|
![]() |
#12721 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12722 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
hebga... bilo prvotno planirano samo dedi i ja da budemo tek tolko da se zakuri roštilj i ubije koja piva, pa na kraju se i ostali prikrpali. s obzirom da je visok datum i sve sam solo izfinancirao (hvala frendovi), dobro su još i dobili ![]() ![]() riječima mudrog kolege masnog - uz takve prijatelje kome trebaju neprijatelji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12723 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#12724 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
tako je sisa reci ti njima. još mi priča kako radi roštilj i da će zvati ljude...i sve čekam da pita "hammdijo očeš ti da dođeš?"..a kad ono qita ![]() ja bi ti dofurao mesine..uvijek imam bekapa vratine makar dvije kile u friđu...cccc sisice sisice.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12725 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12726 |
Super Moderators
|
![]() |
#12727 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12729 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kad smo već oko gladovanja, 2 tjedna moram izdržat bez kuhinje od stare, prešla ona u Stubake na nekakve terapije i sad si moram neko žensko na brzinu nać koje zna kuhat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12731 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ne znaš ti...kad Organ i ja krenemo u prepad na mesinu-nema milosti ![]()
![]() |
![]() |
#12733 |
Super Moderators
|
![]() |
#12734 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12736 |
Super Moderators
|
Kuha se juha ![]() Konačno sam se dočepao govedine (skoro se uopće ne može naći po mesnicama) pa radim pravu goveđu juhicu ![]() Tranu je i koščoba+dva komada junećeg repa...mljac...brijem da bude juhica sa taranicom i poslje bre govedo i svježi hren... Za predjelo tak jasno šnita raženog, srž iz kosti i malo soli gore ![]()
![]() |
#12737 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Dobar jutar ![]() Stari neke kuha i to je sve sto znam. Glava mi puca po savovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12738 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Tortilje ![]() Skuhat piletinu, isjeckat na komadice, sa strane stavit vrhnje za kuhanje i sir da se otopi i da se pretvori u tekuce stanje. Dodat isjeckanu piletinu, "skoljke" (tijesto) lagano isprzit na kapi ulja i napunit sa smjesom te dodati rajcice, salate i curry-a ![]() zalio kolom i ubijam sad sladoled. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12739 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...mi smo se upravo vratili s rolanja/voznje bicikla po jarunu i ja sam se odmah uhvatla kuhace ![]() krumpir se već pece u rolu a gore se dinsta puretina sa senfom...salata domaća kristalka + mladi luk i paradajz ![]()
![]() |
#12741 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da, Trešnjevački đju pa nešta plaća. ![]() ![]() Syss zna da se ja rado uvijek odazovem njegovoj kuhinji. Ali kaj je žalosno, čak i kad je prešel bliže meni radit, šupak se nije udostojio pozvat frenda vucu na pitu, cugu, druženje. Sva sreća pa me danas doma dočekala morska hrana. Gavune (brijem da je to to) sam si neke u fritezu hitel, narezao si paradajza (prvi dobar ove godine ![]() I da, ak neš mrzim delat, to je čistit ribe ![]() ![]()
![]() |
#12742 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Došao opet pijan doma, to je postalo pravilo.. Spavao ko beba, kad sam se digao dva sendviča od mortadele, ko cigla svaki. Onda išao kopat, nakon 2 ure ogladnio ko vuk pa navalio na juhu, pojeo 1kg lešo teletine uz dvije zdjele salate i gomilu ajvara. Još pola litre jogurta salio i sad se spremam van. To e život.... EDIT: Sad sam namirisao neke kolače..stara se valjda sjetila radit. ![]() ![]()
![]() |
#12743 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja sam samo žderonja, a u kuhinji me se može vidjet samo kad treba oprat i obrisat suđe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12744 |
Super Moderators
|
![]() |
#12745 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ujutro prozhdro 2 sengule, pa za rucak jeo ostanjke jucerasnjeg roshtilja, brdo paradajza, zdenka sira i kruha... sad idem maznut Madjarice iz fridza ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12747 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
jucer rostilje. Sutra opet rostilj. I pazi ovo. Preksutra opet rostilj ![]() Počelo je počelo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12750 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|