|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Koristeci USB tuner U8000 uspjevam uloviti digitalnu na dva kanala i Croatel s Ucke. Na drugoj lokaciji koja je iza jednog brezuljka to nije moguce. Molim nekoga ako je uspio uhvatiti DVB signal s Ucke bez direktne opticke vidljivosti (iz podruma ili iza brda) neka napise sa kakvim antenom ili s kakvim pojacalom. Da li je to uopce moguce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Prije par dana sam kupio AverMedia Hibrid Speedy PCI-E karticu http://www.technomax.hr/Default.aspx?tabid=415 i nikako da ulovim croatel. Živim u Rijeci i sa Učke dosta dobar signal od OIV, a croatel ima odašiljač na Veprincu, koji je blizu Učke... Možda je razlog u tome što u specifikacijama kartice piše: "Ready for HDTV H.264 / MPEG-2 formats", ili je croatel-ov signal dosta slab?. Pokušavao sam softverski sve, ali ništa. Da li je tko hvata croatelov signal u Rijeci? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Vozi katru :))
Datum registracije: May 2003
|
Ja sam hvatao croatelov signal do pred mjesec dana, ali je bio preslab za gledanje.. a sada ga uopće ne hvatam.. a i sa učke mi je dosta slab signal tako da mi šteka televizija i nije za gledanje, morat ću nešto smislit, ali nemam pojma šta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
očito je problem u signalu kojeg kada ima se ne odašilje dovoljnom jačinom, a izgleda da ga često i nema... Valjda će to riješit te probleme do eura 08... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() Valjda su bili predobri pa su se ovi iz Oiv-a splašili... ![]() |
|
![]() |
![]() |