|
![]() |
#331 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#333 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
A i Pletikosa kak velite je trebal skočit liku na leđa a ne ko pickica stat na crti...hebemu pa jel si golman ili k... od ovce, mlitav je do boli! Pa ja neznam kaj je radil da se nije gural s njima i odma bi dobil faul... A i nemamo se za kaj žaliti kad, ovak igramo...dobro da nismo izgubili ![]() Jeste vidli ovog Klansnića...isss miki al taj može FULAT.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Why so serious
|
Da, al pa si videl kak se postavil(nagnul se iza,i da je pogodil valjda bi prek gola išla) i kojom brzinom da ga je i ovaj mađar iz napada mogel blokirat, mislim zbilja to mu nije opravdanje... nije ni taj bog Kranjčar niš odigral al mu je dal loptu za gol 101% i ovaj ne zabije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Super Moderators
|
Da podsjetimo, noćas: Kvalifikacije za Euro 1996 Slovenija-Hrvatska I Euro 1996 Hrvatska-Turska Hrvatska-Danska Hrvatska-Njemačka U ovoj zadnjoj su nas bilo pokrali ko nikad...i još ona panjina Jerkan igra rukom ![]() Mam mi je muka kad se sjetim....
![]() |
#337 |
Why so serious
|
Jerkan- nemogu ga se sjetit, kaj je igral on*poznat mi je taj galas* al nemrem se sjetit...jerkan....? Daaaa al to se sječam da su nas krali ko ovi sad u saboru, al zato smo si 98` naplatili, ko nikad!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Skendera za golmana Filipa Brkića za voditelja Top Shopa Cicu za glasnogovornika vinarije ma, razočaran sam, uglavnom neda mi se sada pisati možda je još najgore kada se prisjetimo tko će prenositi svjetsko rukometno prvenstvo no, sve u svemu, ipak se nadam prolasku skupine na EURO-u (vječni optimist ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Premium
|
Citiraj:
Kaj se Pletikose tiče, od prije je poznato da se čovjek voli ukopati na crtu i ne miče se. Danas sam mu izbrojao pet takvih kikseva, na euru to ne bu dobro. Živcira me i Srna, čovjek je dobar igrač ali mu fali koja daska u glavi stalno gubi živce. Ak on ne pocrveni na euru to bu čudo. Vezni red danas nije postoja osim Nike Kovača, pogotovo se Modrić nije vidio. Obrana kak tak, za napad se vidi iz utakmice u utakmicu da bu teško išlo bez Dudua. Izuzev toga je bilo dobro ![]() I ja sam optimist, ppoznato je da su naši uvijek imali problema motivirati se za prijateljske utakmice. i moram priznati da Mađari imaju mladu i dobro organiziranu momčad, neće nikome biti lako s njima u slijedećim kvalifikacijama. BTW, ak netko snimi noćašnje reprize na komp bio bih mu jako zahvalan, ja sam na putu i nisam u prilici ![]()
![]() |
![]() |
#340 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
usrani francuz nas je pokral dva puta. 1.ono je bio faul nad pletikosom.bilo kakav kontakt protivničkog igrača nad golmanom je faul.sudac mora uvijek štitit golmana. 2.ono je bil čisti penal pred kraj tekme kad je onaj mađar igral rukom. mađari su nas pošteno istukli kaj se tiče faula. sve u svemu pušiona kaj se tiče suca i njegovih pomoćnika.
![]() |
#341 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Samo komentar glede Pletikose... naravno da je trebao čvršće se postaviti, ali mi nije jasno čemu kritiziranje toga što je "ostao ukopan na crti" - pa *ebena lopta je padala drito na crtu, i to "ravno s neba". Neće ju valjda čekati na pet metara. I k tome ju je usprkos očitom faulu uspio izbiti, nažalost baš na večeras odličnog strijelca Niku Kovača (2 gola, prečka/stativa...). Iskreno, da je problem večeras bio Stipe, super bi bilo... ili da su problem bili suci (iako realno jesu, nas s*ebali za primljeni gol i nedosuđen penal, Mađare isto za nedosuđen penal, uz još par kratkovidnih odluka...)... problem je što mi protiv Mađarske ne možemo iznijeti loptu iz naših 20 metara... ili izvesti aut, a da lopta ostane nama... Nadam se da je ovo bilo skrivanje aduta ili samo loš pristup... nadam se...
![]() |
#342 | |
Premium
|
Citiraj:
Da bilo je puno sudačkih grešaka, treba i na euru biti spreman na to, pogotovo na moguću pristranost protiv Austrije. Sjetite se samo SP-a u Japanu i J. Koreji i trećeg mjesta J.Koreje... Največi problem je danas bio u veznom redu koji nikako nije mogao uspostaviti pas igru i nametnuti našu igru. A što se grubosti tiče, da dobro su nas tukli, ali tako će 100% igrati i Austrija, agresivno i grubo.
![]() |
![]() |
#343 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
2 penala za nas i jedan za njih + neregularan gol, to sam zapamtio što se suca tiče. A što se Mađara tiče, lijepo oni to igraju, ali trenutno su sigurno u vrhuncu forme. Svi pasovi su im točni, možda su 2 ili 3 lopte izgubili samo radi netočnog dodavanja. A mi standardno kao na velikim natjecanjima, veznog reda nigdje, igramo dugim loptama k'o Englezi, daleko stojimo od protivničkih igrača... Dio naše loše igre je i stalni presing Mađara. Meni se činilo povremeno da imaju 80% više snage. |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Super Moderators
|
Meni nikak nije bistro zakaj je izvadio panjinu Olića a bio je jedan od boljih na terenu...bolje da je na poluvremenu ostavio njega a izbacio masnog...
![]() |
#345 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Super Moderators
|
![]() |
#347 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
S ovakvom igrom od jučer nemamo šanse da prođemo dalje.Ako se zeznemo u prvoj utakmici s Austrijom nepemo dalje.Najbolje bi bilo da pobijedimo odma prvu i onda 80% idemo dalje.Ali velim s ovim kaj su pokazali nemoraju niti iti tam.Jad i bijeda.Ali možda se sve promijeni,ko zna.Lopta je okrugla xD previše su puni sebe i preveć optimizma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma nekako mi se čini da i nisu išli "punim gasom" ili to ili su umorni od tko zna čega. Da su nešto pokazali i nisu, a i Bilić je opet promjenio pola momčadi. Ja sam optimista, i nadam se da je ovo bilo samo skrivanje karata. I na kraju, slažem se, ako dobijemo Austrijance - možemo se nadat svačemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
OK!juce gledam...nekako je ekipa neuigrana, jer..gledam Rakitica, Petrica...Modrica... Svi oni u svojim klubovima izgledaju moćno dok igraju, al ovdje ..nekako Rakitic nema hrabrost, Petric takodjer...neznam Nekako mi ne daje dobar dojam ovo sve ![]() Al daj Bože da se sjete golgetera Šukera, veznjaka Bobana i Prosineckog..i da se trgnu malo iz sna, jer moraju opravdat i ekipu koja je na klupi(mislim an trenere i to..Aljoša, Robi...Bilić) OT: danas od pola 1 (00:30) su na telki olegendarne utakmice France 98(malo, al fakat malo skracene...) i to par komada..vrijedi probdijet noć(ja vec par noci nespavam kak pada..predobre tekme, prelegendarne)
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 01.06.2008. u 22:20. Razlog: previše euforije uneseno..hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Premium
|
Jučer sam gledao sa BIH, Slovenijom, i zaspo na Ukrajini kod 1:0 rezultata. Danas na repertoaru - zlatne utakmice: 00:15 Nogometni maraton: SP '98: Hrvatska - Jamajka 01:45 Nogometni maraton: SP '98: Hrvatska - Rumunjska 03:15 Nogometni maraton: SP '98: Hrvatska - Njemačka 04:45 Nogometni maraton: SP '98: Hrvatska - Nizozemska |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
muimerP
|
Uuu da...danas je udarni termin, jucer sam zaspo na sred 2. tekme...(naporan dan) Danas se snima na veliko ![]()
![]() |
#354 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Po pitanju tekme sa Mađarima treba uzeti i u obzir da oni ne idu na EURO te da nakon ove tekme idu na godišnje odmore i nisu se trebali bojati da će se izmoriti jer im predstoji naporan mjesec (ili dio njega) i važne utakmice jer su njima ove dvije (Grčka,. Hrvatska) upravo bile najvažnije utakmice trenutno i nemaju drugih i ne štede se za EURO. Obzirom da je sudac bio u kurcu imao masu krivih odluka uz sve to je nedopustivo da pušta grubu igru kakvu su igrali Mađari u jednoj prijateljskoj utakmici sa mogućnošću da udalje nekog od igraća sa EURA... Također pogledajte nedavne pripremne tekme dobro kotirajućih repki koji nisu na nivou upravo zbog tog opreza i igranja sa ipak jednom kočnicom u glavi. Njemačka-Srbija (2:1 - jedva i loše), Francuska – Paraguay (0:0), Nizozemska-Danska (1:1) , Mađarska-Grčka (3:2) Da se razumijemo nismo odigrali dobro ali atmosfera, želja, htjenje koje je tu bilo tokom cijelih kvalifikacija će se pojaviti u nedjelju ne morate se bojati, Slaven je odličan motivator i uopće ne sumnjam u naš prolazak u četvrtfinale a tad Bože pomozi sa Česima ili Portugalcima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Hurr durr
|
Pas m..... i njima i tenisu jer mi se sada snimilo retardirano sve polovicno. Prva snimka mi je prvo poluvrijeme i pola drugoga i takvi su mi ostaci a s nigdjezemskom imam samo oko 1/3 tekme . ![]() ![]()
![]() |
#357 |
muimerP
|
Heheh...a umro sam jucer jbt., sa cackalicama sam poduprio ocne kapke ![]() E da, zanima me ak netko tko nije snimio prek VHS-a, imo to na kompu...to vrijedi zlata. @tenis-majku im njihovu..svaku noc cekam sat vremena zbog njih...pa jbt. onako su svi ispali sad...grr
![]() |
#358 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Prilično loše sve to skupa zgleda, ja bi recimo to složil nekak ovak : [img=http://img139.imageshack.us/img139/6186/repkawj8.th.jpg] Teško da će se ovakva generacija ikad ponovit ![]() Zadnje izmijenjeno od: Opaki. 04.06.2008. u 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |