|
![]() |
#1 |
Malac
Datum registracije: Jun 2003
|
Removable motherboard tray
Poštovanje! Daklem, u zadnje vrijeme citam recenzije kucista, i vidim da se cesto kao minus navodi da kuciste nema removable motherboard tray. Sto je to tocno, i kakav je plus toga? Ja sam zapeo u eri starih atlona i noname kucista, tako da nemam pojma. I pitanjce, dali ima koje kuciste od oko 500-600 kn, a da ima tu opciju? Hvala!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
http://www.dansdata.com/images/pc4265b/pc42tray500.jpg ovakvo nešto jednostavnija ugradnja komponenti i u to vrijem je bilo takvih kučišta,baš sam nedavno nabavio slučajno jedno takvo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Za 500-600 kn teško. To obično imaju samo high-end kučišta. Od kučišta s tom opcijom za koje znam da se mogu nabaviti kod nas su CM Stacker 831 i dosta LianLi-a. Sva ta kučišta su debelo preko 1500kn
![]() |
#5 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Nije istina da to imaju samo skupa kučišta. Moje je koštalo oko 500kn pa ima taj feature. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Malac
Datum registracije: Jun 2003
|
Hmm, mozda glupo pitanje, ali sta se ne ostete kablovi kad pocnes vaditi maticnu na taj nacin?
![]() |
#8 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
imam ja case koji ne kosta wise od 50kn a ima to za maticnu haha... pa mozda da kablove iskopcas kad vadis van :S ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|