Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.06.2008., 09:21   #1
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
DigiTV ili MAX TV?

Mozda je bilo, ali trazilica mi nista smisleno ne otkriva...naime koje programe ima DigiTV, a koje MaX TV u osnovnim paketima i sto je bolji value 4 money...nekako mi se ne da mijenjati modem za max tv, jer imam jos onaj USB Siemens, a opet mi je digi tv shit zbog antena i discovery programa koji mi uopce nisu zanimljivi.
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2008., 12:42   #2
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
Foxman je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.06.2008., 16:05   #3
B-Link
Premium
Moj komp

B-Link's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Vin EuroDizel Pregled postova
Mozda je bilo, ali trazilica mi nista smisleno ne otkriva...naime koje programe ima DigiTV, a koje MaX TV u osnovnim paketima i sto je bolji value 4 money...nekako mi se ne da mijenjati modem za max tv, jer imam jos onaj USB Siemens, a opet mi je digi tv shit zbog antena i discovery programa koji mi uopce nisu zanimljivi.
A kakvi tebe programi uopće zanimaju?
B-Link je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2008., 15:06   #4
rasho
Registered User

rasho's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Ako imaš volje posložiti satelitsku, to je svakako najbolji izbor, jer pored Digija, još uvijek se može pogledati i čitava gomila drugih programa. U svakom slučaju pogledaj malo po satelitskim forumima, vezano za opremu i otključavanje, pa onda lijepo posloži par LNB-ova i uživaj .
rasho je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2008., 16:09   #5
freddie
Premium

freddie's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Digi tv svakako
freddie je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2008., 16:21   #6
Berax0r
Registered User

Berax0r's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
A gle nije ni MaxTv loš.
Berax0r je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2008., 16:38   #7
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
necu govoriti o programima,ali cu ti samo rec o tehnickim stvarima...

Naime,ako imas Plasmu/LCD,ni ne gledaj Digi,slika je KATASTROFA,ona sva "prelijevanja" boje itd,ma katastrofa

Vjeruj mi,jer sam to vidio na Sonyevoj X seriji (frend narucio iz tvornice,17.000kn) LCD-u od 102cm,slika je stvarno losa...Dok men na mojoj Panasonicovoj plasmi (107cm,70 serija cca 7 000kn) je slika bolja znas koliko(MaxTV je u pitanju,pogotovo sad kad je u HD-u,doduse 720p,al nmvz).

Tako da,eto,kao sto i sam vidis razliku(jos je Digi spojen na jedan od najboljih LCD-ova) pa eto,kolika razlika.

mislav_os je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2008., 17:13   #8
m&n
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
necu govoriti o programima,ali cu ti samo rec o tehnickim stvarima...

Naime,ako imas Plasmu/LCD,ni ne gledaj Digi,slika je KATASTROFA,ona sva "prelijevanja" boje itd,ma katastrofa

Vjeruj mi,jer sam to vidio na Sonyevoj X seriji (frend narucio iz tvornice,17.000kn) LCD-u od 102cm,slika je stvarno losa...Dok men na mojoj Panasonicovoj plasmi (107cm,70 serija cca 7 000kn) je slika bolja znas koliko(MaxTV je u pitanju,pogotovo sad kad je u HD-u,doduse 720p,al nmvz).

Tako da,eto,kao sto i sam vidis razliku(jos je Digi spojen na jedan od najboljih LCD-ova) pa eto,kolika razlika.

Istina sta se tice DIGI-tva-al opet koji reciver imas?imam digi tv od prije a maxtv nedavno narucio na akciji hhh uglavno maxtv mi je puno bolji

ima vise p...e pardon programa 0-24 h heh salu na stranu ima vise programa nekih 90 meni najvaznije spic pardon eurosport 1 i 2 dsf itd..dok kod digija ima samo eurosport

Edit:to je moje stajaliste
m&n je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2008., 19:23   #9
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor silent-hunter Pregled postova
Istina sta se tice DIGI-tva-al opet koji reciver imas?imam digi tv od prije a maxtv nedavno narucio na akciji hhh uglavno maxtv mi je puno bolji

ima vise p...e pardon programa 0-24 h heh salu na stranu ima vise programa nekih 90 meni najvaznije spic pardon eurosport 1 i 2 dsf itd..dok kod digija ima samo eurosport

Edit:to je moje stajaliste
+ sto jos ima Eurosport u HD-u

Receiver mi je onaj Atlantin(il kak se vec zove,nisam ni gledao),uglavnom onaj veci sto ima HDMI i te gluposti

mislav_os je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2008., 22:53   #10
rasho
Registered User

rasho's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Ja u pricncipu nisam sklon "ratama" tj. nikakvim pretplatama i vezivanjima uz bilo koju tvrtku, pa sam se poigrao sa satelitima i vrlo sam zadovoljan postignutim.
Za sada se Digi pratim u kompletu, ali i pored njega ima čitava gomila programa, posebno odkad sam postavio i Astru 2D koja pokriva UK .
A ako se ide na HD prikaz onda treba pripaziti osim programa i sat. reciver koji to podržava.
Nekako mi se najviše sviđa osobna služba za korisnike
rasho je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.06.2008., 09:49   #11
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
da ne branim digi pošto sam bio u situaciji da mi je trebao doći tcom tehničar i odustao sam taj dan i uzeo digi... koliko sam radio na kombinaciji kasda + atlanta, ono prebacivanje programa i pogotovo rad u meniju je apsolutna katastrofa u odnosu na hyundai koji dolazi s digijem + dokumentarni programi su definitivno na strani digitv-a. slika je kaos i na jednom i na drugom.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2008., 10:28   #12
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Koristim digi vec neko vrijeme, ono za sliku nemam nekih primjedbi, jer ipak koristim stari sony 72cm koji je onako prosjek.

Ali cim padne malo jaca kisa ode slika u qurac.
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2008., 12:39   #13
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ma sve ista stvar... kobaj adsl ne pukne kad počne grmit?

jedino si pogledaj koji te kanali više interesiraju i digi je povoljniji nešto sitno + oprema je u startu jeftinija debelo, a u slučaju da je ne kupiš odmah za godinu dana je baš-baš tvoja.
syss je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno