|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
napajanje i 8800gts 640mb sli
Koliko mora bit najslabije napajanje da bi to pogonilo uz 3 diska, 2 optike 4gb rama i c2d procesorom? Zapravo zanima me u praksi najslabije napajanje na kojem bi to radilo. Po onoj stranici za racunanje snage kaze mi da treba 430W za to, ali mene ipak zanima praksa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Kvalitetnih 430W je dosta. Clan nino je imao quad i dvije 2900pro u CF (a to puno vise pije struje) pa je radilo na Seasonicu 430W. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
coolermaster od 400w ili chif to bez beda drze .
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U mom slučaju dosta je i Fortron 350W PNF, a radilo je i na Codegenu 400W. U svakom slučaju, brand name napajanje od 400W bi bilo sasvim dovoljno.
![]() |
#9 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
8800GTS 640 SLI + 780i SLI + C2D (OC?) = fortron 350/chieftec 410?? Codegen? ![]() Ček, jel se vi zahebavate da bi spajali to na napajanja od 200kn? Ja ne bih spajao na ništa slabije od seasonica 430/ corsaira 450. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
mislim da oni nisu skontali da u naslovu piše 8800GTS SLI, u svakom slučaju, mislim da to nebi spojio na ništa slabije od Corsaira HX520 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Koji dio njegove recenice "Zapravo zanima me u praksi najslabije napajanje na kojem bi to radilo." nije jasan? Nije pitao za PSU koji ima rezerve snage za OC nego najslabiji s kojim ovo moze raditi stabilno na stock taktovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Pitao je na čemu može raditi ne na što bi ja to spajao... ![]() Kao što rekoh ne pita našto bi ja to spajao nego na čemuminimalnome može raditi... ![]() Ja to nebi spajano na ništa što nema 350w na +12V rejlu ali mene tu niko ne pita ništa u tom smjeru... ![]() ![]() I da očito se OCanje nigdje ne spominje...
![]() |
![]() |
#20 | ||
Agent 0
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() Nisam niti rekao da si ti to rekao ![]() Nije li malo teško za vjerovati da će radi stabilo na chieftecu 410? Ali mi smo tu da pretpostavimo i tu soluciju. ![]() E Buger je pogodio, ajmo pretpostaviti i da radi na 350PNF npr...a pitanje je dana kada bi mališan poginuo od preopterećenja. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Jedino ako je pci-e sa procom na 18A, a drugi molex-to pci-e na 16A možda ima šanse ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Agent 0
|
Hehe Funk ![]() Pazi, ako ekipa na HS uspije popalit rail na Liberty-u...kaj misliš kako bi fortrončić pukel kada bi spojil sve na jedan rail ![]() Edit: Ukupno je 25A...IMHO, 10A+15A kao kod THN-a. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
osim ako Firecracker nema nekog sponzora koji testira napajanja onako žešćim stilom pa nije bitno ak nekaj zgori? čisto da vidi kaj može sa čim tjerati... šala... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|