|
![]() |
#32 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
opa to nisam znao da se mogu pogadat,to je dobro ali mislim da to rade neozbiljne kuce to jest one kojima je bitno da samo privucu klijente,a mene zanima kvaliteta usluge znaci kada mi se desi neka steta da mi isplate na vrijeme,i da zvao sam evo prije 5 minuta par kuca svi mi govore drugacije itd..niti jedna mi se nije posebno istakla..mislim da je euroherc najpovoljniji al sam cuo da ne placaju i da se ljudi vuku po sudovima itd..pa eto njih nebi jel ima tko da je osigurao kasko i naravno ao i da je zadovoljan i da mi preporuci |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja ti ne bum nikaj preporučio jer delam u jednoj i nije baš moralno od mene... kad trebaš platit svi će ti bit dobri, a kad imaš štetu svi će te izbjegavat ![]() moj prijedlog ti je da uzmeš sve u kompletu tamo di imaš neku vezu/vezicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Imao sam prije godinu i pol na parkingu manji ''sudar''. Na mom autu nista, frajeru sam na tjedan dana starom autu odvalio maglenku. Biser nije htio nigdje drugdje popravak nego na ovlastenom. 4800kn stete. Reko znas da cu ti dat tolko kesa za maglenku. Reko nis ajmo na osiguranje. I dobro ja kriv, presao na njegovu strana (obojca izlazili van sa parkinga na rikverc i pras. Ja na njegovoj polovici parkinga). I uglavnom ja sam osiguran u eurohercu i dobro rijesimo mi to tam. Uglavnom nis posebno i pametno mi nisu rekli tamo... i sad to ide ovako dalje. Produzujem regu. Niko nista ne spominje godinu dana kasnije, 50% bonusa sve 5... I evo opet prije par mjeseci produzujem regu i dalje 50% bonusa. I sad pazi scenu. Zove me neki dan zena iz euroherca i ja ono koj kurac, prvo mi je trebalo par minuta da se sjetim o cemu se radi kad ono kaze mi ova da jel bi ja njima mogo uplatit neku razliku putem uplatnice??? Reko LOOOOL zeno smiri hormone... Skoro sam poceo vristat od smijeha. Ono nedavno platio osiguranje i 50% bonusa i sad se oni sjetili da bi mogli uzicat koju kunu. Ma oce quratz. Lud lud. Nakon ovoga cisto sumnjam da ce me nagodinu vidjet... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
a eto da se javim,dugo sam razmisljao i osigurao sam auto na ao i ak,al nisam iso obicnim putem,osigurao sam je preko allianz direct ,to je ono osiguranje online,platio karticom i za sada sve 5,jedino sta moram cekat policu da mi dodje postom,eto dali je neko mozda imao iskustva sa kakvim osiguranjima online? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
https://www.allianzdirect.hr/ bas me zanima dali ce i tebi biti cijena povoljnija nego u poslovnici,zato sam se i odlucio putem interneta osigurat,a jos nisam vidio niti jedno osiguranje osim Allianza da se moze polica ugovorit putem interneta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Gnjusne li reklame ![]()
![]() |
#51 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#54 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
iskreno , veca mi je briga kak proc tehcnicki sa onom kolicinom crnog dima koja se javlja iznad 3000rpm , nego osiguranje..imam 50 posto , jel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Ubojito stvorenje
Datum registracije: Apr 2008
|
Joj ovo ti je provjereno samo ja picim na autoput i sa pol rezervara dizela :-P Uredno ti tankam dizel ( kakav eurodizel isti shit kao kvalitetniji ) Trebas vidjeti oblak dima iza mog Peugeota kad picim 90 u 3. ![]() Doso na eko-test dopusteno za moj auto je 1, neke a moj je bio 0,8... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
meni sada riknija motor, tj. leteći ležaji, a usput rega istekla. Djelovi cca. 3000kn, pa prepis, tehnički i osiguranje na autu za 150ks auto koja milina, neću se oporaviti do nove godine |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
niste vi vidli kak to izgleda kod mene 90 u trecoj . trebo bih se nesto duze vozit tak da taj dim nestane , al nemam srca prema drugim vozacima . morat cu to jedan vikend kad bude manje autiju na cesti. e da , rucna mi skoro uocpe ne lovi na prvih 3-4 zupca ona . valjda se gleda samo kad je skroz dignuta . meni kad je jedno 3/4 dignuta , i dalje auto nije ono ukopan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Treba ti sajlu zategnut. Mislim da ti je to oko 200kn kod majstora, vozis opepela, jel tak? Onda ti je to jeftino za rijesit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|