|
![]() |
#13082 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dobro jutro radni narode Crne Gore. U Zagrebu sam, idem na ćevape, pa neki prijedlozi na brzinu gdje bi mogao otići. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13083 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
jucer za rucak sam se unsitio u ciganskim raznjicima aka pizzeria strossmayer (rostilj kobasa svinjetina junetina povrce spek i piletina ) mmmmmm uff evo tek danas osjetim da mi se glad budi dok se i moje oci bude... Sad kontam za dorucak malo sladoleda i skombinirat jos nekaj ali bog zna sto.... mozda odem u pekaru po koju krofnu sa cokoladom ![]() blago vama zagrebcanima vi idete na zdere AJDE DA SE OSJECANI DOGOVORE ZA TAKO NESTO!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13084 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Matori admin i ja bili 5-6 puta u zadnje vrijeme i bilo je ok... http://www.tportal.hr/imenik/map.dll...78&w=640&h=410
![]() |
![]() |
#13085 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Jutarnja kafichica i gaziona u (opet) Lider SKG keksovima ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13086 |
Super Moderators
|
Kuhani krumpač (na 1/8 posut peršinom) i tak jasno-sarma ![]() ![]()
![]() |
#13089 |
Super Moderators
|
![]() |
#13090 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13092 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Klopa: Amdejac Jeltz Hamm Daddy Fleks Buljo MAHER SU rendula, ako se oporavi od norijade. Wolverine ak ne ode u VU btw naletil sam na Budea prije kojih 7 dana i veli da bi rado došel al da ne zna kad su ždere pa ak netko ima njegov broj nek mu javi
![]() |
#13093 |
Super Moderators
|
![]() |
#13095 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#13096 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Dobro da si me podsjetio Vuco, morti se vidimo.Jeltz yebemu ,stigle me godine Klopa: Amdejac Jeltz Hamm Daddy ak ne odem u Tuhelj Fleks Buljo MAHER SU rendula, ako se oporavi od norijade. Wolverine ak ne ode u VU |
![]() |
![]() |
![]() |
#13097 |
Super Moderators
|
Kaj sam ja ono pričao o likovima kojima je važnije otić na bazen nego na Ždere??? ![]() ![]()
![]() |
#13098 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#13099 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#13104 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Večeras idemo na ispiranje želudaca. ![]() http://img.w3dizajn.net/images/Image053h31.jpg http://img.w3dizajn.net/images/Image041sxvi.jpg Ovo na slici NISAM ja. OVO sam ja. http://img.w3dizajn.net/images/Image0508zge.jpg http://img.w3dizajn.net/images/Image052m7hg.jpg Pored slanih biće i slatke tortilje (sa eurokremom).
![]() |
#13105 |
Premium
|
@Milentije-Ovo si ti na drugoj slici? Ja sam sad upravo dosao iz menze na Cvjetnom i pojeo sam 2 menija(pire+kosani odrezak i pire+neka svinjetina, 3 salate, jogurt,3 soka i par snita kruha) i sad sam opet gladan i idem sad u pekaru po kruh da ne jedem kobasice bez kruha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13106 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Eurocrem...mmhh... Nedavno sam biciklom zavrsio u Glini s 10kn u dzepu i 0.75l soka u bidonu. Kupio kroasan s cokoladom i 2 mala eurocrem bloka. Jest da mi se poslije te cokoladice grlo skroz osusilo, ali pol te cokoladice me zasitilo ko cijeli kroasan. Daj donesi jednom kanticu tog Eurocrema kad dolazis u ZG na Zderonje... Btw, moram primijetiti - T-Com roza slamcica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13108 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13110 |
Premium
|
cek jel vi to namjeravate okupirat neki manji restoran?? i jeste objasnili njima da moraju imat 40kg mesa u zalihama? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|