|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Popis Admina, žalbe na ban, lock ..........
Dali bi se mogao otvorit podforum imena Admin gdje ce u styckiju biti popis admina i moderatora i da se napise koji su zaduzeni za koji dio foruma? Nemojte ovo shvatiti napadom na admine. Prijedlog je konstruktivne naravi. U tom podforumu bi se eventualno ako se odluci otvorit pisale neke stvari o kojima se treba pricat s adminima itako. Npr ako ti zatvore temu bezveze pa pitas, ili takve opcenite stvari koje netko treba od admina. Evo da i napisem sto me potaknulo na ovo. Danas prije par sati sam napisao temu na trznici imena P: HP Laptope Nove U temi sam naveo sve potrebno i regularno pravilima trznice osim jedne stvari. Laptopa ima vise te sam ja napisao ovako: Kompletan popis Laptopa s cijenama je na linku koji slijedi te sam stavio link ispod teksta. Link je bio na rapid share (excel file) i za svaki laptop pise cijena. Teoretski ja nemam cijenu napisanu ali ako nekog zanima laptop mora skinut popis da vidi modele i na popisu su cijene. Tema je obrisana. Samo me zanima dali se ovo protivi pravilima? Ako da napisacu ponovo s kompletnim popisom laptopa i cijena direktno u temi ako ne molim moderatora da vrati temu ako moze. Jos jednom da kazem da nenapadam nikoga Razlog pisanja o zakljucanoj temi ovdje je taj sto sam vec sam sebi glup i neda mi se maltretirat SuperUnknowna jer kad god imam problema moram njemu PM slat, a to je ujedno i razlog prvog dijela teme u kojem pisem o eventualnom otvaranja novog podforuma. Puno Hvala svima koji su procitali post LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
http://forum.pcekspert.com/showgroups.php Tu ti je popis moderatora i adminova. Ali npr. ako imaš problem na tržnici i moraš javit ili kako kažeš maltretirat Hamma i SuperUnknowna ili Vucu jer su oni zaduženi za te djelove foruma. Inače nije loša ideja, ali mislim da neće proć. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
a i mislio sam si da nece proc al eto vrijedi probat bar onda vise neke komunikacije s moderatorima da kad zakljucaju temu da ide neka obavjest na PM zakljucali smo ju zbog toga i toga ili tako nesto evo npr ovu prodaju koju su mi zakljucali napisem temu nakon pol sata odem pogeldat mail i vidim da je neko odgovorio na temu i pise nesto tipa nemas cijenu a vec si 2 godine na forumu odem pogledat temu da nisam zaboravio link stavim mozda il da nije forum nekaj sje... trazim temu ko kreten teme nema i skuzis tek nakon pol sata da ju je mod obriso zasto nezna se ko nezna se pa onda dok nades moda za to pa dok on vidi PM itako |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nije dovoljno tor! Treba otvoriti cijeli podforum sa naslovom ADMINI za komunikaciju sa istima, gdje ce biti i popis istih jer toga nigdje nema.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
imo bi ja štogod kasti i a konto... al neću ![]() iskreno, brijem da bi bilo sasvim dovoljno u ovaj postojeći sticky samo ponovo staviti link do onog formulara. A otvaranja foruma, threada ili bilo čega sličnog za raspravu o stvarima do kojih uopće ne bi trebalo dolaziti (dakle, korisnikova ili moderatorova greška) može samo rezultirati demokracijom, jer će se previše ljudi osjetiti pozvanima prokomentirati nešto. a znamo da na ovom forumu nema demokracije, ma koliko neki smatrali da bi je trebalo biti ![]() btw, ovaj post je pisan u zafrkantskom tonu, a ne u tonu "kaj ste se sad našli pravit pametni".
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Dobro , evo ovako mislim da je moja ideja koju ću sada iznjeti jedina potrebna stvar i da tema s njom može biti lockana. Potpuno dovoljno je da mod/admin ili tko već pošalje pm sa razlogom zatvaranja/brisanja teme kako je prije bila češća praksa. To je jednostavno sve što je potrebno user zna gdje je pogriješio , a ako je pogriješio mod tema se ionako može vratit zar ne ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koliko se tema u zadnje vrijeme zatvara i briše a sve zbog nečitanja pravila, a ako nekog stvarno zanima di je pogriješio neka se javi modu/adminu koji je lockao/pobrisao temu. Jer bi se 99% pmova sastojalo od Pročitati pravila još jednom bla bla i link... A to nema baš smisla.
![]() |
#12 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Svaki user je pri registraciji potvrdio da je upoznat sa pravilima foruma. Čak mislim da to Tor šalje svakom na mail... Po tebi user može pročitati pravila a i ne mora, može ih se pridržavati a i ne mora ali mod mora objašnjavati PM-om zakaj je nekaj zatvorio ili pobrisao useru kojeg živo i zdravo boli ćuna za ta ista pravila??? ![]() Prije je bila kak ti veliš češća praksa ali sa većim brojem usera više nikom ne pada na pamet koristiti 1/2 svog slobodnog vremena natipkavajući PM-ove škvadri koja je lijena bacit oko na stcky ili koristiti tražilicu ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
edit: Ustvari Jelc je vidim sve rekao.
![]() |
![]() |
#14 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
jep salje i na mejl ![]() ![]()
![]() |
#15 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
A di mogu nac pravila foruma ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
žalbe na ban? hahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, samo sam tebe čekao (Fleks)... ![]() Kao što je već gore napisano - kršenje pravila foruma za sobom povlači brisanje posta bez objašnjenja. Ako mu i dalje nije jasno - tu je PM ili mail moderatora ili mene. I da odmah nešto iščistimo - na pm ili mail može samo dobiti razlog zašto je nešto obirsano ili objašnjenje neke druge sankcije, neće biti nikakve rasprave tipa "ali to je dozvoljeno tamo; pravila su preoštra; kaj ti nemaš ilegalan softver; to mi je backup kopija" i ostali biseri uz redovan folklor - jebanje majke, obitelji i svega ostaloga. Takvi se čude kada ostanu bez neta na mjesec ili više dana, no to je rasprava za neku drugu temu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|