|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Asusova tvornica strave
Asusov support forum me uvijek zna dobro nasmijati i razveseliti pročitajte samo nalove tema.... npr podforum za P5N-T je zasad najbogatiji izvor smijeha.... ne znam jesu li se oni trudili napraviti tako lošu ploču ili su samo imali sreće ![]()
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hah, ja sam cesto tamo, nema proizvoda za koji nema zalbi, ja valjda imam srece sa ovim zadnjim plocama. Da je horor je, ali volio bi vidjeti i ostale manufacturere. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
Ma nisu ni DFI ili Abit niš bolji Svojevremeno je DFI Street bio pretrpan temama vezanim za s939 LP modele ali ovo je stvarno horor npr ovaj lik sa ATIcama me dobro nasmijao
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Neznam tocan model, ali izdali su jednu nadogradnju biosa, nakon koje valjda 80% likova nije moglo bootat, nakon dva dana su izdali novi, ali od ovih 80% valjda polovica nije znala flashat iz dos-a pa su i sticky stavili. par dana sam samo citao komentare, pisancija ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
ovi za P5N-T već dulje vrijeme čekaju na bios koji bi trebao ispraviti bug koji uzrokuje klanje nVidijinog chipseta sa njihovim vlastitim grafičkim karticama ![]() vidim ponavlja se doba nF3 + GF6800
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#8 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Točno tako, ja sam se žalio puno puta na njihovu softversku podršku od grafičkih kartica ( gamerOSD + smartdoctor ) i nikakav odgovor nisam dobio, a ni skoro godinu dana nakon što sam im slao te upite, praktički nikakvog napretka nema. Ajde ima, sad mi se vent grafičke više ne gasi nakon nekog vremena ( dolazila temp do 100 C jer je pametni softver sam od sebe vent podesio na 0%, i to ne odmah, nego nakon nekih pola sata, sva sreća što sam u tom trenu sjeo za komp i vidio temp ) nego sad mi se uopće ne odaziva na promjene preko smartdoctora.
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Neznam kako vi nemate srece, ja sam do sada promjenio 7-8 asus ploca i niti sa jednom nisam imao problema dok sam da gigabyte i msi posjedio od raznih gluposti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Imao 3. ASUS ploče do sada. Na svakom modelu neki problem koji bi se rješio BIOS, ali nekada ni to nije bilo OK. Svakoj se koruptao BIOS nekoliko puta, ali sam par puta uspio vratit. 2 su crkle onako od pizdarije, jedna nakon korupatnog BIOSa. Sa jednom sam imao problema sa PCI karticama, kod druge sa zvukom na Visti.... Uglavnom ploče su bile tada iz srednjeg i višeg razreda. Sada nakon tih iskustava teško da bi se vratio na ASUS, jer mi je ostala gorčina iza njega, što je najgore ECS i neke low kost marke su mi se ponašale bolje. Što se mene tiče ASUS ima veliki - |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#14 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Lucky Luke
Datum registracije: Jun 2006
|
Podsjetili ste me na jednu moju anegdotu s asusovim supportom. Naime nakon dvije godine sluzenja, crkla mi je 6800le (artefakti all over the place) i posto mi je garancija bila ostvariva samo preko proizvodaca ( pise na kutiji 3. godine ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |