|
![]() |
#91 |
Soul Brother
Datum registracije: Apr 2004
|
ja bi doso kad bih znao da cemo pricat o misevima
![]() |
#92 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
BTW ja sam za ali recimo da bude za 2 tjedna ako je moguce ali ne smeta i sad ove subote. naime htio bi za dva tjedna tak da se svi uspijemo i dogovorimo! inace najblja je lokacija Destka kod velesajma jal je birc velik i jos ktome cuga jeftina a i zderonje mislim da mogu papati ak hoce.
![]() |
![]() |
#94 |
Treba kaj skurit??
|
Prošli put smo bili u bircu do desetke jer se ostatku družine nije davalo 15 kuna za upad. U desetki je preveć bučno da bi se moglo normalno razgovorat. Odemo prije u taj birc na koju pivu, a onda u desetku na tulumarku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Da i slusat "bend" koji "pjeva" ( citaj: tuli) neke tamo narodnjake, tipa: lomim case ruke mi krvave, ili suzama si lepila tepete?: baad : ![]() rekel bi ja recimo medvedgrad ´em je piva jeftinija ( OK to Elvenu nis ne znaci, jadniku je Microsoft udario u glavu : evil : )´em nema cajki, ´em svi znaju di je to i kad dojti do tam a i nebuju se vrata morala prosirivat za Zderonje. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Medvedgrad mi odgovara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Medvedrgad i meni odgovara, (imam 1.5 min sporog hoda od kuće ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
|
kaj se tice cenera to je tocno i moram pruznati da sam zaboravil da bi to trebalo biti u subotu. kaj se pak medvedgrada tice meni odgovara ali mislim da se preuredjuje (vec duze vrijeme) pa milm da uopce ne dela.
![]() |
#100 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Odkada to?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Treba kaj skurit??
|
Od kud vam da se Medvedgrad preuređuje. Ja i kiki smo bili neki dan i sve radi. Meni isto paše Medvedgrad. Bumo onda ove subote? |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Headbangig Grunf!
|
Kaj je nazalosnije da stvar suzama si lepila tapete fakat postoji, frend je bio jednom to naso na hrelicu brijem si na nekoj polci od Lepe Brene, Cece ili Nede Ukraden neznam tko al stvar postoji.
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Super Moderators
|
Ja sam jedamput iz zajebancije ukucao u tražilicu "suzama sam lepio tapete" i "otišo si sarmu probo nisi" ![]() ![]() ![]() Ali nisam ništa našao:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Headbangig Grunf!
|
Jelc "pjesma" se zove suzama si lepila tapete. Za "otišo si a sarmu probo nisi" nisam čuo,. Neki genijalac je na poslu natrpao 700Megi narodnjaka, tipa Dragana Miodragović, Ceca, Lepa Brena, Neda Ukraden, Miroslav Ilić, Šemsa Suljaković i drugi majstori novokomponovane narodne muzike i turbo folka. ![]() Pjesme tipa Sladak šećer, 'ladna voda. To je toliko loše da je smiješno do bola, svaki put kad to čujem se nasmijem do suza. : roller : : lol2 : Evo mala kostproba tog skladateljskog umijeća " Sladak šećer 'ladna vodaaaa, ajde mala sad je zgoda, sladak šećer da se da se proba"... ![]() ![]() ![]() ![]() GROZNO
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 19.04.2004. u 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Da lord of da flame
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
da nije : hitthewa bilo bi : lol2 : : lol2 : : lol2 :
![]() |
![]() |
#107 | |
Da lord of da flame
|
Citiraj:
Da, satro iz zajebancije.... ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
|
stvar je u tome da nezna ni ja sam ka rade kaj ne rade. skoro svaki dan sam prolazil tam tramvajem pa sam stalno videl radinike kak tam delaju u bircu i vani tak da neznam. moze biti da su samo neke sitne svarcice ali samo sam napomenuo da nebi bilo nismo znali
![]() |
#109 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
kuče laje-a ja mislim ti si ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Treba kaj skurit??
|
Bili smo kiki i ja sredinom prošlog tjedna i medvedgrad je bio pun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Treba kaj skurit??
|
Pa dobro, budemo onda u subotu ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Guest
|
Može u subotu navečer? Recimo, oko 7-8 sati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Treba kaj skurit??
|
Iako bi mi više pasalo ranije jer se ipak ide u grad može i tak. Žrtvovat ću se jednu subotu za vas. Ajd se ostali javite da se najdemo u što većem broju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Sanse da u subotu oko 7-8h nadjete mjesta u Medvedgradu su ravne nuli. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Moderator
|
Mi smo hackeri, nista nam nije nemoguce ![]()
![]() |
#117 |
Guest
|
Pa dobro, jeste li čuli za nešto pod imenom...psssst, nemojte nikome reći... REZERVACIJA!!! ![]() ![]() Pa neka se javi tko hoće ići, rezerviramo stol i party on... |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Treba kaj skurit??
|
Ja sam za. Još ak nagovorimo Žderonje da nam se pridruže bit će i fine klopice. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Treba kaj skurit??
|
Kaj je ovo? Na kraju ćemo doć samo Sky i ja. Tor, Costa, Horza, Jelc, RAK, kiki.o, Američanac i ostali, DAJ SE JAVITE!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Moderator
|
Ja ne mogu. Sljedeci ili kasnije tjedan ![]()
![]() |
|
|