|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
(riješeno) AMISovci, molim potvrdu >
8 ![]() Nakon malo humora ![]() Iz nekog misterioznog razloga nemogu nikako skinuti ove dvije fajle : WS2003 SE , WS2003 HF Nisu bitne fajle ko fajle, ionako su vec skinute. Samo nemogu racionalno objasniti, zasto sa svog Amisa nikako nemogu zapoceti to skidanje. Ama bas nikakvih problema nemam sa vezom i jos manje sa ovakvim stvarima. No iz nekog razloga nemogu od sebe ovo skinuti. Sve sam pregledao, FW nije u pitanju, postavke nisu... jednostavno ne kapiram? Molio bih par Amisovaca da probaju konkretizirati skidanje ove dvije fajle, cisto da mi kazu sto se kod njih desava? Tko moze, tko nemoze... Tako mi smrdi na nesto poznato, ali nemogu jos povezati. 8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
normalno downloda |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bycod
|
normalno dl-a
![]() |
#6 |
8-bit Gen.
|
ccc Ne zelim DNS-rati kletve kad bas sa nijednim sajtom nikad nisam imao problema. Samo sa DN-om kod Matroxa... Ovo traje tek nekoliko dana, pa sam se tjesio da je do njih. Sa istom m0n0grafijom skidao stalno donedavno sa Matroxa bez ikakvih problema. Hm, stvarno cudno. Svejedno, hvala svima na trudu. 8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
8-bit Gen.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
8-bit Gen.
|
Hahaha, e svasta! Probao sa OpenDNS-om, sve radi osim narafski Matrox FTP-a ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj isključiti firewall ili neki od programa za zaštitu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
8-bit Gen.
|
Ma narafski da jesam. Isao sam bez m0n0-a spajati se direktno na "lajnu" i opet Matrox nece! Ali zanimljivo da ni osoba iz Amis Supporta, nije mogla pingati sam Matrox FTP kad sam trazio da proba kod sebe. Nije ultimativan odgovor, buduci da nekoliko AMISovaca u temi uredno dobiva... no barem nudi malo putokaza. Ako sam jos prije koji tjedan, uredno mogao skidati sa Matrox-a, recimo da ce se valjda stvari istom logikom vratiti na staro. To je barem bio zajednicki zakljucak u razgovoru sa podrskom. Osim, ako mi Bubba nije navracao dok me nije bilo i hakirao po sajtu G200 drivere, pa me sad privremeno zacrnilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Isključi PeerGuardian nakratko ![]()
![]() |
#15 |
8-bit Gen.
|
![]() Hahahahaha, O'bem ti ovo je ironija nad kojom se bogovi smiju ljudima ![]() Kud ce prava solucija nego od istog kuma koji mi je i uvalio ovo programche po Zelinskoj preporuci ![]() Izgleda da je izvjesni I..... iz Amisa isto imao ukljucen PG, kad nije mogao pingati FTP. Ali bas me briga. Jao, a znao sam da mi je nesto poznata ova svinjarija i evo je moj Guardiane. Nema koji mjesec kako je prijatelj sve proklinjao kad nije mogao skidati sa HP-ovog servera, masirao se i onda shvatio sto je krivac. Ajde dobro, ovo smo sredili. Sramota tjedna ide na moju adresu. 8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Hihi al bar se može reći da program kvalitetno obavlja svoju dužnost, nemreš ga prevariti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|