|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Sve je to vrlo jednostavno 1. Odeš na pccool.org 2. Odabereš šta trebaš 3. Kontaktiraš Frana - ima mail na coolpc stranici - dobiješ adresu 4. Pošalješ keš poštom u koverti 5. Dobiješ robu doma - ja nisam platio ništa poštarinu - ovo mi je druga narudžba, nikakvih problema, dečko je korektan maximalno |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Premium
|
Nego, ovo kućište me još uvijek jako zanima, da li se može igdje nabaviti ![]() http://h20435.www2.hp.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
|
Ok , pošto je ekipa na ovom forumu poprilično udarena u glavu, nisam ni ja drugačiji. Mijenjam kućište ![]() Naime, ovo mi više nije zanimljivo hehe, zato što je završeno i nema se više šta čačkati po njemu. ![]() Našao sam novo kućište po kojem ću šarafati , tako da ovo moje perla bijelo ide na aukciju čim stigne nova kanta , osim ako se ne javi netko u međuvremenu sa zanimljivom ponudom na PM. Dakle, kućiše je skroz čitavo, ništa nisam bušio, i ide sa svim dijelovima. Ofarbano u auto komori u perla bijelu boju , a iznutra crna boja . EDIT : Dakle bočna stranica nije original, nego sam ju plexijem zatvorio. Ostalo original Zadnje izmijenjeno od: vex. 21.04.2008. u 13:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |