|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
COD 4 game gear
Pozz ljudi!! Nadam se da ovdje ima igraca COD-a i interesira me kakvu opremu imate za igranje iz jednog laganog razloga... JER SAM SAD POLUDIO JER MI MIS CVIKA JER JE SEROT ZA 50 KN!!!! I tako dakle interesira me koju opremu za igranje FSP-a koristite i kako ste zadovoljni jer bi htio kupiti novog misa. Nadam se da imamo o cemu raspravljati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja mislim da ima par ljudi šta igraju cod4 na forumu ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Crimecop. 24.05.2008. u 12:52. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
Možeš ti imati opremu za 5k kuna to ti ništa ne znači ako nemaš skilla, je istina da dobra oprema dosta pridonosi, ali nije sve u opremi. Ali ako te baš zanima MX510+S&S padsurfers,Razer Mantis Speed,Logitech Media Keyboar Elite, Logitech Headset 120. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Razer misevi su odlicni. Nije ni logitech loš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja imam Genius Ergo 525 i G15 i ne primjećujem neku razliku između toga i dok sam imao Cherry tipkovnicu vulgaris i Logitechovog optičkog miša za 50kn. Sve ovisi kako se navikneš
![]() |
#14 |
Premium
|
Istina da je kako se naviknes ali dode mi da ne povuce kako treba koji put... Evo ja sam malo gledao po ducanim i to sve i svi preporucaju MX518 mada je meni odma u oko pao Logitech G5 ali to mi je malo previs za mis 500kn... Zagledao sam i ova jedan OCZ u linksu ali ne znam kaj ekipa kaze na njega http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.503.163 Ako netko zna nesto vise o tom misu pls neka kaze svoje komentare. I da... Molim vas pogledajte ovo... http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.503.170 I da za stakora doma imam NEONA s kojim sam igrao u srijedu navecer. Bacio sam podlogu uzeo skriptu i igrao na njoj i nakon 2-3 partije odlucio napraviti ovaj post!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Lunatic
|
Citiraj:
A tipkovnicu imam za 200 kuna zbog mekih tipki i brzine odaziva, ali nedam više jer i ovako strada prilikom lošeg dana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Slazem se da treba imat kvalitetnu periferiju i nisam nikad skrt dat 150kn za tastaturu i 300kn za misa... Znaci recimo nesto logitech i to je to. imas to dugo vremena i ljepse ti je radit sa time... Al ljudi na kojim drogama morate bit da kupit g15?? Pa ta tastatura je ŠLJUKA. osim onog LCDa nista al bas nista na njoj nije dobro. Pa tipke su koma koma koma... Il ste svi to kupovali na blef, pa vas nateglo? . Citiraj:
Ja nekad i sljem obucem. slazem se da je debilan, al boze moj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Lunatic
|
Slažem se s time, kada jednom daš za nekog logitech ili razer miša onda ga imaš, moj MX510 je star već 4 godine i još je kao novi, nema nigdje niti trunke oštećenja, a i nije mi miš bitni samo za igranje, radi ti nešto u PS-u ili nećem sličnom s nekim MS za 50 kuna?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
i ja igram cod2/4 pa imam samo gamerski mis i podlogu,za tipkovnicu je bolje da je jeftinija i manja,ipak tipkovnica najvise trpi kad popizdis,po ovoj mojoj mozes lupat kolko oces,samo bu joj par gumba ispalo,gumbe vratis i izgleda ko nova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ja imam mis po 100kn i tipkovnicu po 150kn.. @trixx-nikad nisam probao lupat po tipkovnici. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Hehe ja jos nikad nisam okrivio svoju tipkovnicu za moju nesposobnost ![]() A dobro stakora jesam par puta jer me fakat ocajnicki raz jezio. Slazme se is s tim da bez skilla nemozes ni konzervu otvoriti,ali ipak i oprema je bitna... Ma ovaj post je bio iz frustracije i jbg moj mis je ocajan,a mislim da dam 300 kn za MX518 da nebi pozalio i mislim da je to moj konacni izbor,a tipkovnica ce ostati ista jer mislim da tu nema pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
Ako hoces imati pg opremu. Sve sto ima zicu. I najbolje od tog sto ima zicu. A tipkovnicu si sam odaberi ovisno kakav hod tipke te zanima. A, sada, mozes poceti aktivno igrati 2 godine dok ne budes dovoljno dobar da ce ti smetati micanje sa svoje opreme na tudju :P |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ak imas vecu ruku onda def mx510/mx518 ili g5, u protivnom razera nekog iako ih ja bas ne volim jer su nekako prelagani... sto se tipkovnice tice, ako bas hoces nesto da ti turbo ludo lezi sto ne probas nabaviti neki wolfclaw? imas onih cybersnipa po 200tinjak kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pogle komp No1 + par pivi radi blur dojma. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|