|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
nemam pojma stvarno......ako cete biti jos tu mozemo probat malo kasnije igleda da je neka hebena guzva .... EDITTTT ..... odite na pocetku RANKED > custom > onda pod prvu opciju stavite global zatim castrol prototype series....... i trazite gdje su 2/12 igraca |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
ja sam ušo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Registered User
|
koja je tipka za chat? nikako da skužim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Di ste nestali svi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Bill Gates
|
I meni, na kojem ste po redu hostu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Registered User
|
šta ide pod region i event? da znam uć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
E pri ću penziju dočekat nek jedan RACE sa vama.,.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Bilo je dobro ![]() ![]() Nadam se da će sutra proradit ovo s hamachijem, jer je prek internog browsera dost shebano tražit server. Instalirajte si hamachi v 1.0.1.1 do sutra ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Bill Gates
|
Ja sam instalirao 1.0.2.5 hamachi. Moze sutra? |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Opala, vidim spremaju se i neke online/hamachi trke... Count me in!!! Multiplayer je vrhunski odrađen, minus je što nema pretrage ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja i frend smo probali prek hamacia i ne radi. Lakši nam je način preko baš Online mode-a. Fino se regaš za sekundu i pereš dalje, ima neku polupretragu na način eliminacije po vrsti utrke i gdje se održava, što je više i neg dosta da se nadje željena trka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Registered User
|
@pipe --- Verzija 1.0.1.1, jer ako su različite verzije, zna Ham kenjat ![]() Baš ta verzija jer radi s starijim igrama, tipa Dota, Q3, NFSU2 i slične... Normalno se instalira, i prilikom upita se odabere basic licenca ( koja je free naravno ) Nakon instalacije je potrebno kreirati svoj račun, i postaviti master password. E i onda se ide na onaj ko trokut s točkama u vrhovima ( networking ), i tamo se odabere join network ( ![]() Ime mreže je: pcekspert_grid password je: pcekspert ![]() cu asap ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
i meni se čini da ne radi prek Hamachia..ili da me neko uputi kak točno nakon što je poštelan Hamachi? Juggernaut? čini se da preostaje klasičan Online mode ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Registered User
|
@ Demetrius -- Ne mogu.. Javljam da je LAN preko Hamachia proradio. Igrao maloprije sa Svebeeom ![]() Daklem, verzija 1.0.1.1 network: pcekspert_grid password: pcekspert Vidimo se navečer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Premium
|
ja nikako da nabavim igru.. ![]() ![]() nadam se da ce doci do subote-nedelje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
Kad će otprilike biti napravljen server, da se svi koji želimo sudjelovati znamo otprilike orijentirati? btw. instaliram hamachija, al me nepita za master password, nego samo za nickname. Spojim se na pcekspert_grid i onda odem u igru na LAN, al mi kaže da nepostoji nikakva veza. Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 04.06.2008. u 12:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Registered User
|
Ovak, posto me trpaju s PMovima ![]() Ako Vam ne radi hamachi zbog nekih cudnih razloga tipa Vista ( ![]() ![]() SVE firewallove isključit, bilo Vistin bilo XP-ov, znači pustit Hamachija da radi svoje na miru. To se odnosi i na alternativne firewallove ![]() Nakon toga se spojite na hamachi mrežu, i probajte pingati neke od članova mreže kojima on radi ( Iv@n, xPsiho, Svebee, Jugger ) i vidjet da li ping prolazi prema njima, ako ide onda je sve pet ![]() Ako ne prolazi probajte nešto od ovog dolje: Zamjenit verziju Hamacihja novijom Provjerit dodatno da li neki programi ne blokiraju hamachi Provjerit da li AV programi tipa Nod i slicno nemaju svoj firewall ukljucen i blokiraju Hamachi Nakon kaj VPN proradi, ode se u igru, Multiplayer => LAN => Search for host I pronađite server ![]() Igra se najčešće u večernjim satima ( 20h nadalje ), no može biti van tog termina, pa nije na odmet dogovorit se međusobno preko PM-a / IM-a / Hamachi-a. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
I na mene računajte veceras da cu igra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni sve lijepo radi kad restartam Vistu bez driver enforcement ilikaksetovećzove podrške, a na normalnom mi baca "failed to connect to Hamachi network adapter" Jedino rješenje koje sam našao zasad je da instaliram noviju verziju, ali kolko sam tu pročitao, na novijoj se ne može igrat onda. Ima kakvo rješenje drugo?
![]() |
#359 |
Vocna iglica u mudante
|
Znači večeras igramo?? Super. Ajd onda lijepo se stavite na listu oni koji bi trebali igrati večeras, jer koliko sam čuo može igrati max 12 igrača. Ako nas ima više, da se naprave dva servera na hamachiju i lijepo rasporedimo, da ne bi bilo da netko izvisi.... .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
opet sam išao zaigrat demo.. igra me je grafički stvarno impresionirala, realna oštećennja automobila, savijanja lima, otpadanje dijelova karoserije, sve 5. kontrole i sama vožnja. KATASTROFA. Nit je arkada jer je praktički nemoguće voziti ako ugasiš traction control i stabilitiy, a i kad je upaljeno auto se ponaša smiješno.. Ovo je istina, pri većim brzinama auti kao da lebde.. naigrao sam se svakakvih igri auto tematike, ali ovo je ni na nebu ni na zemlji... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|