PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   DigiTV ili MAX TV? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=109710)

Dizel 06.06.2008. 09:21

DigiTV ili MAX TV?

Mozda je bilo, ali trazilica mi nista smisleno ne otkriva...naime koje programe ima DigiTV, a koje MaX TV u osnovnim paketima i sto je bolji value 4 money...nekako mi se ne da mijenjati modem za max tv, jer imam jos onaj USB Siemens, a opet mi je digi tv shit zbog antena i discovery programa koji mi uopce nisu zanimljivi.

Foxman 06.06.2008. 12:42

http://hr.digi.tv/about.html

http://www.tportal.hr/maxtv/fset.html

B-Link 06.06.2008. 16:05

Citiraj:

Autor Vin EuroDizel (Post 1048325)
Mozda je bilo, ali trazilica mi nista smisleno ne otkriva...naime koje programe ima DigiTV, a koje MaX TV u osnovnim paketima i sto je bolji value 4 money...nekako mi se ne da mijenjati modem za max tv, jer imam jos onaj USB Siemens, a opet mi je digi tv shit zbog antena i discovery programa koji mi uopce nisu zanimljivi.

A kakvi tebe programi uopće zanimaju?

rasho 14.06.2008. 15:06

Ako imaš volje posložiti satelitsku, to je svakako najbolji izbor, jer pored Digija, još uvijek se može pogledati i čitava gomila drugih programa. U svakom slučaju pogledaj malo po satelitskim forumima, vezano za opremu i otključavanje, pa onda lijepo posloži par LNB-ova i uživaj :goood:.

freddie 14.06.2008. 16:09

Digi tv svakako

Berax0r 14.06.2008. 16:21

A gle nije ni MaxTv loš.

mislav_os 14.06.2008. 16:38

necu govoriti o programima,ali cu ti samo rec o tehnickim stvarima...

Naime,ako imas Plasmu/LCD,ni ne gledaj Digi,slika je KATASTROFA,ona sva "prelijevanja" boje itd,ma katastrofa

Vjeruj mi,jer sam to vidio na Sonyevoj X seriji (frend narucio iz tvornice,17.000kn) LCD-u od 102cm,slika je stvarno losa...Dok men na mojoj Panasonicovoj plasmi (107cm,70 serija cca 7 000kn) je slika bolja znas koliko(MaxTV je u pitanju,pogotovo sad kad je u HD-u,doduse 720p,al nmvz).

Tako da,eto,kao sto i sam vidis razliku(jos je Digi spojen na jedan od najboljih LCD-ova) pa eto,kolika razlika.

m&n 14.06.2008. 17:13

Citiraj:

Autor mislav_os (Post 1056549)
necu govoriti o programima,ali cu ti samo rec o tehnickim stvarima...

Naime,ako imas Plasmu/LCD,ni ne gledaj Digi,slika je KATASTROFA,ona sva "prelijevanja" boje itd,ma katastrofa

Vjeruj mi,jer sam to vidio na Sonyevoj X seriji (frend narucio iz tvornice,17.000kn) LCD-u od 102cm,slika je stvarno losa...Dok men na mojoj Panasonicovoj plasmi (107cm,70 serija cca 7 000kn) je slika bolja znas koliko(MaxTV je u pitanju,pogotovo sad kad je u HD-u,doduse 720p,al nmvz).

Tako da,eto,kao sto i sam vidis razliku(jos je Digi spojen na jedan od najboljih LCD-ova) pa eto,kolika razlika.

Istina sta se tice DIGI-tva-al opet koji reciver imas?imam digi tv od prije a maxtv nedavno narucio na akciji hhh uglavno maxtv mi je puno bolji

ima vise p...e pardon programa 0-24 h heh salu na stranu ima vise programa nekih 90 meni najvaznije spic pardon eurosport 1 i 2 dsf itd..dok kod digija ima samo eurosport

Edit:to je moje stajaliste

mislav_os 14.06.2008. 19:23

Citiraj:

Autor silent-hunter (Post 1056590)
Istina sta se tice DIGI-tva-al opet koji reciver imas?imam digi tv od prije a maxtv nedavno narucio na akciji hhh uglavno maxtv mi je puno bolji

ima vise p...e pardon programa 0-24 h heh salu na stranu ima vise programa nekih 90 meni najvaznije spic pardon eurosport 1 i 2 dsf itd..dok kod digija ima samo eurosport

Edit:to je moje stajaliste

+ sto jos ima Eurosport u HD-u :)

Receiver mi je onaj Atlantin(il kak se vec zove,nisam ni gledao),uglavnom onaj veci sto ima HDMI i te gluposti :)

rasho 14.06.2008. 22:53

Ja u pricncipu nisam sklon "ratama" tj. nikakvim pretplatama i vezivanjima uz bilo koju tvrtku, pa sam se poigrao sa satelitima i vrlo sam zadovoljan postignutim.
Za sada se Digi pratim u kompletu, ali i pored njega ima čitava gomila programa, posebno odkad sam postavio i Astru 2D koja pokriva UK :kafa:.
A ako se ide na HD prikaz onda treba pripaziti osim programa i sat. reciver koji to podržava.
Nekako mi se najviše sviđa osobna služba za korisnike :D

syss 16.06.2008. 09:49

da ne branim digi pošto sam bio u situaciji da mi je trebao doći tcom tehničar i odustao sam taj dan i uzeo digi... koliko sam radio na kombinaciji kasda + atlanta, ono prebacivanje programa i pogotovo rad u meniju je apsolutna katastrofa u odnosu na hyundai koji dolazi s digijem + dokumentarni programi su definitivno na strani digitv-a. slika je kaos i na jednom i na drugom.

Crash009 16.06.2008. 10:28

Koristim digi vec neko vrijeme, ono za sliku nemam nekih primjedbi, jer ipak koristim stari sony 72cm koji je onako prosjek.

Ali cim padne malo jaca kisa ode slika u qurac.

syss 16.06.2008. 12:39

ma sve ista stvar... kobaj adsl ne pukne kad počne grmit?

jedino si pogledaj koji te kanali više interesiraju i digi je povoljniji nešto sitno + oprema je u startu jeftinija debelo, a u slučaju da je ne kupiš odmah za godinu dana je baš-baš tvoja.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:53.