|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pinball...
Evo...baš mi se igra... Zadnji sam igrao "Adventure Pinball" i od onda ništa-da li je izašlo kaj dobroga??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Pinball...
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Pinball...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Ljudi moji totalna mi je kriza sa igrama...pol tjedna me nema doma pa se vratim pa bi se igral...a ono ništa novog... Ne samo meni...već mi je i žena izigrala sve živo kaj nju zanima...počela je mjerkati i moje pucačine ![]() Bar sam nabavio demo Elite Force II za "prvu ruku"... Njoj bum nabavil Rayman 3,a kaj bum ja...??? AAAAAaaaaaaa..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ne znam točno sajt ali odi na google pa upiši neš ovako free DOS games dowload i tamo imaš pun *cenzurirano* pinballa, arkada i svih žanrova koje ti srce voli. Je da su igre malo starije ali ja ti kažem da se jako malo novih može mjerit s njima. Igre u prosjeku imaju manje od megabajta tak da si ih skineš puno i onda samo igraš. Tamo ima stvari i za tvoju ženu.Puno igara s razlićitim jopcima, pa legendarni mario ak ga nemaš i tako. Meni najbolja igra je sky roads.Ak je pređeš majstor si.Obavezno se javi i vodim te na pivo(ozbiljno) ![]() Fora je to što je sve besplatno i što je većina igrica free. ![]() DOS games ![]()
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Jedno opako dizanje prastare teme ![]() Vidim da je izašao Dream Pinball 3D pa me zanima da li valja kaj i da li ga je netko isprobao. Baš sam si mislil zadnjih dana kako nisam sto godina odigrao neki fliper i vidim news o igri ![]()
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
Baš skidam nekakav demo sa njihovih stranica (Two Worlds) pa budemo vidjeli da li je čemu...
![]() |
#10 |
Super Moderators
|
Ja sam sad malo probao jednu tablu i nije tak loše... Jurbas-evo ti jedan stariji ali je dosta zabavan : http://www.download.com/Adventure-Pi...-10057187.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Probaj Big Race USA. Čak ga imam negdje originalnog. Vrhunski fliper http://www.gamespot.com/pc/puzzle/pr...usa/index.html
![]() |
#12 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Pinball preporuka
Baš nešto vrtim po netu i naletim na abandoniji na stare igre tipa : Pinball Illusions, Pinball Dreams, Pinball Fantasies i druge legende. Malo razmislim i pomislim kako bi fino bilo baciti fliper na 22"" te ga okrenuti za 90° to bi bio pravi filing + sa uključenom fizikom ![]() Jel ima tako nešto na tržištu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|