![]() |
Pinball...
Evo...baš mi se igra...
Zadnji sam igrao "Adventure Pinball" i od onda ništa-da li je izašlo kaj dobroga??? |
Re: Pinball...
Citiraj:
|
Re: Pinball...
Citiraj:
|
Ljudi moji totalna mi je kriza sa igrama...pol tjedna me nema doma pa se vratim pa bi se igral...a ono ništa novog...
Ne samo meni...već mi je i žena izigrala sve živo kaj nju zanima...počela je mjerkati i moje pucačine:D ,dakle sad je ono-5 do 12... Bar sam nabavio demo Elite Force II za "prvu ruku"... Njoj bum nabavil Rayman 3,a kaj bum ja...??? AAAAAaaaaaaa..... |
Ne znam točno sajt ali odi na google pa upiši neš ovako
free DOS games dowload i tamo imaš pun *cenzurirano* pinballa, arkada i svih žanrova koje ti srce voli. Je da su igre malo starije ali ja ti kažem da se jako malo novih može mjerit s njima. Igre u prosjeku imaju manje od megabajta tak da si ih skineš puno i onda samo igraš. Tamo ima stvari i za tvoju ženu.Puno igara s razlićitim jopcima, pa legendarni mario ak ga nemaš i tako. Meni najbolja igra je sky roads.Ak je pređeš majstor si.Obavezno se javi i vodim te na pivo(ozbiljno):beer: Fora je to što je sve besplatno i što je većina igrica free. :rambo: new games DOS games :beer: |
Jedno opako dizanje prastare teme:D
Vidim da je izašao Dream Pinball 3D pa me zanima da li valja kaj i da li ga je netko isprobao. Baš sam si mislil zadnjih dana kako nisam sto godina odigrao neki fliper i vidim news o igri:) |
Budem pogledao, ja sam nabavio neke flipere pa moram vidjet koje imam, znam da neki jako šteka na kompu u firmi (5700LE je grafa :D )
|
Baš skidam nekakav demo sa njihovih stranica (Two Worlds) pa budemo vidjeli da li je čemu...
|
jaooo deckiii sad ste me sjetilii da bi mogao malo ubijat dosadu sa time faalaaa jelc svaka cast na dizanju iz mrtvih.... heheh :) bas cu probat neki novi pinball imate neke preporuke?
|
Ja sam sad malo probao jednu tablu i nije tak loše...
Jurbas-evo ti jedan stariji ali je dosta zabavan : http://www.download.com/Adventure-Pi...-10057187.html |
Probaj Big Race USA. Čak ga imam negdje originalnog. Vrhunski fliper
http://www.gamespot.com/pc/puzzle/pr...usa/index.html |
Pinball preporuka
Baš nešto vrtim po netu i naletim na abandoniji na stare igre tipa : Pinball Illusions, Pinball Dreams, Pinball Fantasies i druge legende.
Malo razmislim i pomislim kako bi fino bilo baciti fliper na 22"" te ga okrenuti za 90° to bi bio pravi filing + sa uključenom fizikom:zdero: Jel ima tako nešto na tržištu??? |
Citiraj:
Potpisujem:goood: Treba probat i Pro Pinball Timeshock, koji je još bolji. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:49. |