![]() |
Removable motherboard tray
Poštovanje!
Daklem, u zadnje vrijeme citam recenzije kucista, i vidim da se cesto kao minus navodi da kuciste nema removable motherboard tray. Sto je to tocno, i kakav je plus toga? Ja sam zapeo u eri starih atlona i noname kucista, tako da nemam pojma. I pitanjce, dali ima koje kuciste od oko 500-600 kn, a da ima tu opciju? Hvala! |
http://www.dansdata.com/images/pc4265b/pc42tray500.jpg
ovakvo nešto jednostavnija ugradnja komponenti i u to vrijem je bilo takvih kučišta,baš sam nedavno nabavio slučajno jedno takvo |
|
Za 500-600 kn teško. To obično imaju samo high-end kučišta. Od kučišta s tom opcijom za koje znam da se mogu nabaviti kod nas su CM Stacker 831 i dosta LianLi-a. Sva ta kučišta su debelo preko 1500kn
|
Nije istina da to imaju samo skupa kučišta. Moje je koštalo oko 500kn pa ima taj feature. :) Doduše, jeftinu imitaciju nečega korisnog ali dobro. Naime, motherboard tray se pomoću dva vijka i jednostavnog mehanizma može izvaditi, ali samo kroz bočnu stranicu. Problem je kaj od toga nema koristi u mom slučaju, jer je kučište pramalo pa su veliki problemi sa vračanjem složenog dijela komponenata.
|
Hmm, mozda glupo pitanje, ali sta se ne ostete kablovi kad pocnes vaditi maticnu na taj nacin?
|
Citiraj:
|
imam ja case koji ne kosta wise od 50kn a ima to za maticnu haha...
pa mozda da kablove iskopcas kad vadis van :S :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:46. |