne slat one lopte s očima, nece nam bit kraja...Olić(munja) tu i tamo uzme/stigne jedno 10-20 izgubljenih lopti(kako samo on to zna) i ja mislim da imamo dobre šanse na ovom Euru, da naguzimo još koju velesilu, i da budemo zapamćeni...daj Bože da smo u polufinalu!Juhuuuuu ![]()
![]() |
#888 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Čitao sam i da Talijani vrše pritisak na Van Bastena da izađu sa najboljom momčadi protiv Rumunjske jer se boje da će pustit Rumunjima i da će bit namještanja kao i '04 i Danske i Švedske - čuvenih 2:2, kada su oni popušili. Mišljenja sam da se može i Nizozemska dobit, ovi su previše prostora za menavar dali njima i oni su to iskoristili. Kako kaže Rene u reklami za Ledo, da dobije milijun kuna da bi se proširio na susjedna dva štanda da ima prostora za manevar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Šta vi tu stvarno ne mislite da nismo imi u stanju pokopat onakve Talijane i Francuze? Ok,možda ne s onakvom gol razlikom, ali ti Nizozemci igraju preofenzivno što to obe reprezentacije nisu iskoristile, a bogami teško će se naigrat ako nalete na čvršćeg protivnika aka Hrvatska. Možda nedajemo najviše golova al imamo najčvršću obranu od prvoplasirane četvorke.
![]() |
#890 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Moj stari je još uvijek oduševljen i kaže..ma ovi mladi mi bolje igraju nego stariji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Premium
|
Sad će Bilić prije Turaka bacat novčić da odluči koju momčad poslati na teren ![]() Uz Nizozemsku, Španjolsku i Portugal mi smo najviše pokazali na ovom prvenstvu. Španjolci su skloni podbaciti u važnijoj i jačoj utakmici kad ih se malo jače stisne, mislim da bi im se to moglo dogoditi i ovdje. Nizozemska i Portugal ovdje još nisu imali težu utakmicu, a za Portugalce nisam baš siguran da če proći čvrstu Njemačku. Nizozemci su za sad najviše pokazali, ali to na kraju krajeva ne mora ništa značiti. Što se nas tiče, mišljenja sam da nas nitko na ovom Euru ne može dobiti ako budemo igrali na razini utakmice s Njemačkom. Ono je bilo zaista izvrsno, pogotovo čvrsta obrana.
![]() |
#892 |
Neradnik
|
Ja bi vise volio Portugal u polufinalu da i njih dobijemo pa da i oni idu kuci ![]() EDIT - Citam u jutarnjem da Nigdjezemci nece toliko izmjena napraviti vec samo pozutjeli idu van.Nadam se da ce Rumunji dobiti tak da ove seronje idu kuci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Meni se osobno ne sviđa ovakav (doigravanje) raspored. Recimo drugoplasirani iz naše skupine bi trebao ići na drugu stranu ždrijeba a ne da dva puta gledamo utakmicu sa istom reprenzetacijom.I dobro veli zmaj dva puta dobiti Njemce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
ma totalno su usrali s tim načinom doigravanja.... nema baš nekog smisla da se samo dvije grupe križaju do finala.... u starom sistemu bi u polufinalu mogli naletjeti na pobjednika Španjolske i drugoplasiranog iz skupine C tak da opet ne znaš kaj je bolje/gore... |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Guest
|
Navija se za Rumunje. Uvijek dobe najgoru skupinu, tako da drzim fige! |
![]() |
![]() |
#897 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
i prije su imale jednak broj dana za odmor za finale kao i danas, odnosno jedna repka ima 3 "prazna" dana a druga 2. ono gdje su napravili razliku jest polufinale gdje je razlika prije bila +2 dana više odmora za jednu od repki u njemu a sad je +1 dana ali to su mogli sve drugačije okrenuti sa miješanjem rasporeda odigravanja u grupama i došli bi svugdje na +1 dan odmora više za jednu od repki što je "normalno" a ne ovako bez veze napraviti da se križaju samo 2 skupine do finala... Također kartoni se brišu nakon četvrtfinala što je bez veze iz nekoliko razloga: - neki ne mogu osigurati prolazak u 1/4 finale prije zadnje utakmice i oni se ne mogu riješiti žutih pa će možda propustiti 1/4 finale - 1/4 je 4 utakmica od maksimalnih 6 što je dakle više od pola bez brisanja - nekome je 1/4 finale naj bitnija utakmica na prvenstvu jer teško da će proći u finale a pogotovo ukoliko im u 1/4 finalu ne igraju "najbolji" igraći - igraći koji su dobili žute a nisu se kvalificirali u 1/4 finale nose te kartone na sljedeće službene utakmice jer im se ne brišu nakon grupe... A to sve na ruku ide "dobrim" momčadima da im najbolji igrači ne bi propustili finale, mislim vjerujem kako će to pomoći i našim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
|
|