|
![]() |
#361 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Tudoru ne davat loptu, ima krive instrukcije!!! ![]() Jucer protiv irske je bila super tekma!
![]() |
![]() |
#363 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Evo kako se lagano približava utakmica mogli smo bacit prognoze (nestrpljiv sam ,šta ću ![]() AUSTRIJA - HRVATSKA 1 : 4 Modrić ´22 , Petrić ´39 , Srna ´58 , N.Kovač `82 ; Linz ´64. Pa ko pogodi dobije za nagradu mjesec dana neometanog spama na forumu ![]()
![]() |
#364 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
LoL....ovo je za znanstvenu fantastiku, a ne za nogomet |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() EDIT: A još su uspjeli i ovi drugi jednoga zavaljat. Valjda da ne bude sumljivo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
moja prognoza Austrija - Hrvatska 1:1 austrija će povest i izjednačit autogolom,sumnjam da će netko od naših napadača "eksplodirat" ![]() nego,kako to obično biva,ajmo odmah i na klađenje oko novog izbornika ![]()
![]() |
#369 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ma kakav novi izbornik, kak god da ispalo promjenom Bilica bi napravili veliku glupost |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Nije stvar u tome da će Bilić biti smjenjen...kako god bilo sigurno Bilić više neće biti izbornik nakon Eura...klubovi mu nude basnoslovne iznose... sinoć sam gledao tekmu Hrvatska - Brazil u splitu šta se igralo,moram priznat da smo hebeno dobro igrali,puno puno bolje nego zadnjih neznam koliko tekmi.Tad smo bili pod Cicom.
![]() |
#371 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
teško,sam je potvrdio da će ostat u repki još jer želi ići na SP,te da mu je nešt u stilu stalo više do časti nego do para ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#376 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
moja prognoza: aut 0 : 0 cro nadam se da sam u krivu |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Austrija - Hrvatska 0:1, Kranjčar!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Eto krenulo je. Loša prva tekma Česi su me iznenadili defanzivnom igrom, da su bili mali hrabriji i igrali s dva napadača sigurno bi uvaljali 2-3 komada. Ova druga tekma je nešto bolja. Portugal vodi i tri puta su pogodili okvir gola i još su im poništili jedan gol ![]() I Turci nekako slabo napadaju. Nada sam se da će biti napadačkog nogometa i puno golova na ovom prvenstvu ali šipak ![]() A sutra 3:1 za HR
![]() |
#382 |
Neradnik
|
Hahahah da da , ja umirem. Nego da se vratim onom prekrsaju nad igracem Portugala , ono je po meni odma crveni tako grubo ici pa mogao mu je nogu slomiti , odma sam se sjetio naseg dudu-a .Najezio sam se kad sam ovo vidio. Sudija se krece ko baba 2 metra od centra :s , kakav panj nije ni cudo sto nije vidio nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ovaj kaj je sudio Portugal - Turska je seljak, start na Simao-u i zadnji na Nani-ju, te ruka Carvalha i lik ostane nijem...
![]() |
#384 |
Premium
|
Hehehe, a sad se još samo sjetite da nama sudi tip koji je svojom greškom izbacio arsenal iz lige prvaka. Ne ponovilo se.
![]() |
#385 |
Guest
|
Heh,po meni ( i po viđenome) i Turska i Portugal prolaze skupinu.Eto nama Turaka ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#389 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|