|
![]() |
#12781 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Danas janjetina ispod peke, mislim da sam dosta reko ![]() ps. matesonik nedavno sam ti bio sa rodicom u Varazdinu pa te pozdravlja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12782 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() OT: Jutro započeo sa laganim obrokom uz jednu poveću pletenicu sa malo jačim sirom. Ručak dočekao gladan te onda pokupio pilećih fileta što je bilo na stolu. Maloprije zadovoljio žed jednom (žurio) Karlovačkom u lokalnom bircu i sad razmišljam da pizzu naručim te ponovit druženje uz Karlovačku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12783 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Upravo se vratih sa rucka na sljemenu. Janjetina, čevapi raznjici i naravno za zagrijavanje grah sa kobasicama ![]() Noge me bole i nemogu se mrdnut kak sam se nazderao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12786 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#12787 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ah, danas konačno pravi Žderonjski ručak-krvavice i kiselo zelje ![]() ![]()
![]() |
#12788 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#12789 |
Super Moderators
|
![]() |
#12790 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Danas Bolonjez. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12791 |
Super Moderators
|
![]() |
#12792 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
jucer bio na nekom žderanju...neznam kako bi to nazvao,na jučerašnji dan starom umrla strina...bili u bosni, ne sjećam se kad sam disao punim plućima.. bilo janjetine, svinjetine sa ražnja, kupus salate, kruha ![]() par slika http://img.w3dizajn.net/images/1mh4c.jpg http://img.w3dizajn.net/images/2mbsc.jpg http://img.w3dizajn.net/images/344gq.jpg bilo karlovačkog i ovog premingera, jedno od najboljih pifi što sam pio. svaki put kad dodem tamo popijem pol gajbe. jedna boca 0,33L nažderao sam se kao nikad u ovoj godini. dosli tamo u 10h, jeli u 12. i do danas maloprije nisam nista mogao jesti ![]() Živjele švabe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12794 |
Super Moderators
|
![]() |
#12796 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Godišnjica se zove, godišnjica! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12797 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
To onda nisu krvavice. To samo jehovini svjedoci zovu krvavice. Fuj. Sad kuham za sutra pileći paprikaš. Ostalo od jučer pečenog piceka pa sam s njega skinuo svo meso i narezao na sitne kockice. Prepekao sam 3 glavice luka i podlijevam sa goveđom juhicom, isto ostalo od nedjelje. Stavio mrkvicu iz juhe. Sad sam ubacio piletinu i malo šampinjona. Na kraju ću zalijati sa vrhnjem i staviti žličicu crvene paprike. ![]()
![]() |
![]() |
#12798 |
driver
|
Crnac mi upravo mijesi tijesto pa bum probal napravit nekaj slično onoj lepinji sa sirom iz pekarne Lavaš. Jel' netko probal ?
![]() |
#12799 |
Super Moderators
|
Lagana večera-sir, vrhnje i ostatak adidasa ![]()
![]() |
#12800 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
e kad sam prvi put vidio temu nisam znao sto je ali sada ufff ovo vam trebaju citat djevojke zene i mame ![]() ![]() evo kad smo vec kod klope maznio par hrenovki domacih iz lokalne mesnice malo kravljeg sira i pindzur da to sve dobro podmaze u grlu i zalio sa 0.5L cokoladnog mlijeka mmmmmmmmmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#12801 | |
driver
|
Citiraj:
zato pravi Žderonje pribjegavaju Žuji, Fresshu, Becksu, Bavariji, Panu... Dobrodošao u klub.
![]() |
![]() |
#12802 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() al sam gladaaaan idem do skojine pekare po neku krofnu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12803 |
The mighty pirate
|
Pa mogli bi u ovu temu uvesti kategoriju pivopije. Ajde da vidimo. Top 5 piva 1. Leffe ( braun ili blonde, tak svejedno :P ) 2. Kilkenny 3. Lowenbrau ( ali pravi švapski, a ne ovaj punjen kod nas ) 4. Velebitsko crno 5. Tomislav
![]() |
#12805 |
driver
|
Od svijetlih : 1. Jever ( sjeverna Njemačka ) 2. Staropramen ( Češka ) 3. Zlatni Bažant ( Slovačka ) 4. Faxe ( Danska, pakovanje u limenci od 1 litre ! ) 5. stara dobra Žuja Od crnih : 1. Tomislav pa dugo, dugo nitko...
![]() |
#12806 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
panoramix sve si reko ![]() do danas nisam probao crnu pivu (a nije da sam probao 3 komada) koji može uopće prismrditi recimo tomislavovoj pjeni sa kojem možeš prozore razbijat ili grudat frendove kad pretjeraš. žuju bojkotiram od prije nekih cca. godinu dana, jer mi se srozala malo okusom (ili je do qpacka), ali je zato pan za dobar dan i više nego dobra zamjena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12808 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() decki sto ce te imat za rucak?? meni negine pohana piletina riza salata i umak od sampinjona ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12809 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
|
|