|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Čime editirati HD video snimak?
Dakle sa DVBViewerom snimim HRT HD. Snimanje ide bez problema, snimam ga kao TS. Reprodukcija istog materijala bez problema sa PowerDVDom v6.nešto. Imam instaliran CoreAVC 1.7 Pro. Kojim programima raditi jednostavno editiranje? Npr. nekoliko cuteva i onda prekodiranje u Divx 6.7? Nešto kao VirtualDub za HD materijal? VideoReDo nemože otvoriti fajl, niti VirtualDub 1.7.8? Naravno, nešto što bi se reklo "za po doma", ne nekakve posebne Matrox kartice od 5000$ :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa kaj ti nije zgodnije snimat u PS (*.mpg)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
aka Mali Mirko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Najbolji program za editiranje videa na windows platformi je Sony Vegas Pro 8.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Potpisujem, Sony Vegas Pro 8 je fantastican program ali ima jednu manu jako je tesko isjecati visak u njemu za to je najbolji Vomble VideoWizard.
![]() |
#6 |
aka Mali Mirko
|
Za MPEG Video Wizard nigdje ne vidim da može editirati HD/h264 format, a za Sony Vegas to je kompletan program za offline NLE montažu, tj. koji će mi ku*ac za izrezati dve reklame. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Možeš probat s nečim ovakvim : http://www.softpedia.com/get/Multime...S-Cutter.shtml ili http://www.videohelp.com/tools/TS_Packet_Editor Ako pak želiš to prebacit u nekaj drugo, sretno ti bilo. Tu smo nešto pokušavali : http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=87326
![]() |
#8 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Pokusao sam sinoc sa ovim programima gore navedenima,ali uvijek jave da nisu to ts streamovi. Jos jedan zanimljiv slucaj,vezna za DVBViewer(original kupljen) odaberem da mi snima u mpeg ,on opet snima u ts. Ima li tko kakvu ideju? Evo uspio sam ts prebaciti u dvd format sa TMPGEnc DVD Author 3 with DivX® Authoring.
Zadnje izmijenjeno od: acer. 05.06.2008. u 15:31. Razlog: Uspio naci soft koji radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Probao sam i taj ProjectX i ne radi kako treba. Jedino TMPGEnc DVD Author 3 with DivX® Authoring radi kako treba i s njim mogu materijal prebaciti u dvd format.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|