|
![]() |
#1231 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Sorry na OT.. Jbg ne..Ne znam koliko ti velika treba ali pogledaj na google ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1232 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I kod mene ista stvar...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Yep, mislim da je NIGHT RID3R u pitanju... Bar se u sourceu nalazi odmah ispod njegove poruke, a i kad se otvori samo njegov post, pojavi se to sranje.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
da, on je. tor, aj pliz sankcioniraj po proceduri mrvicu blažoj od "slučajan pokušaj hackiranja", a dosta jačoj od "oglašavanje komercijalnih stranica bez dopuštenja PC Ekspert Portal d.o.o.". i da, koristio je javascript i javascript tracker. iskreno, najrađe bih ga šutnuo jer ne pazi što paste-a, ali čovjek ne zna i bilo je u dobroj namjeri, no to ne opravdava činjenicu da vrlo vjerojatno nije pročitao pravila !!! btw, nije se svelo samo na uređivanje posta, nego sam morao iz baze editirati post, rebuildati milijun postova, rebuildati post cache (također milijun postova) i restartat web server kako bih očistio php cache. tak da ono... fina zafrkancija zbog nečije gluposti
![]() |
#1239 |
undercover
|
Hm , zbog čega mi ne radi miš ? Tj. klikanje na nijednu tipku poviše ovog prostora za tipkanje ne funkcionira kao ni smajliči ....a pri pokušaju kvotiranja ičeg dobijem uz tekst i neki < p kosa ctra > 'dodatak' ? provao sam mjenjat 'sučelje u postavkama ali ista stvar... prošli tjedan je sve radilo ok.
![]() |
#1241 |
undercover
|
samo na ovom forumu ...http://i58.photobucket.com/albums/g2...ortin/snap.jpg
![]() |
#1244 |
undercover
|
Hm, izgleda da sam forum u postu ne prikaže taj 'višak/kod?' što mi prikaže prilikom kvotanja. Inače to stanje me zbunjuje jer ako želim kvotat samo jednu rečinicu teksta nemam blage veze što odstranit.... A da ne govorim o tome da je sučelje za postanje neupotrebljivo i imam filing kao da klikam na snepšot sučelja ako želim ubacit smajlič ili link. btw,pošto je sve to radilo ok prošlog tjedna prvo mi je palo na pamet da mi je nešto otišlo kvragu pa sam sebi vratio sistemski image s istom verzijom browsera s kojim je radilo ok no dobijam istu stvar kao i s pokušajem postanja s IE tako da...
![]() |
#1246 |
undercover
|
Sve isto..... očito se s samim forumom desila neka promjena koja je sučelje za postanje učinila problematičnim s mojim browserom... EDIT: Sad sam probao zadnju verziju FF i vidim da tu sve radi normalno. No eventualnu zamjenu browsera ne vidim kao rješenje več samo zaobilazak problema na jednom forumu, a mogučnost prijelaza smatram nemogučim zbog 5-6 godina naviknutosti na korištenje Maxthona....(sad če netko garant mislit 'vidi zatucanog čovjeka' ![]()
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 23.04.2008. u 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1248 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Vidi zatucanog čovjeka. Joke |
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
undercover
|
Ok,zafrkavaš se ali to je poteklo iz toga jer znam da če ljudi pomislit nešto tako ... Ali ozbiljno, uopče me ne zanima to što je svima FF bolji u svemu... Stvar je u tome da ono što ja koristim (ma koliko drugom bilo loše) zadovoljava sve moje potrebe i ono važnije, tu se snalazim za razliku od FF gdje sad imam filing kao da prvi put želim pogledat neke stvari na webu... Iako neka rješenja kao i brzinu rada vidim pozitivnima ne mogu se otrgnut od trenutne opčenite negativnosti da mi za bilo koji vrag na kojeg sam navikao, ovde treba neki plugin ili addon te puno potrošenog vremena za učenje kako/što/gdje ... Tako da bi bilo pomalo previše od mene očekivat da zbog problema na jednom forumu jednostavno odbacim nekih 5 godina naviknutosti na jedan način rada i počmem trošit živce/vrijeme da se probam naviknut na drugo jer je to drugo nekom bolje... ![]()
![]() |
#1252 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
hmmm... ljudi su počeli računati vrijeme prema ljetnom vremenu i svi pomaknuli svoje satove za 1h u nekom smjeru (uvijek zaboravim na koju stranu u proljeće/jesen). sam povuci usporedbu. stvari se mijenjaju, htio ti to ili ne ![]()
![]() |
#1255 | |
undercover
|
Kao što horza kaže stvari se mjenjaju i idu naprijed a ja se ne smatram zatucanim ni apsolutno isključivim bez razloga. Po onom što sam danas vidio FF me oduševljava zbog brzine i nekih drugih sitnica koje su mi očito važne pošto se danas mučim da skužim jel u njemu uopče moguče s nekom postavkom ili pluginom promjenit/dobit stvari na koje sam navikao.... Pa ako mi netko želi pomoč da ne gubim dane u potrazi za nečim (što je možda nemoguče ) može me jednostavno sa kakvim linkom negdje uputit ovde ili u PMu u FFu mi nedostaje iskakanje liste/ mapa favoritsa pri doticanju lijeve strane ekrana s vrhom miša, otvaranje novog taba za svaki kliknuti bukmark (5 klikova/5 otvorenih tabova-stranica) te zatvaranje istih s dvoklikom lijedve tipke miša (nekad me ruke ne slučaju pa mi se ne sviđa ciljanje puno manjeg područja za zatvorit stvar...) Citiraj:
Imam snimljeni image sistemske particije i to radi bez naznake ikakvog problema s ičim. Prošli tjedan mi je forum radio s tim normalno a da se u međuvremenu nešto kod mene zbucalo, akcija vračanja imagea je trebala rješit taj problem - no nije. Po onom što sam danas primjetio isto se dešava s IE 6.0.2800 te sa Maxthonom 1.6.3. i novim 2.0.9.xxxx. (pošto je Maxthon ustvari IE shell) dok Opera 9.27 i FF3 b5 nema tih problema. Bilo bi zanimljivo i provat novu verziju IE tj 7 no koliko sam shvatio to traži SP2. A pošto kažeš da nije do Maxthona neznam što da mislim osim da Maxthon na mom kompu zbog nečeg trečeg radi ovaj problem kojeg je potakla neka promjena u samom forumu... Uglavnom mislim da je mene bilo dosta u ovom topiku pošto se počinje svodit na spamanje / probleme s browserom na mom kompu. btw, zahvaljujem ako če netko putem PMa odvojit koji tren za par hintova/linkova u svrhu navlačenja na FF.
![]() |
![]() |
#1258 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Imam "problem" sa izgledom foruma, slova su mi nekako bljedolika i bas me živcira. Napominjem da nisam nista cackao po browseru samo je poludio. I da drugi forumi normalno izgledaju. Ako ima tko kakav info kako to rijesit neka javi. Evo screen http://img.w3dizajn.net/images/untitledll89.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 28.04.2008. u 02:31. |
|
![]() |
![]() |