![]() |
Asusova tvornica strave
Asusov support forum me uvijek zna dobro nasmijati i razveseliti
pročitajte samo nalove tema.... npr podforum za P5N-T je zasad najbogatiji izvor smijeha.... ne znam jesu li se oni trudili napraviti tako lošu ploču ili su samo imali sreće :D |
Hah, ja sam cesto tamo, nema proizvoda za koji nema zalbi, ja valjda imam srece sa ovim zadnjim plocama. Da je horor je, ali volio bi vidjeti i ostale manufacturere. :D
|
Ma nisu ni DFI ili Abit niš bolji
Svojevremeno je DFI Street bio pretrpan temama vezanim za s939 LP modele ali ovo je stvarno horor npr ovaj lik sa ATIcama me dobro nasmijao |
i koje ploče sada na kraju imaju najmanje problema (recimo u zadnjih 5 godina)?
|
Neznam tocan model, ali izdali su jednu nadogradnju biosa, nakon koje valjda 80% likova nije moglo bootat, nakon dva dana su izdali novi, ali od ovih 80% valjda polovica nije znala flashat iz dos-a pa su i sticky stavili. par dana sam samo citao komentare, pisancija :D
|
ovi za P5N-T već dulje vrijeme čekaju na bios koji bi trebao ispraviti bug koji uzrokuje klanje nVidijinog chipseta sa njihovim vlastitim grafičkim karticama :D
vidim ponavlja se doba nF3 + GF6800 |
Citiraj:
inace cuo sam da je asusov support sve samo ne suport :D:D |
Točno tako, ja sam se žalio puno puta na njihovu softversku podršku od grafičkih kartica ( gamerOSD + smartdoctor ) i nikakav odgovor nisam dobio, a ni skoro godinu dana nakon što sam im slao te upite, praktički nikakvog napretka nema. Ajde ima, sad mi se vent grafičke više ne gasi nakon nekog vremena ( dolazila temp do 100 C jer je pametni softver sam od sebe vent podesio na 0%, i to ne odmah, nego nakon nekih pola sata, sva sreća što sam u tom trenu sjeo za komp i vidio temp ) nego sad mi se uopće ne odaziva na promjene preko smartdoctora.
|
Citiraj:
|
Neznam kako vi nemate srece, ja sam do sada promjenio 7-8 asus ploca i niti sa jednom nisam imao problema dok sam da gigabyte i msi posjedio od raznih gluposti.
|
Citiraj:
Svi proizvodjaci imaju errate, bugove, greske, probleme i slicno. Bitno je samo koliko su spremni otkloniti ih i u koliko brzom roku. U tome je razlika... |
Imao 3. ASUS ploče do sada.
Na svakom modelu neki problem koji bi se rješio BIOS, ali nekada ni to nije bilo OK. Svakoj se koruptao BIOS nekoliko puta, ali sam par puta uspio vratit. 2 su crkle onako od pizdarije, jedna nakon korupatnog BIOSa. Sa jednom sam imao problema sa PCI karticama, kod druge sa zvukom na Visti.... Uglavnom ploče su bile tada iz srednjeg i višeg razreda. Sada nakon tih iskustava teško da bi se vratio na ASUS, jer mi je ostala gorčina iza njega, što je najgore ECS i neke low kost marke su mi se ponašale bolje. Što se mene tiče ASUS ima veliki - |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Podsjetili ste me na jednu moju anegdotu s asusovim supportom. Naime nakon dvije godine sluzenja, crkla mi je 6800le (artefakti all over the place) i posto mi je garancija bila ostvariva samo preko proizvodaca ( pise na kutiji 3. godine :) ) posaljem ja mail njihovom supportu. Nakon izmjena par mailova javlja meni stricek s druge strane kako je kontaktirao lokalnu podruznicu te kako je prosiljedio tamo slucaj. No nakon 9 mjeseci jos ni traga ni glasa od njih... Nakon toga poslah jos jedan mail no odgovor nisam dobio, toliko o od mene i njihovom "supportu".
pozdrav |
Citiraj:
|
a sad :D NEPOSTOJI firma koja nije imala par losih ploca samo sto je intel imao puno manje losih nego ostali. to da je intel svet to nitko nekaze :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:50. |