|
![]() |
#2731 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ljudi, ajde koja dobra duša da se na PM dogovorimo da mi pošalje svoj mpdata i svoj cdkey, ja imam original key, no poništilo mi sve.. a ne da mi se sve opet prolazit da bih otključao oružja. ovo bi napravili idući tjedan jer nisam u zg do kraja tjedna, na modemu sam. bio bih vam jako zahvalan i plaćam pivu ako ste u zg. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2732 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2733 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Mislim da samo želi instalirat s tvojim ključem i nabrzinu ga promjenit u igri da mu ostanu challengesi tvoji. ![]() Ništa što se nemožeš strpit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2734 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
odličan zombi meč večeras, prvi put otkad igram zombi sam bio last hunter sa onim laserom ![]() a vi na onoj mapi Overgrown ko blesavi napali svi na onu kuću u kutu a ja sam bio na onoj kod mosta i spaljenog đipa, samo ležo ![]() jedino baja bio na krovu onog mosta, svi ostali tam u kutu se zbili, pa normalno da ce vas poklat ![]()
![]() |
#2736 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Hehehe, kada nisi bio last stand hunter ili te je izbralao za Zombia. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2737 | |
|
Citiraj:
![]() sta tebe net zayebao? ![]() a i da nije brzo bi te ubili na krovu tog mosta, mada ima samo jedan prilaz njemu za čuvati, ima krov ima rupa ko švicarski sir pa bi te lubanjama brzo skinuli a ja bio usamljan na drugom kraju mape ![]()
![]() |
![]() |
#2738 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2739 | |
|
![]() Citiraj:
da vidiš, tog se nikad nisam sjetio, ono, uvijek tražim najskrivenija i najnedostupnija mjesta, al kat ima isto samo jedan prilaz, mada je premalo prostora pa ga ni neuspiješ napunit olovom a on je već kod tebe ![]() još nisam igrao zombije na Farm ili Crossfire mapi, jesu one uopče u tom modu stavljene? da mi je znat di se tamo ekipa skriva...
![]() |
![]() |
#2740 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2741 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ima tko server s AWE4 modom za one koji ćekaju key ![]() |
![]() |
![]() |
Meni je isto zomb mod super,pogotovo kad se skupi 45 ljudi,onda je ufff,jednog mog frenda izabralo dva puta na 3 mape da bude prvi,hehe
|
Kakvi su to zombiji imam prek 300sati igranja,cuo sam za to,ali nisam igro..kaj je to popularno,dajte!
|
Tražim Zombie: IP---> 85.25.140.162:28960 |
![]() |
#2745 |
Premium
|
U jebemti upravo bio last stand u zombijima. Sav sam se usro, još mi se ruke tresu nema šta super pljuca. Idem sad malo normalno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2746 |
|
da da da, tak sam i ja preksinoć kad sam bio last hunter ruke su mi se tolko tresle da sa onim laserom nisam mogo ciljati, zato su me i ubili u roku 2 minute koja šora ![]()
![]() |
#2748 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jbt njih 40 na mene kak da se ne usereš ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2749 |
|
![]() ![]() ![]() nisam mogo srat jer se pakša stisla ko slamka dok me ganjaju ![]() neznam, mislim da nije tako dobro biti last hunter, dovoljno je strašno kad je 10 huntera/10 zombia, a kamoli 19 zombia/1 hunter ![]() bolest
![]() |
#2750 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
meni na ovom zombie serveru samo skida mod stalno, beskonačno... skine, pa skine sa druge lokacije, pa opet sa prve, pa opet sa druge i tako unedogled... ideje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2751 | |
Banned
|
Citiraj:
Vidimo se večeras! Black Adder Ima ti dva moda za Zombie, ako ti treba mogu ti stavit oba na RS ili slični host da možeš kopirat u mapu mods! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2752 |
|
uploadat cu ti ga ja, najbolje je tak, pa ga ti samo prebaci u folder "mods" meni je tako costume mape beskonačno skidao, po 30 MB, stalno, dođe do 70% pa opet ispočetka istu tako da sam skidao sa neta ručno i prebacivao u maps folder. drugog riješenja nemam edit, evo uploadao sam ti najčešći zobie mod, 7 mb velik, drugi mi se nije dalo jerbo ima 60ak mb večina servera igra na ovom od 7 ![]() izvoliš: http://rapidshare.com/files/113963361/zomdb.rar.html otpakiraj u folder mods ![]()
![]() |
#2753 |
Ex-Gastarbajter
|
buden probal. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2755 |
Ex-Gastarbajter
|
ne sviđa mi se zombie mod nikako... predosadno. Ali jutros sam se malo napucavao na onom GFF HC-u, tamo zna bit fora, osim povremenih citera, ali ja sam čak počeo i sa snipom igrat (onim prvim), i dobro je što ako ga skinem, onda odma gine ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2756 |
|
trebaš ga malo više zaigrat (zombi mod jel) i meni je u početku bilo malo mutavo jer ono mrkli mrak, i zbuksaš se na jedno mjesto i čekaš + još nisam mogao dolaziti do onih visokih mjesta preko boosta jer sam bio obična njubara u zombi modu ![]() al stari moj koji to bude rush kad ostane 5-6 marinaca a zombia ko u priči ![]() ![]()
![]() |
#2757 |
..::..u prolazu..::..
|
Sinoć prvi put zombi mod isproba i mogu reć da je luda kuća,u početku nisan zna ko pije ko plaća i već sam htio gasit ali kasnije stvarno bude ludnica kad se malo uđiraš.Dobro došla promjena od uobičajenog napucavanja ![]()
![]() |
#2759 |
Premium
|
Ajde nek mi neko reće kako se bosta. Znam više manje finta na zombiju ali taj boost neznam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2760 |
|
netko klekne ispred nekog zida/ograde na koji inače običnim skokom nebi mogao doći, ti se zaletiš prema njemu (kleknutom igraču) skočiš i čim ga dodirneš, tj, "staneš" na tog igrača istog trena jos jednom skočiš na zid/ogradu zayebano je ali uz malo prakse uspije se ![]() drugi način je taj da netko tko je već gore, tj, više od tebe, u trenu kad ti skočiš opali raketu u pod točno ispod tebe ![]() ![]() nije nužno da bude više od tebe, ali poželjno je, i jos poželjnije da bude tebi iza leđa, tako da kad se ti zaletiš prema tome na sto se hočeš popeti jos te boosta gore i naprijed ![]()
![]() |
|
|