|
![]() |
#13053 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Klopa: Amdejac Jeltz Hamm Daddy Fleks Buljo MAHER SU
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 17.05.2008. u 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13054 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki-uzmite u obzir da je Tijelovo drugi tjedan, da bude praznik i svi gibaju na produženi vikend...da ne bi bilo otkazivanja u zadnji tren tipa "joj moram sa curom na more" sa starcima i slično ![]() Na bazen umjesto na Ždere i slično ![]() Danas se radi-S.A.R.M.A ![]() Mesa 1.30 kg (pola pu-ajcek, pola junetina), suhe kobase i špek, mrmlj... ![]()
![]() |
#13057 |
Prečupavi mod
|
Ma kakvo Tijelovo, bitno da se ne radi i Zdere ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13058 |
Super Moderators
|
![]() |
#13060 |
Super Moderators
|
![]() |
#13062 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Dolazim pjeske ovaj put samo da znate. Dakle cugam ![]() I naroljat cu se ko svinja i zbljuvat SUu po autu muwahahahaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#13063 |
Prečupavi mod
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13064 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja neznam jos dali sam u cetvrtak ili petak u ZG, ali Fleks volio bi te ja odvest u autu kasnije. To mi je zivotna zelja, jednog od dva slovenca odvest autom negdje. Jorasa ili tebe. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#13065 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ne seri ![]() Ovaj put i radimo Ždere da debela iredenta može doć... Da si muž,muškarac i prijatelj-dopelal bi i Zippa...
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 17.05.2008. u 17:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13066 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13067 |
Super Moderators
|
Oko 17.00 maznuo dvije sarme, malo rezanog i špek...sad idem po repete ![]()
![]() |
#13068 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Klopa: Amdejac Jeltz Hamm Daddy Fleks Buljo MAHER SU rendula, ako se oporavi od norijade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13070 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
danas sam imal namjeru čevape maznuti ali u jendoj pečenjari kaj je u samoboru a blizu je cure nisu imali lepinja...pih..naravno da nisam jeo! sutra se moram oporaviti od šoka s jednom velikom porcijom+kajmak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13071 |
Prečupavi mod
|
Upravo se vratio sa pljeske s kajmakom, zapecenog graha, pomfrija, ajvara i luka... i lepinje. I par litri pive... jedva sam se digo sa stolca i uso u auto... brutala...
![]() |
![]() |
![]() |
#13073 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13076 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nakon 2 i pol dana akademskog nespavanja i nejedenja, ubila sam par komada janjetine, mesne štruce, zapečenog graha i bambusa koliko mi srce želi. I Švarcvaldicu i još neku tortu i još neke kremaste kolače ou jea Joj al kak nam je Buljek danas bio šesan u odijelcu, pravi mali kavalir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13077 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13078 |
Super Moderators
|
Ja sam se tak nakrko sarme da još nisam ogladnio, budem maznul samo puding za večeru...
![]() |
#13080 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...mozda se i beren i ja pojavimo...jos javim ![]() enivej, jucer mi je mama dosla u posjetu i čim se izula uhvatila se kuhače ![]() ![]() sad za dorucak klopam sendvič s pečenim pršutom ![]()
![]() |
|
|