|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Microsoft Word 2003 - zaštita
Ovako...radi se o tome da imam neke dokumente koje bi trebao kompletno zaštiti kako kad ih pošaljem drugoj osobi da ona može pisati u samo određenom dijelu dokumenta kojeg ja odredim... U ovome slučaju kompletno cijeli dokument bi trebao biti "pod zaštitom" dok desna strana ove tablice bi trebala biti slobodna za ispunjavanje : ![]() Jel mi može netko pomoći u tome? ...pokušavao sam i preko Text Form Fields što mi radi upravo onaj posao koji želim,no nemoguće je isključiti sivu boju samoga Fielda što me iritira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
...carpe diem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Neznam... probo sam nešto ali figa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...carpe diem...
|
Ima još netko kakvu ideju? Potrebna mi je ta informacija do sutra. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
puno je lakše ako to možeš napravit i u excelu .. ali na sličan način radi se i u wordu .. da ti ne pišem step by step .. u helpu potraži opis opcija lock i protect sheet .. pm ako imaš problema .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
mislim da našem kolegi ne trebaju forme već tablice .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
...carpe diem...
|
Evo uspio sam riješiti. 1.)Napravio kompletno sve što mi treba u dokumentu. 2.)Definirao u desnom dijelu gore navedenih tablica "Text form field" i maknuo "Form field shading" 3.)Otišao u Tools -> Protect Document i tamo pod "Editing restrictions" kliknuo na Allow i odabrao "Filling in forms". I bi bilo to...sada kada nekome pošaljem taj dokumenat moći će mijenjati samo područja na koja sam stavio "Text form field". Hvala svima... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|