![]() |
Croatel-Rijeka, Opatija...
Dakle-navodno je počelo emitiranje Croatelovih programa za Rijeku i okolicu na 60-om kanalu.
Ima li koji domorodac:D da potvrdi taj info? |
Digitalno? Ja imam digitalku, ali ne hvata apsolutno nista osim HTV 1,2, RTL, Nova i NIT. Evo sad sam provjerio.
P.S. My bad, sad vidim da mi treba HD capable DVB-T tuner.. moj to bas i nije :D Neka netko drugi provjeri :chears: |
DVBViewer postavljeno sve kako treba, s nero hd i cyberlinkom h.264.
Ništa, samo standardni programi. Stick je Pro-Nets i kažu da ima hdtv podršku. |
A navodno su počeli emitirati na 60-om kanalu UHF...
Isto tako navodno radi se o odašiljačima Veprinac i Trsat...valjda vi domorodci znate naciljat:D Je*iga-čak i ja znam gdje je Trsat:p |
Da... antena mi gleda i na Vepar i na Trsat...
|
Možda su tek počeli testirati, probaj sutra po danu...
Znači ne nalazi scan baš ništa na 60 UHF? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Croatel možeš gledati na svakoj (skoro svakoj) "normalnoj" DVB-T kartici... Da ne objašnjavam opet: http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=235 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uf...stand-alone koji podržavaju MPEG-4 su trenutno "mrvicu" skupi. Nekakav stick ili jeftina kartica je trenutno bolji izbor. |
Dobro ljudi da li je počelo emitirati? Probao davno Učku, 1% signala, tako da nema šanse ni da sad ulovim Veprinac, ali zbog Trsata bi već otišao po jednu karticu..
Dakle? |
Citiraj:
Nekaj su jučer pričali da je proradilo ali koliko vidim danas šute ko...:D |
Ma ne šljaka to još... Koliko se već emitira u zg-u?
Brijem da kasnimo barem 1g. |
Nekakav tip na newsima je postao 3.9 da je krenulo-zato sam i stavio tu da provjerimo o čemu se radi...
|
Meni nesto najde ali nisam siguran da je to to.
Ugalvnom nadje 10 programa(HRT1, HRT2, RTL, NOVA i NIT to sve 2 put) Ali nigdje nema niakave oznake da je to CRoatel,mada sam primjetio da na nekim programima imam ton ali nemam slike. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ok ako stignem danas napravit cu screenshot,uglavnom javim.
Inace meni je signal oko 80% kvaliteta. |
1 privitaka
Evo sto mi pronadje Uleadvideo studio.
Probao sam i DVBviewer ali mi se rusi I sta je sad tu sto? |
Citiraj:
|
Pa morao boh jer sam na Bulevardu,a otkud onda toliko tih programa?
Jer mi stacionarni DVB-T receiver nalazi samo pet programa. |
Citiraj:
|
A mislim da je to jedino logicno objasnjenje.
DA li netko zna koje su onda ovo druge frekvencije,otkud? Jer stacionarni DVB-T prijemnik nalazi samo na 530Mhz |
Citiraj:
Valjda ce se javiti netko iz Rijeke, Opatije i okolice tko "vidi" croatelov signal. Na nekim forumima pisu da ga gledaju kao i na newsima. Od petka pokusavam uloviti ali nista. Pronets DVB-T USB Stick sve po uputama, lokacija 10 km zracne linije od trsata i otvoren pogled sa naciljanom logaritamskom antenom. Na UHF 60 nema nista. A OiV na UHF 28 mi je preslab zbog moje pozicije, ProgDVB kaze samo 10% - nedovoljno za bilo sto. Ako netko "primjeti" croatelov signal (moze skeniranje i obicnim DVB-T prijemnicima - samo nece biti slike, ali signal ce uredno ocitati) neka javi ovdje jacinu i lokaciju. |
Vidim da je nekaj bilo i "službeno" pisano...
http://hr.satelitv.net/jumpto.asp?re...cat=44&id=2626 Nije vrag da nitko ne lovi??? |
Citiraj:
|
Meni nije jasno otkud vi skidate DVBViewer 3.6.1.2 ? :stoopid: nigdje ne mogu naći nikakav link normalan...
|
to i mene zanima
|
Pa nije besplatan i koliko ja znam nema trial verzije, dakle morate ga kupiti:D
|
15€
Nije ni puno jer je prog dobar. Na zadnoj verziji je ispravljeno još par svari. I radi mi manje problema sa playanjem HD materijala nego PowerDVD. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:01. |