|
![]() |
#301 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
LoL.... omaklo se ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Sve je dobro, samo neka se na nekoj radio stanici ne pojave lokalne muzare (to su one "dobro riče, kako li se muze" pjevačice) kao što su Seka, Ceca,... i naravno izvornjaci.
![]() |
#304 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ipak vise vjerujem grafovima ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
OT: Kako neobicno ![]() ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ovo je nesto bolesno kad sam procitaoooo GTA 4's Production Budget Estimated at $100M - briefly (hx) 06:04 PM EDT - Apr,30 2008 - Post a comment Rockstar North president Leslie Benzies revealed in an interview that the recently released Grand Theft Auto IV (PS3, Xbox 360) had a budget of roughly $100 million, marking the title as the most costly development of any game to date. Here's an excerpt: As somebody who abhors violence, I ought to feel a degree of ambivalence about Benzies, instead I feel as awestruck as an Italian peasant in the presence of Galileo. What is lost amid the brouhaha over virtual gangsters killing virtual policemen, snorting virtual cocaine and sleeping with virtual prostitutes is the incredible technological innovation and attention to detail that goes into the game. GTA IV, actually the eighth game in the franchise, takes about 60 hours to complete. (Benzies has played it about 40 times and won't play it again). Each scene is rehearsed by actors, filmed in a single take then "translated” by animators. There are about 1,000 pages of script. kopirano sa stranice valjda se nitko ne ljuti 100M looooool pa zato nema toga za komp niti ce biti treba zaradit lovu na konzolicama na kompu bi bacili taj cash u vjetar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Razlog ? Ako mislis na pirate, konzole nisu nista manje imune... Xbox verzija se pojavila tjedan dana prije sluzbenog izlaska igre, a da PS3 nema srecu da jos nije "provaljen", ista stvar bi se dogodila. Oni koji inace kupuju originale, kupili bi ih bez obzira o kojoj platformi se radi. Uostalom, tu je multiplayer, zbog kojeg bi vecina kupili bas original, ako ne odmah po izlasku igre, onda par mjeseci poslije. Jednostavno nema nijednog razloga da nisu izdali PC verziju osim pohlepe M$ i sonija da prodaju sto vise igracaka...err... konzola ![]() Da su bili pametni, iskoristili sav taj nagomilani hype, pa odmah pukli PC verziju na Steam i Direct2Drive, nema pirata, ako nista drugo barem na prvi dan prodaje. Ovako cekaju do 8mj. , hype splasne do poda, pa onda cudenje "bu-hu...pa kako to da se na pi-si-ju ne prodaje ko na konzoli... ![]() ![]() http://www.pcgamingalliance.org/en/about/members.asp Our Mission PC Gaming Alliance (PCGA) is a non-profit organization whose mission is to drive worldwide growth of PC gaming. Its membership includes leading computer hardware and software companies from around the world. To provide an open forum where members cooperate in developing and promoting solutions that drive the PC gaming industry forward. PCGA encourages the exchange of information and views to promote PC gaming and shares promotional activity designed to grow PC gaming among members of the group, related industries and consumers. Jedan od clanova: Micro$oft ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Premium
|
Day one sales for Europe and the Americas combined bring GTA IV to 4.2 million units worldwide... http://www.vgchartz.com/news/news.php?id=1102 |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ovu igru prodaje samo jako dobar marketing i velika reklama, pa i na CNN-u cijelo vrijeme pričaju o njoj, haloooo? sve je to komercijalno razvikano smeće, mislim da sam igrao VIce City ili GTA3, i meni je ta igra bezveze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Premium
|
Za ljubitelje piva... Rockstar Pißwasser "Enjoy the crisp, salty taste of Pißwasser..." ![]() ![]() http://games.kikizo.com/media/piswasser/01.jpg http://games.kikizo.com/media/piswasser/02.jpg http://games.kikizo.com/media/piswasser/03.jpg ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
evo ja danas malo igrao u trgovini (inace sakriju kontroler da se klinci ne igraju tamo po cijeli dan ali cim sam nesto kupio uspio sam ga uzicati ![]() no svakako napredak u odnosu na stare GTA naslove. gameplay je potpuno jednak, nista novo vrijedno paznje. sve u svemu nakon nekih 20ak minuta igranja nije mi jasno cemu sva ta strka oko igre i sva ova kukanja oko toga sto se nije pojavila na PCu odmah. kome je zao poruka je samo jedna - ne propusta nista posebno, missionpack za bilo koji stari GTA s nesto ljepsom grafikom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Igra mi je preyebena.... isti filing kao u ostalim GTA ali puno, puno detaljnije i razrađenije... e, da, i tip je balkaneze... ![]() u nekim dijalozima koristi se "hrvatski" sa jako lošim naglaskom... već dugo nisam pametinje i bolje uložio 549,00 kn... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() Malo je ipak bezobrazno da je izdata na konzolama a tek će ispravno radit na pc-u lol. Mislim stvarno svi govore da se ruši , grafika sucks. I ovo je navodno (jer mi je prijatelj reko pa nisam vidio osobno) da ima razlike u količini homosapiensa na cestama i auto na ps3 i na x360. Ne znam koja ima više koja manje. Uglavnom na jednoj je i bolja grafika i više renderira u daljinu i ima više ljudi. (sve je navodno)
![]() |
![]() |
#323 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo jedan zanimljiv clanak o nastanku gt4, liberty citya itd http://nymag.com/daily/entertainment...an_houser.html
![]() |
#324 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Razmišljam zbog ovoga kupit konzolu, igra je pre dobra. Toliko detalja akcije ma svega... Neke stvari fale u odnosu na San Andreas ali gledajući unazad bile su totalno nepotrebne... Eto i recenzije na HCL-u, prva hrvatska recenzija čini mi se... http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=240&select=20
![]() |
#326 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
Da samo ti je izostalo to da je Microsoft PLATIO, pazi PLATIO 50milja da bi imali extra download content koji PS3 nema ali je zato dobio pravo na bundle... tako da su se troskovi u startu bar polovicno pokrili... a sada nakon tjedan dana vec su u dobranome plusu... ![]() @Michel da i ja sam se malo razocarao u grafiku ali je taj lako uocljivi neugodni detalj brzo nestao... nakon par minuta vise nisam obracao pozornost (oni svi filmici su po ovome bili igrani, bar vecina, na PC-u kako bi izgledalo impresivno) ali koliko sam primjetio nema onoga unistavaca POP UP-a to mi je vaznije (ipak kada gazis neku terencugu oko 200kmh pa se bus stvori ispred mene ![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#327 | |
Premium
|
Citiraj:
50mil profita od buduceg DLC se vraca Microsoftu (ukoliko se ostvari 50mil profita...), sve preko toga, R* zadrzava za sebe. Ukoliko se ostvari npr 49mil profita, R* jos mora iskeširati 1mil da pokrije M$ ![]() Conan O'Brien: Grand Theft Auto IV Have attempts to tone down the game gone too far? http://www.nbc.com/Late_Night_with_C...tml#mea=247693 http://www.nbc.com/Late_Night_with_C...tml#mea=247460 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
kada izlazi gta IV??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Bill Gates
|
Isssoooo, pa vec je izisla! |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Proud Acer 5920g owner
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo nakon igranja 4h u komadu na PS3 mogu reći samo: SVAKA ČAST ROCKSTAR! Ovako se igre rade. Za ovako nešta mi uopće nije žao dati 500 kn. P.S. Još uvjek nisam imao još niti jedno rušenje igre...
![]() |
|
|