|
![]() |
#2 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja bih ti preporučio da se javiš sistemskom administratoru i da ništa ne diraš po firminim računalima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Spam Witch
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
LOLČINA na prvi odgovor ![]() Ni drugi nije točan :P, nije do roma već do tipkovnice. Nije da ne valja ali tipkovnica ne podržava toliko stisnutih tipki odjednom. Nisi naveo koji emulator koristiš ali općenito za sve njih vrijedi isto pravilo. Moraš mapirati XABY na jedan gumb ![]() Evo citat za Snes9x: Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Spam Witch
|
Odakle ti to da moras mapirat XABY na 1 button? Ja to nikad nisam morao raditi, mapirati XABY na 1 button ... doduse moguce da je do emulatora buduci da ja koristim Zsnes i radi mi sve odlicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Onda mi objasni otkuda mi onaj citat? Iz zsnes dokumentacije ![]() Games.txt Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Taj dio sam prošao gdje treba stisnuti tri gumba da dobiš tajni prolaz, ovo se odnosi na računalo u kojem moraš utipkat četiri gumba da se otvori prolaz za završetak levela, mogla bi bit potpuno identična stvar, samo kako da confam 4 gumba na jedan jednini. Koristim snes |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Hvala na pomoći ali našao sam http://www.snes9x.com/phpbb2/viewtop...70a1533dab5199 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Sad sam izgubljen ![]() Kad upališ komp on te traži password. Kad ukucaš X, onda trebaš čuti nekakav pisak / zvuk pa tek onda sljedeći gumb A itd. Ako je to riješenje onda VELIKA isprika DevNull ![]() Ako ni to nije onda ili čekaj da ti netko drugi pomogne jerbo bilo je daaaaaaaaaaaavno od zadnjeg igranja CT-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
[QUOTE=Odojak;1009515]Sad sam izgubljen ![]() Kad upališ komp on te traži password. Kad ukucaš X, onda trebaš čuti nekakav pisak / zvuk pa tek onda sljedeći gumb A itd. Ako je to riješenje onda VELIKA isprika DevNull ![]() Ako ni to nije onda ili čekaj da ti netko drugi pomogne jerbo bilo je daaaaaaaaaaaavno od zadnjeg igranja CT-a ![]() Da to je to treba stisnut gumb za pisak i tek onda napisat Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Spam Witch
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Spam Witch
|
Buducnost, gdje pronadjes onog robota. Malo trazi po mapi, vidjet ces ga kao nekakav ulaz u planinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|