|
|||||||||||
|
|
#12991 | |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() To smo frendu kupili za rođendan i čekali pravu priliku da ga popijemo ko ljudi. U međuvremenu smo zaboravili na njega i sjetili ga se tek za novu godinu, otvorili ga, nasuli u čašu i razočarali se. Isteko mu rok.
|
|
|
|
#12992 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Dok vi laprdate pravi Žderonja se je zaletio do dućana. http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...icture=7315667 Edit. Za večeru ću iznenaditi ženu sa pravom domaćom Bučnicom. Tijesto sam već zamjesio i sad mora još mirovati cca sat vremena. Pomješao sam naribane buče sa 1 kg sira i vrhnjem, stavio jaja i posolio. Kad bu gotovo budu i slikice. Ipak ima od mene koristi dok sam na bolovanju. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 14.05.2008. u 18:53. |
|
|
|
|
|
#12993 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
ova slika s ćevapima prije... di je to? |
|
|
|
|
|
#12994 | |
|
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Hmm to je tad proizvedeno koliko se sjećam kad samo pili to nekad, ako je to ta pifa na koju ja mislim , rok trajanja je par tjedana. zboravio sam. ![]() bio maloprije u gradu na pizzi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12995 |
|
Moderator
|
|
|
|
#12996 |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
|
#12998 |
|
Moderator
|
Bučnica je gotova i već fali pol protvana. http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=530914 Goli kuhar je Goli k..... za mene. ![]()
|
|
|
#13000 | |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Bugica ba ostavila onog bulju koj nezna ni jajca spec i preselila u bistru... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13001 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13002 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#13003 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
bučnica ![]()
|
|
|
#13004 |
|
Moderator
|
Nažalost nema više. ![]() Ali sam vidio u škrinji smrznute višnje i trešnje pa bi mogao uskoro napraviti štrudlu od višanja i trešanja.. Za doručak ću si napraviti jedno strinsko jelo koje se zove "Rulena kašica". ![]() Za ručak kuham kiselu repu s grahom i domaćim suhim rebricama, a ženi ću napraviti još safta za tortilje.
|
|
|
#13005 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
dobar si amd nema kaj za dodat jel zena nekaj okusila od toga? ili si bio pravi pero zdero pa si joj ostavio komadic Btw da te pitam koliko si platio hanekkena cag jer ja vidio cjenu od 100kn pa mi je malo cudno konto da se zabunio..... evo spagete bolonjez papao i malo kresnio sladoleda uff dobar je onaj quattro od leda 40kn 1600ml ko bog.. ![]() |
|
|
|
|
|
#13006 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Preključer došli prekasno doma, odledio saft od lopatice dobrog starog pu-ajceka, napravio domaći pomfač od mladog roza krumpača (saft i pečeni krumpač je mrak kombinacija). Raženi. Hladna Žuja. I kristalka sa mladim češnjakom iz vrta ![]() Jučer komadić carskog ( oko dvije kile. nasolio ga dan prije i kožu zarezao na kockice), pored krumpač i sa strane 1/2kg špinata ![]() Nisam mogel disat...
|
|
|
#13007 |
|
Moderator
|
Pa i nisam baš neki Pero Ždero. Bio prije 6 mjeseci, ali prošla baba s kolačima. Kao što kaže Rols Rojs Tko je jamio jamio je. ![]() Hajniken sam platio 114 kn bačvicu od 5 litara Danas sam jeo poriluk i kobasice sa senfom i friško pečeni kukuruzni kruh. Sad dinstam luk za 2 kg faširane lopatice pa ću od toga napraviti saftić za tortilje. Kad se ohladi metnem u čašice i smrznem. A u škrinji već imam smrznute tortilja palačinke. A Hamm mi je dao ideju jutros i nisam mogao odoljeti. Izvadio sam višnje, tijesto je gotovo. Hamm ako stigneš navrati na štrudlu od višanja.
|
|
|
#13009 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Ja imam do trga 5 ulica. Ilica-Aleja Bologne-Donji Jarek-Stubička i iz Stubičke ide moja ulica. ![]()
|
|
|
|
#13010 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kuvaju mi se bobici. njamiiii ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#13012 |
|
Moderator
|
Ja sam se malo zaigrao sa Štrudlom od Višanja. http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=531432 Žena će me ubit kad dođe doma, ako pojedem više od pola. ![]()
|
|
|
#13013 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() aaaaaa kad dodem u zgb moram na tu strudlu tvoju izgleda jakooooo dobroo posto sto sad znam di zivis heheheheh samo se preskoci ogradica a ako postoji koji pesek da se to rijesit sa nekom sniclicom ![]() btw sto jos delas od kolaca??? hehe podjeli sa gladnom ruljom neki dobar recept ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13015 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#13016 |
|
Moderator
|
|
|
|
#13017 |
|
Super Moderators
|
Danas smo se našli na laganom međuobroku matori admin i ja, poŽderali platu mješanog, mrknuli po pivkana i svako na svoju stranu ![]() ![]()
|
|
|
#13019 |
|
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
@Jeltz , AMD, Hamm, matori admin dajte mi posaljite vase adrese, znam ja neke decke gore u metropoli na hitnoj pa ako vam treba veza poslije "nemrem dihat poslije Zderanja .... " ![]() ![]() ![]() @edit ono znate vec, cijevi, ispumpavanja i tako to .... ![]()
|
|
|
#13020 |
|
Super Moderators
|
Eh, dvije stvari: Ne želimo da moraš bježati sa posla zbog nas ![]() Druga stvar, još važnija: Budući da se radilo o hrpi luka, pomfača, carskog mesa, kobasa, vratine, krmića, piletine, čevapa i pljeskavice a u svezi glede tvoje izjave da si na dijeti...fakat ti nismo željeli uništiti trud kad ti je već tako dobro krenulo![]() Zippo-uspjeli smo preživit (jedva) zahvaljujući samo nakumuliranom iskustvu :-)))
|
![]() |
|
|