|
![]() |
#31 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Thx lacy,ma znas da ne vicem,samo naglasim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne kužim baš pitanje ali S/PDIF je spojen sa receiverom, analogni izlazi iz zvučne kartice su spojeni na 5.1 sustav koji je u sigu. DVB-T kartica zvuk prenosi preko PCI.
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
sry kaj dižem staru temu..al bolje to nego nova ![]() http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=200.600.058 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Pozdrav! Ne bih zelio otvarati bezveze novu temu, a ova mi se cini kao najprikladnija za moje pitanje. Naime imam ATI x1650XT sa 2 DVI izlaza. Na jedan je spojen monitor, a mene sad zanima dali bih mogao kupiti DVI->HDMI kabel i spojit LCD tv na drugi dvi izlaz , te dali bi mogao dobiti sliku i na monitoru i na tvu(za gledanje HD filmova) ? Imam li kompatibilnu karticu i dali je sve to moguce? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
PC na TV
Jest da ima ovakvih dosta ovakvih tema ali nisam mogao naci, ni jednu sa istim problemom, pa ako moze pomoc? Nabavio se novi LCD TV LG 37LT75 http://www.audio-video.com.hr/produc...D=107&c=251929 pa sam htio pogledat koji film sa kompa. Kako imam samsung 940n te peak 3850, povezivanje je islo preko konvertora(koje je dosao uz peak) te vga kabla. I kako prvi put povezujem ovako nesto, samo izvadim vga iz samsunga, zajedno sa kucistem odnesem u dnevni i prikopcam na lcd. Probam upalit komp a na lcd-u stavim rgb kao input. I radi, slika ide sve do trenutka kad trebam sifru ukucat prije nego sto ce se windows ukljucit. Odjednom nestane slike i pise no signal ![]() Odem ja po monitor, skopcam na njega i tu i dalje ima slike. Stavim opet na lcd i dalje nema. Restartiram komp i opet isto, slike ima do ucitavanja windowsa, u bios se moze uci bez problema. Ako nego zna sta da radim, gdje grijesim, bio bi mu veoma zahvalan. U ccc nisam nista mjenjao(ne znam sta bi trebao promjeniti), sve su ostale postavke za monitor(samsung 940n) a driveri su 8.4. Ako tema ide u softwer/hardwer probleme, slobodno je premjestite. Hvala na pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
sam svoj aka
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
sam svoj aka
|
aha, a čemu onda uopće taj HDMI to DVI adapter, ako se iz njega neda izvuči i zvuk, nego samo slika, onda je isto dal se spoji direktno na DVI ili na taj adapter HDMI to DVI... ![]() Zadnje izmijenjeno od: karlito. 25.05.2008. u 14:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Da se izvuci samo na Radeon HD 38x0 karticama preko DVI-HDMI konvertera koji se dobije uz karticu slika i zvuk. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|