|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Produljenje ugovora s t-com!
Pitanje je vezano za MAXadsl. Zanima me dali se s produljenjem ugovora na novih 18mj dobije novi uređaj (d-link) ili je u igri samo odabir vrijednog poklona za 1kn za postojece korisnike? Pozz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
možeš za produženje dobit i wlan router. d-link 684 |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
|
E to mi nije jasno. Npr. ja podnesem zahtjev za produljenjem ugovora na 18mj i platim 1kn i dobijem d-link 584t ili platim 99kn i uzmem wlan d-link te uz to platim jos 1kn i uzmem neki poklon od ponuđenih? Ili? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Premium
|
Citiraj:
- d-link684 ili - logitech x530 zvučnici ili - bežična tipkovnica i miš + web kamera. kaj god od tog uzeo, platiš 1kn. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
|
I ja mislim da je ovo ponuđeno Zyxel P-660 HW-D3. Znaci nikak nemogu od njih dobit d-link osim da ga kupim u ducanu? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Baš sam se sjetio nečega... Uzeo sam maxadsl priije dvije i pol godine, negdje u 12 mjesecu 2006.-te. Znamo da ugovor istječe nakon 18 mjeseci, ili dvije godine tad. Nije bitno, ali koliko se sjećam oni meni nisu poslali nikakav ugovor za produljenje. Ima neka caka kod toga? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nema, jednostavno mjesec po mjesec placas.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
a koji je jeftiniji...a da radi ok kao monopolist? ono, iskreno, osobno nemam problema s netom. a koliko cujem od onih koji su krenuli na jeftinije, problemi posvuda. znaci, jeftinije, a bolje je? ![]()
|
|
|
#18 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Imam optimu i ne samo da je jeftinije, nego je i bolje, jer imam veću brzinu down i up na 2mbit paketu. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Premium
|
Takoder i meni danas dosao onaj papir za produljenje ugovora.... tipk,mish+cam vec duze vrijeme u planu tak da... T-com rula samo nek nastavi s nizim cijenama i nema problema ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Premium
|
ma gledam i optimu i metronet..i cujem svakojake price o njihovom opstanku na trzistu. recimo, metronet...99kn za 2Mbit dsl i telefonsku liniju u jednom+70 kn flat promet dsl..rekli bi 170 kn fiksni sa flat 2Mbit dslom ..ono zabavno zvuci, no realizacija nula .ni metronet ni optima nemogu ponuditi svoje usluge na mom broju, ali najbolje je ovo..ne planiraju ni do kraja godine (zg-maksimir LOLOLOL). ![]() ![]() ![]() stoga, kako god, monopolist je i dalje jedina varijanta, koja u zadnje vrijeme nekako ok radi. ono, za kucnog korisnika sasvim ok kaj se mene recimo osobno tice.jos da se malo korigiraju cijene i to bu bilo to.. treba li neko set zvucnika ili tipkovnicu
|
|
|
#22 |
|
Beerman
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Mozes za potpisani ugovor od 24 mjeseca dobiti poklon za 1kn i uredjaj za 100kn... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
A ja nemam izbora pošto u ovoj vukojebini jedino tekom dostupan pa ću si produžit uz prikladni poklončić, samo još ne mogu odučit, modem ili zvučnjaci |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|