![]() |
Emulirani chrono trigger
Imam problem u tvornici kada dođem do računala i pritisnem šifru XABY
trebala bi se otvoriti vrata, ali kod mene se računalo samo ugasi Šta je to?Skoro sam popizdio:hitthewal: |
Ja bih ti preporučio da se javiš sistemskom administratoru i da ništa ne diraš po firminim računalima.
|
Citiraj:
@Phylip: Ocito ti je rom los. |
LOLČINA na prvi odgovor :D
Ni drugi nije točan :P, nije do roma već do tipkovnice. Nije da ne valja ali tipkovnica ne podržava toliko stisnutih tipki odjednom. Nisi naveo koji emulator koristiš ali općenito za sve njih vrijedi isto pravilo. Moraš mapirati XABY na jedan gumb :) Evo citat za Snes9x: Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Onda mi objasni otkuda mi onaj citat? Iz zsnes dokumentacije :).
Games.txt Citiraj:
|
Citiraj:
Taj dio sam prošao gdje treba stisnuti tri gumba da dobiš tajni prolaz, ovo se odnosi na računalo u kojem moraš utipkat četiri gumba da se otvori prolaz za završetak levela, mogla bi bit potpuno identična stvar, samo kako da confam 4 gumba na jedan jednini. Koristim snes |
Hvala na pomoći ali našao sam
http://www.snes9x.com/phpbb2/viewtop...70a1533dab5199 |
Sad sam izgubljen :(. Jel to onaj komp u onoj tvornici? Ako je onda je ovo gore sve ispalo nepotrebno.
Kad upališ komp on te traži password. Kad ukucaš X, onda trebaš čuti nekakav pisak / zvuk pa tek onda sljedeći gumb A itd. Ako je to riješenje onda VELIKA isprika DevNull :respekt: Ako ni to nije onda ili čekaj da ti netko drugi pomogne jerbo bilo je daaaaaaaaaaaavno od zadnjeg igranja CT-a:D |
[QUOTE=Odojak;1009515]Sad sam izgubljen :(. Jel to onaj komp u onoj tvornici? Ako je onda je ovo gore sve ispalo nepotrebno.
Kad upališ komp on te traži password. Kad ukucaš X, onda trebaš čuti nekakav pisak / zvuk pa tek onda sljedeći gumb A itd. Ako je to riješenje onda VELIKA isprika DevNull :respekt: Ako ni to nije onda ili čekaj da ti netko drugi pomogne jerbo bilo je daaaaaaaaaaaavno od zadnjeg igranja CT-a:D[/QUOT Da to je to treba stisnut gumb za pisak i tek onda napisat Hvala |
Citiraj:
|
Moj problem je sto sam mislio da onaj beep znači da si dobro upisao šifru a zapravo znači da je tek trebaš upisat:goood:
|
Imam još jedno pitanje u vezi igre?
Di je "Deaths peak"? |
Buducnost, gdje pronadjes onog robota. Malo trazi po mapi, vidjet ces ga kao nekakav ulaz u planinu.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:05. |