![]() |
Regristracija auta
ej dečki,zanima me kolko će me doć registracija auta???pošto je meni stara ostavila auto,a imala je na njemu onih 50% popusta na registraciju,ali je prebacila na svoj novi auto...pa sada ja dakle moram platit 100%,a ne znam kolko je to para...
radi se o citroenu 1,4i ,55 kw iliti 75 konja... |
Citiraj:
|
za***ala te stara :D
|
Citiraj:
:lol2::lol2::lol2::lol2: bitch ,ahahahahhahahahahah |
Osiguranje*: 2.970,00 Kn Cestarina:
375,00 Kn Naknada za okoliš: 152,00 Kn Tehnički pregled i usluge: 361,44 Kn UKUPNO: 3.858,44 Kn :wtf2::wtf2::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal: ***ote,pa ja nemam tolko para... ima mi tko za sredit 50% da imam ponovo?????? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
50% je danas nemoguće srediti, nitko ti to više ne može. Ima da se auto odmara dok skupiš novce. Svake godine dobivaš 10%.
|
može se. al košta nekih 200 ojra.
|
a ***emti komp ,šta sam koji k.... davo pare za njega,moram još skupit 3 milje ...uh uh uh
a ništa,kopat kanale,nema se što :) hvala puno na informacijama pozdrav |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam isto dobio 50% popusta. :)
|
zaboravi na 50%... u najboljem slučaju ćeš dati puni iznos u kešu (znači nema otplate) i postoje velike šanse da tih 50% na polici se neće slagati sa pravim stanjem kod iduće registracije.
krivo si izračunao gore osiguranje... točna cifra je 2.697,65 |
ma da,2600????
pa di sam ja onda pogriješio???? |
nisi računao da imaš ri tablice ;)
|
ahaaaaaaaaaaaa
tnx syss |
lol,nisam skužio ...di to piše da imam ri tablice,tamo pri izračunu toga nema :...
|
ma sve se da sredit,pa tak i 50%...
|
Ja sam prosle godine dao 700 kn za neko osiguranje i dobio 50%
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Aj da pitam ja nesto - prijepis auta sa stare na mene, bonus se prenosi jel tako? Jel to treba neki dodatni zahtjev il tko nesto ili automatski to ide? Naravno, u istom osiguranju. Ili, jel se moze auto prepisati na mene, a da polica osiguranja ostane na staru? |
ne, bonus ostaje staroj. bonus nije vezan za auto nego za vlasnika police osiguranja. auto se može bez problema pripisati na tebe. daruje ti ga, i nema prijenosa.
|
A zasto taj auto ne bi ostavio registrovan na staru. Ti platis samo produzenje registaracije, tako da neces pplatiti prepis sa nje na tebe. Mocices ga i dalje voziti kako spada, jedino ces morati imati punomoc ako hoces preko granice (bar je tako kod nas).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
koliko ja znam police (i naravno bonus) se mogu dijeliti samo između bračnih drugova i drugarica... koljeno naprijed i iza ostaje kratkih rukava.
|
Osiguranje automobila
Neznam koga bi pitao,nisam nikad jos do sada osiguravao auto,mislim na obavezno osiguranje,nedavno sam kupio auto na kojem je bilo vec osiguranje a sada istice.Nemam nikakvih bonusa niti ista,pa ako je neko voljan pomoci mi odabrati osiguravajucu kucu i koja je najbolja u hrvatskoj kada kazem najbolja mislim na sve znaci kvalitetu usluge povoljnost itd..Eto stvarno sam neinformiran sta se tice osiguranja pa bi zamolio nekoga da mi pomogne.Puno hvala!
|
Osiguranje kao osiguranje, moli Boga da ga nikad nećeš trebati i sve 5...
Obzirom da nemaš nikakvu povlasticu makar probaj od jednog do drugog izvući neku siću... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:05. |