|
![]() |
#811 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Samo nek on odmara one koji su najvazniji...hebe mi se danas za rezultat makar bi bar nerjeseno lijepo zgledalo, al kaj bu bu |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 16.06.2008. u 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 | |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#814 | |
Guest
|
Citiraj:
Ali zanima me prema njihovoj logici da je nogomet tu da zabavlja javnost (a ne sport u kojem se bore dvije momcade) koliko je u interesu da nam igraci poberu jos zutih, neki izgube pravo na sljedecu (vaznu) utakmicu, da se neki mozda ozljede, da se jos vise izmore neki. Ma fuj.... |
|
![]() |
![]() |
#815 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ne znam zakaj nam ne prenose sve tekme nego moramo gledat onu šugavu uvodnu emisiju? ![]() http://www.index.hr/xmag/clanak/aust...i-/391263.aspx Jel tko snimio? ![]()
![]() |
#817 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ajd da je to index objavio nebi se čudio, al tportal koji krelac, ma najbolje da igramo u punom sastavu i onda da nam srna, modrić, šimunić i r. kovač dobiju žuti karton pa da neigraju protiv turaka, pa neka se onda gledatelji zabavljaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Guest
|
Evo malo o trenutnom stanju Turaka! http://uk.eurosport.yahoo.com/160620...weat-emre.html |
![]() |
![]() |
#819 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ma nadam se da ćemo ih satrati! |
![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Sad sve ovisi o kvaliteti druge postave, oni će morati igrati da se dokažu i da se što bolje prodaju iza prvenstva (isto kao i prva postava zapravo ali oni ipak više) i vjerujem da će dat sve od sebe, ako rasteppu poljake znamo da ćemo imati i na idućim prvenstvima koga gledati (sjeća se ko još kako je mlada repka kikala ass po natjecanjima prije par godina i ko je sad u prvoj postavi? ![]() IMHO sve da i izgubimo Bilić je napravio pravi potez, to bi i ja napravio ma što novinari pričali o tome ili ne pričali to je ispravna politika, ko je i sumnjao u to jučer je od Scolarija dobio potvrdu da se to tako radi svuda, pa ako svi tako rade onda je valjda ispravno... ![]()
![]() |
#822 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja čekam samo da yedwy i Thoroughbred B kažu da ćemo izgubit što u prijevodu znači da ćemo razbit poljsku ![]() ![]() Znači nadajmo se svi da su u pravu ![]() ![]()
![]() |
#824 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Danas u Jutarnjem vidio prvih 11, ja budem sretan ak dobimo minimalno 4 komada! Jesu oni dobri i sve to...al nije EURO da dođeš i zajebavaš se sa pričuvnom postavom, pa nebumo se sad sramotili na EURU...nije mi jasan taj Biličev potez, da od prve stavi tu smiješnu postavu!! Nemre jedan pokrivač igrat od 1.min pa da je zlatni!!!!!! Al možda se iznendaim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije ti to plejšejfn pa da možeš ići ponovo na load game... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Why so serious
|
Da...a ti nisi čul da se prije tekme kaže igračima "da se čuvaju kartona i da nejdu žustro" pa to su profesionalci, znaju oni kaj rade! A to se ne radi na EURU, istrčava van sa cijelom drugom postavom, kaj je tebi? Mogel je zamijenit one koje imaju žuti i bog ili na poluvremenu ih vadit a ne ovak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#828 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Preplavio ih optimizam. Gotovi smo ![]() Jesam pravi,aaa? ![]() Švabe će se iskaliti na Austriji sa jedno pet komada.Najmanje.Dao Bog da sam se sj**,ali kakav su im pritisak napravili mediji-bit' će toliko samo u prvome poluvremenu. A,btw,i ne šmekaju se previše jedni i drugi,ni inače,koliko sam skužio...tako da je jedino čemu se nadam da će im se "malo ogrebati" koji igrač iz Elf-a,požutiti/pocrveniti,i sl. Jer to polufinale (ili da kažem 2nd half) će biti-atomsko.A-tom-sko! (jedva čekam) |
|
![]() |
![]() |
#829 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja ću reći 4:0 za Hrvatsku ako se pogledaju moji stariji postovi taj rezultat sam rekao prije svake tekme pa smo svejedno pobjedili,nije bitan rezultat ![]() Ali prvi put ću reći da mi neće bit žao ako izgubimo(ko bi reko ![]() ![]()
![]() |
#830 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() no, ajd kad moram reć Austrija-Njemačka 2:2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
"Heroj Nihat Kahveci: Hrvati nam ne mogu parirati ni tehnički, ni trkački, ni moralom" "TURCI su uvjereni da mogu do europskog naslova. Tvrde da ih na tom putu ne može ništa zaustaviti, a najmanje Hrvatska." "Mnogo smo jači od Hrvatske. Igramo bolje i spremniji smo, oni nam ne mogu parirati ni tehnički ni trkački ni moralom", rekao je Nihat neposredno nakon sinoćnje utakmice. http://www.index.hr/sport/euro2008/d...anak&id=391259 LOL !!!!!!! ![]() ![]()
![]() |
#832 | |
Guest
|
Citiraj:
Da se cuvaju kartona ![]() Ma uostalom. Vidi se koga imas na avataru usred Eura. Playstation u ruke i rasturaj. Ja idem natrag u pravi svijet! // Tak i onak bu ih i druga postava dobila! |
|
![]() |
![]() |
#833 |
Brat od Đon Vejna
|
nah Kad smo igrali protiv svaba imao sam dobar osjecaj, i prognozirao pobjedu... Danas nemam bas dobar osjecaj, nekako se bojim...jer sto sam jucer vidio, one lude Turke i Švicarce, preokret i potop Portugalaca, nekako jos se uz to nadodaje to da ce Bilic vjerojatno testirat neke igrace, a i par ce odmorit(Kovac, Modrić...) "a bume videli" kak veli bakica kaj prodaje vrnje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja stvarno ne znam zašto je sada bilić stavio drugu postavu da otrči svaki 10km, pa koji je njemu klinac, prva postava ima da otrči sada još 10km, da budu zagrijani za turke... mislim stvarno, ne budimo smješni... da se mene pita, poslao bi bratića koji je pionir neka tamo igra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 | |
Guest
|
Citiraj:
Pa jesi ti trenirao iti jedan sport. Zar ti mislis da njima treba sada fakin utakmica u kojoj mogu puno toga popusiti. Zagrijavanje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#838 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#839 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() jel kranjcar ovaj pokemon ? ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
još samo 34 min ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |