|
![]() |
#93 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Oće bit nekog triala 10 dana?
![]() |
#97 |
Toshiba ko' ludo
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo dobrih clipova za upoznavanje sa AOC.. ![]() Interface i kontrole http://www.youtube.com/watch?v=d0kIIiH-gQ4 i malo o borbi http://www.youtube.com/watch?v=MYY0ZtaUW9w |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Namjeravam i ja napravit lika na PVP serveru, samo da se odlučim za profesiju, budem nekog castera...
![]() |
#103 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sve u svemu do sada do 26 LVL AoC dajem ocjenu 9/10 jer je igra stvarno pravo osvjezenje ugodan vizualno i slusno ( nisan spomenija da je audio dio igre cista desetka ). Eto toliko od mene i nadam se da san nekima pomoga oko dilema ako ko ima jos koje pitanje slobodno pitajte ja cu nastojat sta brze odgovorit. Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Svaka cast na trudu. Ja sam u medjuvremenu kupio igru i danas cu je instalirati. Bas me zanima kako ce to izgledati, obzirom da sam totalni noob u MMOu, iako mi je RPG omiljeni zanr igara.
![]() |
#106 | |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() hoce li se igra svidit nekom il ne, subjektivna je stvar... recimo ja sam volio WoW i super mi je igrica, moja sestra nije volila WoW, igra Lineage2 i prije Guild Wars i 2moons, i ova joj se ne svida...tak da nemora nuzno bit da ce se igra svidit nekom. treba rec, da igra nije open world ko warcraft, znaci podijeljena je u zone ko guild wars, ali se u njima svi igraju i kad se dosegne neki limit igraca u zoni otvara se nova instanca iste te zone... to moze bit ok ,jer ako neka grupa ubija mobove koje vi trebate pa ih nema, prebacite se na drugu instancu te zone i problem rijesen. a opet ak imate prijatelje u guildu i dogovorite se nac na nekom mjestu i dodete tamo al se ne vidite , zasto, jer je svaki u drugoj instanci . kaj se bugova tice, ima ih dosta, al nije ni jedan pretjerano zajeban. i evo par okvirnih recenica kaj se perfomansi tice AMD x2 4000+ - 2,84 1gb ddr2, x 1650gt igra neigriva, sve low,nemre manje i nemre se igrat tak, svejedno steka, koma s druge strane kod mene e2160-3,06 8800gt-725-1836-1026 2gb ddr2 radi sve na high na Q8 AA 1650x1050 rezoluciji s tim da zna doc do frame dropa cak do cca 20fpsa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Eto ja prodajem svoj primjerak Collectors editiona. Cijena je 300kn. Acc je aktivan 4 dana znaci jos 26 ostalo. ![]() Razlog je nedostatak vremena za igranje. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Beo. 31.05.2008. u 11:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Hmhm... Pitanje jedno oko noć/dan. Koliko sam shvatio, ako se igra kao MMO, je samo preko dana, a ako se odabere noć, onda je samo singleplayer, ili ti+tvoj party instanca kao GW? |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
kuzim imaju questovi u kojima ti otkrivas tko si, kakva je tetovaza na tebi, i to svaki igrac radi individualno. kasnije je ko u warcraftu dan i noc, jedino kaj se ne gleda po europskom vremenu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Samo na početku i to par destiny questova. Kasnije toga nema. Ostatak nekih ideja koje su na kraju maknute. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
To bi bilo genijalno... Da možeš napravit kombinaciju WoW/GW stila... Tj da možeš birat normalni dan/noć cycle u persistent (mmo) svijetu, a da ima mod koji je samo po noći (kao, svi ćore, kajliveć) ti i tvoj party ste jedini u svijetu (instanci), pa igraj kako te je volja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Gamer 2 the Bone
|
Odlično, imamo dovoljno ljudi za grad onda. Ja sam oficir tamo btw, ali budući da sam odselio u novi stan nema igranja dok mo T-šljam ne doće spojit ADSL i tel.liniju, čekam evo već cca 7 dana...biće još 7 čini mi se.
![]() |
#115 |
AoC ^^
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo da i ja svoje misljenj o igri dam. Pratim razvoj igre i sve ostalo nesto vise od godinu dana, naravno nisam imao srece upasti u betu al eto. Konfiguracija je e8400, 4gb ram 1066, grafa 3870x2. Postavke na max, monitor dell2408wfp, dakle 1900x1200 sa ukljucenim AA i svim ostalim stvarima maksimalno... u gradovima 30fpsa u zonama drugim izmedu 40-60. Inace ne gledam fpse koliko gledam da ne trza nista - i ne trza nista. Sad, nesto vise o samoj igri. Prvih 20lvl kao sto ste rekli ste u tom Tortageu, i mozete se switchat izmedu single i multiplayer, s tim da single mozete rjesavat samo svoj destiny quest. Kasnije imate samo multiplayer. Sustav borbe je fenomenalan, combo sistem takoder, tipa ide mi frajer i blokira stitom svoju desnu stranu, i onda cu ja na njemu izvrsit kombo koji zavrsava na lijevo tak da vise damagea napravim itd, uglavnom skroz je zabavno, zahtijeva nekakvu mini taktiku nije samo napucavanje kombinacije tipaka kao sto sam cuo da je o wowu. S obzirom da sam uzeo CE preorderani dobio i sam i svog mounta... killer rhino... kojeg sam samo jednom ili dvaput mountao do sad, cisto iz fore. Jednostavno, ko rogue sam puno ucinkovitiji sa zemlje (ranger), a brzina trcanja jednaka. No, ovi masivni mountovi ce svoj puni znacaj dobit na siege borbama. Igram wildsoul PvP server, trenutno sam lvl51, i ne igram koliko bi htio igrat jer jednostavno sto stvari, faks ovo ono, al ajde. Igra je stvarno zarazna i fenomenalna. Cesto dodem do nekog dijela i onako epic prizor ispred sebe vidim, i moram scrsht napravit ![]() Sto se tice gradova, svaki guild preko 25 igraca mislim (i da je leader +40) moze napravit guild city. Gradovi su odlicni, nije to kao neko malo selo nego stvarno ogroman grad, gradevine su monumentalne, vidite ih sa 2km udaljenosti itd. Skupe su ali sta ces, sve sto vrijedi kosta ![]() Sto se tice podjele na PvP i PvE servere - mislim da bi konan trebao biti samo PvP, jednostavno to je u duhu igre, da si u nesigurnom, mracnom i brutalnom svijetu i da u svakom trenu mozes biti ubijen. Nisam jedan od onih koji maltretira lower leveled ekipu, al tu i tamo malo pvpam usput i zabavno je skroz. Zvuk - fenomenalan. Imam i soundtrack i slusam ga ovako i kad ne igram ofc, jednostavno sto se tice ugodaja funcom je ucinio svoje. Suma sumarum (nesto sam sigurno zaboravio al ajd): Igra je toliko dobra da me pomalo strah ![]() Iskrena preporuka svima! Eh i da, za sve one na wildsoul serveru, posjetite www.aocdestiny.com i ako vam se svida i ako se osjecate dovoljno sposobnima, posaljite app. form ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo ljudi i ja cu krenuti igrat (acc je tu ) Igra se downloada. Uglavnom na kojem PVP serveru je hrvatska guilda i dali ima loudanja izmedu zona ( ko u GW) (sucka jako ak se mene pita) i kakav je to sustav podeservera ?. Znaci dali je ko u wowu svijet. Svi su na jednom svijetu i dinamicki se louda ( a ne u gw da imas area di si sam i area di si s ostatkom igraca) Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Guild: Night's Watch Server: Battlescar Clanova: 200+ Od grada izgradjeno Keep, Temple, Trade post, Gate, Library vise na http://aochr.com i forumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Gamer 2 the Bone
|
E da, zaboravio i ja navest koga možete whispat...dakle, da ponovimo: Guild: Legacy of Crom Server: Crom Kontakt osobe ![]()
![]() |
#119 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Joj dečki koji zaheb. Konačno odlučil na Conana kad ono digitalni download 'na čekanj' - ne radi trenutno. Uf... P.S. ne preporučujte mi dučan, tolko para open ne mislim izdvojiti...
![]() |
#120 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
O čemu ti to? Nisam vidio za Conana, ali većina igara jednako košta i kao download, i na CD-u |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|