|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Papir za ink-jet
Koji papir koristite za svoj ink-jet printer? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Pa kak si pitao tak sam i odgovorio. ![]() Još sam ti i objasnio. Trebao bi cijeniti moj trud. ![]() Edit: Koristim najobičniji fotokopirni papir. Piše na njemu da je i za ink-jet. Navodno je 80 gramski (isto piše), ali je dosta debeli. Imao sam neki 80 gramski, ali je bio full bijeli i od ovog sadašnjeg bunta od 500 komada tanji od 5 do 10 mm.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Jedini papir koji je dobio prolaznu ocjenu da ga ja koristim je NAVIGATOR. Kupujem ga u Metro-u, cijena je ispod 30 kn za 500 kom, a papir je fenomenalan, kako za ink jet, tako i za laserski tisak. Od svih isprobanih, Navigatoj je najviše izbijeljen, najglađi je (kako da to kažem, nejgova površina je gladka, glatkija, najglatkija-najglađa). Probao sam sve živo, za Xerox mi nije jasno kako ih nije sram tako nešto proizvofiti, IQ je negdje između, ali ni sličan Navigatoru. U nuždi može proći još jedino neki Pionner, kupio sam ga kod Microline-ovog zastupnika-trgovine, odnosno mijenjali smo se -ja njemu Navigator-on meni Pionner čisto da isprobam ja njegov, on mog (papir) ![]() Dakle, to je to... Navigatorov 80gramski prema ovim ostalim imaš osjećaj kao da je 90, ili 100 gramski. A koristim i ostale Navigatorove uz 80g -90g, 120g, 160g. Svaka pohvala. Jedno vrijeme ga nije bilo (tjedan-dva), bio sam lud, čak sam uvoznika tražio da vidim što je s tim papirom. I na kraju su ga opet dobili u Metro-u... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Nebih znao, ja ga tamo uzimam. Ali sigurno ga drži još netko, budući da je to, ne samo prema mom mišljenju, nego i prema ocjenama -najbolji premium papir na svijetu. A cijena mu je ista kao i raznim šrot papirima... U google upiši, izlaze neke trgovine da ga imaju, tipa limes, ali vidi sam, jer mi se neda sada istraživati tko radi samo s firmama kao veleprodaja, a tko ima baš trgovinu na malo... EDIT: Ovo se isplati pogledati http://www.limes.hr/katalog/grupe/ur...pir.htm?page=2 ,sve živo imaju. Samo što rade isključivo veleprodaju koliko sam upoznat, ali dobro, vjerovatno će ovo gledati i netko tko ima neku svoju firmu i tako, pa mu može dobro doći... Zadnje izmijenjeno od: hp compaq. 18.05.2008. u 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Odvukla me žena danas u Metro pa sam se i ja opskrbio ![]() Da je bijel-je, otisak je oštar, na Navigatoru se ima osjećaj da je font manji jer su na starom fotokopirnom papiru slova ispadala više "boldana"... Oko 28 krznaša 500 komada 80-gramskog, otprilike je slična cijena i za 90-gramski (ali 400 komada), i 120-gramski (250 komada) Uvoznik je http://www.pergament-promet.hr/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Potpis i ja ga koristim i jako sam zadovoljan (kupujem u nekoj knjižari u susjedstvu) i na Lexu i na Epsonu je otisak na njemu dobar, oštar i fino se suši (ne ostaje mokra tinta kao na nekim slabijim papirima s puno ljepila u sebi) a cjena je ispod 30kn paket...
![]() |
#14 |
Super Moderators
|
Sad mi to veliš? Baš ti hvala ![]() Ovak me odvukla u Metro, ja nisam našel 12v-230v konverter iz novog kataloga pa sam bauljao okolo pol dana a žena je spizdila 200€ sveudilj kukajući da "zakaj smo uopće došli a nije nikaj kupila"... U ve-mulju sam barem mogao ubost kakav komad hardwarea...ili knjigu iz Algoritma...
![]() |
#15 | |
Premium
|
To je istina, pogotovo ako i firma koristi Navigator. ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Super Moderators
|
![]() |
#22 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Bas mi je lijepo sto u mom seocetu nema nijednog hiper/super/mega shopping centra ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|