![]() |
DigiTV ili MAX TV?
Mozda je bilo, ali trazilica mi nista smisleno ne otkriva...naime koje programe ima DigiTV, a koje MaX TV u osnovnim paketima i sto je bolji value 4 money...nekako mi se ne da mijenjati modem za max tv, jer imam jos onaj USB Siemens, a opet mi je digi tv shit zbog antena i discovery programa koji mi uopce nisu zanimljivi.
|
|
Citiraj:
|
Ako imaš volje posložiti satelitsku, to je svakako najbolji izbor, jer pored Digija, još uvijek se može pogledati i čitava gomila drugih programa. U svakom slučaju pogledaj malo po satelitskim forumima, vezano za opremu i otključavanje, pa onda lijepo posloži par LNB-ova i uživaj :goood:.
|
Digi tv svakako
|
A gle nije ni MaxTv loš.
|
necu govoriti o programima,ali cu ti samo rec o tehnickim stvarima...
Naime,ako imas Plasmu/LCD,ni ne gledaj Digi,slika je KATASTROFA,ona sva "prelijevanja" boje itd,ma katastrofa Vjeruj mi,jer sam to vidio na Sonyevoj X seriji (frend narucio iz tvornice,17.000kn) LCD-u od 102cm,slika je stvarno losa...Dok men na mojoj Panasonicovoj plasmi (107cm,70 serija cca 7 000kn) je slika bolja znas koliko(MaxTV je u pitanju,pogotovo sad kad je u HD-u,doduse 720p,al nmvz). Tako da,eto,kao sto i sam vidis razliku(jos je Digi spojen na jedan od najboljih LCD-ova) pa eto,kolika razlika. |
Citiraj:
Istina sta se tice DIGI-tva-al opet koji reciver imas?imam digi tv od prije a maxtv nedavno narucio na akciji hhh uglavno maxtv mi je puno bolji ima vise p...e pardon programa 0-24 h heh salu na stranu ima vise programa nekih 90 meni najvaznije spic pardon eurosport 1 i 2 dsf itd..dok kod digija ima samo eurosport Edit:to je moje stajaliste |
Citiraj:
Receiver mi je onaj Atlantin(il kak se vec zove,nisam ni gledao),uglavnom onaj veci sto ima HDMI i te gluposti :) |
Ja u pricncipu nisam sklon "ratama" tj. nikakvim pretplatama i vezivanjima uz bilo koju tvrtku, pa sam se poigrao sa satelitima i vrlo sam zadovoljan postignutim.
Za sada se Digi pratim u kompletu, ali i pored njega ima čitava gomila programa, posebno odkad sam postavio i Astru 2D koja pokriva UK :kafa:. A ako se ide na HD prikaz onda treba pripaziti osim programa i sat. reciver koji to podržava. Nekako mi se najviše sviđa osobna služba za korisnike :D |
da ne branim digi pošto sam bio u situaciji da mi je trebao doći tcom tehničar i odustao sam taj dan i uzeo digi... koliko sam radio na kombinaciji kasda + atlanta, ono prebacivanje programa i pogotovo rad u meniju je apsolutna katastrofa u odnosu na hyundai koji dolazi s digijem + dokumentarni programi su definitivno na strani digitv-a. slika je kaos i na jednom i na drugom.
|
Koristim digi vec neko vrijeme, ono za sliku nemam nekih primjedbi, jer ipak koristim stari sony 72cm koji je onako prosjek.
Ali cim padne malo jaca kisa ode slika u qurac. |
ma sve ista stvar... kobaj adsl ne pukne kad počne grmit?
jedino si pogledaj koji te kanali više interesiraju i digi je povoljniji nešto sitno + oprema je u startu jeftinija debelo, a u slučaju da je ne kupiš odmah za godinu dana je baš-baš tvoja. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:53. |