|
![]() |
#391 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
zasto ja ne vidim kada netko kreira igru, a drugi vide kada ja kreiram ?? tako se ne mogu nikada joinat, vec ako mislim igrat onda ja moram kreirat ![]() OS: XP sp2 iskljucen firewall i antivirus hamachi ver. 1.0.2.5 Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 05.06.2008. u 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
A jebemu ja ne znam kak da rješim ovaj problem. Spojim se na Hamachie bez problema, sav firewall mi je iskljucen, ali mi ne pronalazi nikakvi session... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Isti problem i kod mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Premium
|
Uopće niste fora.. šmrc... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Sutra budem napisal kak srediti sve s hamachijem i oko postavki kaj da napravimo. p.s. svaki 3. dan se radi clean up ham mreze, tj, ako Vas nije bilo duze od 3 dana online, brisem Vas s liste, i time oslobađam mjesto onima koji ce igrati. ![]() U procesu sam nabavke full verzije Hamachija, pa bude moguce na istu mrezu primiti vise ljudi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
da sad ne citam i trazim sve jeli moze ko reci koja min konfiguracija , graficka narocito |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
a ako će entko trajno biti admin skrpajte lovu i platite zajedno i evo ga mini server ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
na mojoj konfi vrti na 1280x1024,ugašeno filtriranje,ljudi,stabla low,blur ugašen jer me zbunjuje,vozač low,ostalo je na medium ili high kako što. e da asist of:ne igram,jer je nemoguće igrati na tipkovnici. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.codemasters.co.uk/gridcom...ads/demo/#spec Mislim da bi ti mogao raditi na 1024*768 sve na low |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Premium
|
Citiraj:
tamo nađeš igricu instaliraš java plugin on ti pretraži komp i kaže ti : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#409 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Momci koliko je loš rezultat od 2:13:xxx na SPA stazi sa BMWom 320 ![]()
![]() |
#411 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Premium
|
nasao sam rjesenje na netu!! ako vam ne radi gas u igri tj auto sam krece, prvo instalirajte najnoviji driver "logitech profiler" http://www.logitech.com/index.cfm/44...=gb,en?osid=13 (neka vas ne buni slika volana jer je to software za bilo kakav gamepad/volan isl)... izaberite OS i download.... onda u igri idite pod controlers i na custom... tu sve manualno porihtati ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- drugi korak je vezan za force feedback koji nije radio, a nakon ovog teksta sve radi savrseno.... dakle: 1. Go to registry editor (Start button and then click the "run" button; in the small window type: "regedit" (without quotes), press enter; the registry editor appears) 2. Use the 'directory tree' on the left side and go to this directory: HKEY_CURRENT_USER>System>CurrentControlSet>Control>M ediaProperties>PrivateProperties>Joystick>OEM 3. Under this directory delete all the entries that start with "VID_" (without quotes). 4. Reconnect the USB device to another USB port (just to be safe); Vista should recognize the wheel ... 5. That's it. Go play RBR! (to je bio topic vezan za richard burns rally, ali sam probao i funkcionira i u GRIDu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
evo da dodam jedan review koji je po meni vise manje iskren i istinit jer se u vecini toga slazem sa njima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |